Temporada 2016/2017

Notícies Temporades 2016/2017

Periode Setembre 2016 a Juliol 2017

FINALITZADA L'ESCOLA ESPORTIVA D'ESTIU 2017!!!
Des de la EE2017 us agraïm a tots la confiança en el nostre projecte!

Ens mantenim a la vostra disposició a partir del Setembre i durant tota la temporada al FS Olesa i/o al CAOlesa.

Que tingueu un molt bon estiu!

L'EQUIP TBC S'HA PROCLAMAT CAMPIÓ DEL TORNEIG JUVENIL D'ESTIU 2017 PER LA MARATÓ DE TV3!!!
Avui, dissabte 22 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Juvenil d'Estiu 2017 per la Marató de TV3 el qual ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres.
Els participants s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final en la qual l'equip TBC ha estat força superior.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: TBC
- Equip Subcampió: Nothingam Prisa
- MAXIM GOLEJADOR: Mohamed Laghrib (TBC)
- MILLOR JUGADOR: Ivan Bueno (TBC)
- MILLOR PORTER: Guillem Mestres (Makelele Team)
- EQUIP MES ESPORTIU: Huwadores FC

LOS PAPUS, CAMPIÓ D'UN TORNEIG CADET D'ESTIU 2017 PER LA MARATÓ DE TV3 AMB EQUIPS DE MOLTA QUALITAT!!!
Avui, diumenge 16 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Cadet d'Estiu 2017 per la Marató de TV3 que ha tingut uns equips participants de molt nivell amb jugadors top a nivell català i ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres.
Els participants s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final en la qual Los Papus han estat força superiors.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Los Papus
- Equip Subcampió: Los Harracas
- Màxim Golejador: Victor Cecilia (Best Friends)
- Millor Jugador: Ivan Garcia (Los Harracas)
- Millor Porter: Marc Cella (Los Papus)
- Equip Més Esportiu: Sol Olesa

LOS GALÁCTICOS, ACONSEGUEIX PROCLAMAR-SE EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG INFANTIL D'ESTIU 2017 PER LA MARATÓ DE TV3!!!
Avui, dissabte 15 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Infantil d'Estiu 2017 per la Marató de TV3 que ha estat un èxit de participació amb un molt bon nivell i ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres.

Els participants s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final molt competida, i finalment s'ha proclamat campió l'equip Los Galácticos.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Los Galácticos
- Equip Subcampió: Classic Team
- Màxim Golejador: Adrian Zurita (Classic Team)
- Millor Jugador: Victor Ramos (Los Galácticos)
- Millor Porter: Oriol Oliveras (Los Galácticos)
- Equip Més Esportiu: Sant Andres i The Powers

LA TEMPORADA VINENT L'ALEVÍ "A" ESTARÀ A DIVISIÓ D'HONOR!
La nostra entitat acaba de rebre la comunicació de que finalment ha quedat una plaça disponible i el nostre Aleví malgrat perdre el Play Off d'Ascens a Divisió d'Honor serà equip de la màxima divisió catalana.

D'aquesta manera la propera temporada l'Aleví A i el Femení Base estaran a la màxima divisió, un premi molt gratificant després de la gran temporada que hem fet.

Així doncs, aquesta temporada podrem gaudir del millor futbol sala al pavelló, i equips de la talla del FC Barcelona i Catgas Sta Coloma tornaran a Olesa però aquest cop per competir pels 3 punts.

Aprofitem per felicitar als jugadors de l'Aleví A per haver aconseguit aquesta fita! Sou molt grans! Us ho mereixeu!!!

PAJARITOS EN AL AIRE, EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG ALEVÍ D'ESTIU 2017 PER LA MARATÓ DE TV3!!!
Avui, diumenge 9 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Aleví d'Estiu 2017 per la Marató de TV3 que ha estat un èxit de participació amb un molt bon ambient i ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres.

Els nois/es més petits s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final molt competida decidida als penals, i finalment s'ha proclamat campió l'equip Pajaritos en el aire.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Pajaritos en el aire
- Equip Subcampió: Cojonudos
- Màxim Golejador: Moha Boullouh (Pajaritos en el aire)
- Millor Jugador: Martí Lara (Pajaritos en el aire)
- Millor Porter: Manel Garcia (Los de Siempre)
- Equip Més Esportiu: Nova Autoescola

L'EQUIP FRENAHAYBACHE CAMPIÓ DEL TORNEIG MIXTE D'ESTIU 2017!
Avui s'ha disputat el Torneig Mixte d'Estiu 2017 al Pav. Mpal. Salvador Boada durant tot el dia, un torneig especial ja que com a norma a la pista era obligatori que juguessin 2 nois i 2 noies, i amb aquesta dinàmica promocionàvem la igualtat en l'esport.

La final ha estat molt disputada entre l'equip Cal Caspe i Frenahaybache que s'ha decidit als penals.

Aquest tradicional torneig estiuenc ha estat un any més un èxit, agrair als equips participants la seva confiança!

2n TROFEU PENYA BETICA OLESA!
El primer equip de futbol sala olesà masculí i femení, i els veterans han acomiadat la temporada amb uns partits amistosos contra Betis Catalunya FS i la Penya Betica Olesa.

Molt bon ambient el viscut!

EL FEMENÍ BASE RECULL EL TROFEU DE CAMPIONES A LA NIT DELS CAMPIONS DEL BAIX LLOBREGAT ORGANITZADA PER LA FCF!
Aquesta setmana s'ha celebrat al Teatre La Passió d'Esparreguera la Nit dels Campions on es rep homenatge a tots els equips campions de lliga de la comarca. Per part de la nostra entitat hi va assistir el Femení Base que han estat campiones de lliga i han aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor, la màxima divisió a nivell català!
 
- COS TÈCNIC: Adria Maestre i Claudia Aznar.
- JUGADORS: Clara Moreno, Carla Croce, Laia Croce, Paula Jimenez, Andrea Jimenez, Andrea Ruiz, Judith Montes, Judith Nieto, Teresa Orellana, Maria Esteban, Noa Infante.

EN BERNAT POVILL, JUGADOR OLESÀ QUE MILITA AL FC BARCELONA, HA ESTAT CONVOCAT PER LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB17 PEL INTERNACIONAL DE PORTUGAL!
En Bernat Povill, jugador olesà del FC Barcelona que va iniciar-se en el futbol sala a la nostra entitat, ha estat seleccionat novament per la Selecció Espanyola Sub17 de Futbol Sala.

El Seleccionador Nacional, Federico Vidal, ha fet públics els noms dels jugadors citats per a la fase de preparació i la competició que es jugarà entre el 25 de juny i el 2 de juliol.

El Torneig internacional de Portugal enfrontarà Espanya contra Holanda, Portugal i Itàlia i servirà com a preparació per al següent torneig, que es celebrarà a l'octubre i que sí que donarà classificació per als Jocs de la Joventut. Aquests jocs es celebraran a Buenos Aires (Argentina) en l'estiu de 2018.

Font: RFEF

EL FS OLESA, DE LA MÀ D'EN MARTÍ LARA HA ESTAT PRESENT A LA CLOENDA DE LES SELECCIONS CATALANES!
Aquest diumenge les Seleccions Catalanes de Futbol Sala han realitzat una festa de cloenda. 

La nostra entitat ha estat representada pel jugador de l'Aleví "A", en Martí Lara, que aquesta temporada va participar amb la Selecció Catalana Aleví al Campionat d'Espanya celebrat a Extremadura, la seva selecció va caure a les semifinals.

Amb aquest acte, posa punt i final a una experiència fantàstica amb la selecció, amb l'objectiu de seguir treballant de valent per poder repetir més endavant aquests bons moments.

AQUEST DIUMENGE DIVERSOS PORTERS DE L'ENTITAT HAN PARTICIPAT AL DESAFIAMENT DE PORTERS ORGANITZAT PER LA FCF.
DESTACAR QUE EN BERNAT LIBORI, HA QUEDAT TERCER MILLOR PORTER CADET.

En el Desafiament de Porters de Futbol Sala, els porters de cada categoria s’han enfrontat entre ells en una pista de 10 metres on cada porter ha defensat la seva porteria i ha intentat marcar des de la seva àrea. Defensar i marcar és la tasca fonamental de la figura del porter, que ha d’aconseguir encaixar el mínim de gols possibles i marcar-ne el màxim.

Els representants de la nostra entitat que hi han participat han estat:
- Iker Fernandez (Benjamí)
- Manuel Rodriguez (Aleví)
- David Huete (Aleví)
- Joan Moreno (Infantil)
- Alex Martin (Cadet)
- Bernat Libori (Cadet)

AQUEST CAP DE SETMANA ELS NOSTRES ENTRENADORS HAN ESTAT DE FORMACIÓ!
Aquest cap de setmana es celebra el Clinic d'Entrenadors de Futbol Sala 2017 organitzat pel CTEFS de la FCF. Amb uns mestres de luxe, entrenadors de 1a i seleccionadors absoluts d'Espanya. Tots els nostres entrenadors han assistit a la formació. Uns quants ens hem fet una fotografia amb en Imanol Arregui, entrenador del Magna Gurpea.

Una molt bona experiència, seguim creixent per ensenyar millor als nostres jugadors. 

ÈXIT EN LA TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA 2017!
El passat dissabte, 10 de juny, vam realitzar la Trobada Escolar de Futbol Sala 2017, on els infants de les diferents escoles del municipi van acomiadar el curs practicant el futbol sala.

En aquesta activitat els infants coneixen els companys d'altres escoles i comparteixen experiències úniques practicant esport.

Una nova edició amb més de 100 participants que compta amb la col·laboració dels mestres d'Educació Física de les Escoles de Primària d'Olesa de Montserrat.

ELS NOSTRES BIBERONS CELEBREN L’ÚLTIMA TROBADA DE LA TEMPORADA!
Aquest cap de setmana a Martorell s'ha celebrat l'última Trobada de Biberons organitzada per la FCF.
Els més petits de la nostra entitat han pogut gaudir de diversos partidets i han fet una festa de cloenda en la qual han rebut diversos obsequis.
 
D'aquesta manera tanquen una temporada plena de nous aprenentatges i experiències que no oblidaran mai.

FESTA DE CLOENDA FS OLESA - TEMPORADA 2016-2017
Aquest passat, dissabte 3 de juny, el Club Futbol Sala Olesa va tancar per tercera vegada consecutiva, una temporada per enmarcar i com no podia ser d'altra manera es va celebrar una Festa de Cloenda molt emotiva. Tots els jugadors es van emportar obsequis i records a casa, vam presentar l'equip de veterans del club i vam fer un reconeixement als següents equips:
  1. SÈNIOR FEMENÍ "B" com a subcampiones de lliga.
  2. CADET "B" per aconseguir l'ascens a 2a.
  3. FEMENÍ BASE "A" com a campiones de lliga i l'ascens a Divisió d'Honor.
  4. INFANTIL "A" com a subcampió de lliga i ascens a 1a.
  5. ALEVÍ "A" com a subcampió de lliga i classificació als Play Off d'ascens a Divisió d'Honor.
  6. ALEVI "B" com a subcampió de lliga i ascens a 1a.
  7. BENJAMÍ "A" per classificar-se a la Final Four del Campionat de Catalunya com un dels 4 millors equips catalans.
Moltes gràcies a tots per la vostra participació, col·laboració i confiança, aquests bons resultats són gràcies al treball de tothom. Ara a preparar la pròxima temporada, bon estiu per a tots/es!!!

EN MARTÍ LARA CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ CATALANA PER CELEBRAR LA CLOENDA!!!
El jugador Martí Lara ha estat convocat amb els seus companys de la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per celebrar la cloenda d'una temporada en la qual es van quedar a les portes de la final del Campionat d'Espanya al caure eliminats pel campió en les semifinals.

CONVOCATÒRIA MARTORELL (11/06/2017).

El comiat d'una experiència única!!!

L’ADRIÀ MAESTRE, ÉS EL NOU COORDINADOR FEMENÍ DE L’ENTITAT, EN SUBSTITUCIÓ D’EN CRISTIAN MESA.
Des d’aquesta setmana l’Adrià Maestre que porta diversos anys vinculat al club com entrenador i jugador agafa les regnes de la secció femenina del club com a coordinador femení amb l’objectiu de seguir creixent amb el mateix ritme. 

Entre les metes està enfortir la línia femenina del club, la qual cada vegada és més competitiva i ser un referent al Baix Llobregat Nord. 

En Cristian Mesa, coordinador femení fins ara, s’acomiada del club després d’una temporada exitosa amb l’ascens del Femení Base a Divisió d’Honor i deixant uns equips consolidats i unes jugadores amb una molt bona formació al darrere.

Des de l’entitat volem agrair de manera infinita la tasca que ha fet en Cristian Mesa pel bé del futbol sala femení a Olesa de Montserrat, i ara ens toca donar tot el nostre suport a l’Adrià perquè les noies segueixin progressant i gaudint del futbol sala!

EL SÈNIOR FEMENÍ "B" ACONSEGUEIX PROCLAMAR-SE SUBCAMPIÓ DE 2A DIVISIÓ!!!
Amb un equip molt competitiu des de la 1a jornada de lliga, el Sènior Femení "B" ha estat tota la temporada lluitant per la 1a plaça, però finalment ha aconseguit la segona plaça a la Lliga 2a Divisió Femení de Futbol Sala, i donem l’enhorabona al CCR Gavà pel títol.

Volem felicitar a totes les jugadores pel que han aconseguit i el gran nivell que han demostrat durant tota la temporada, com també felicitar al cos tècnic per la seva tasca. Sou increïbles noies!!!

- COS TÈCNIC: Albert Brunat, Adrià Maestre.
- JUGADORES: Aitana Aguilar, Maria Blanco, Maria Borras, Anna Carrero, Ariadna Farrerons, Clara Garcia-Duran, Maria Elena Lopez, Alba Pala, Sara Vargas, Andrea Casanovas, Andrea Arnal, Marta Serrano, Laia Falcó, Marta Aguilar, entre d’altres.

FESTA DE CLOENDA - LLIGA INTERESCOLAR OLESA 16-17
Avui, diumenge 28 de maig, hem tancat la temporada de la Lliga Interescolar de Futbol Sala 2016-2017 d'Olesa de Montserrat, amb la Festa de Cloenda i entrega d'obsequis.

Al matí ha estat el torn dels infants d'Educació Primària, i a la tarda els d'Educació Infantil.

Els nois i noies participants de les diferents escoles han jugat l'última jornada a l'esport que més els agrada, i han rebut els seus obsequis després d'una temporada molt intensa i plena de records inoblidables!

Ens veiem al curs vinent!!!

EL CADET "B" ACONSEGUEIX AMB LA VICTÒRIA D'AVUI L'ASCENS A 2a DIVISIÓ!!!
Amb una base de jugadores majoritàriament de 1r any, el Cadet B aconsegueix la tercera plaça a la Lliga 3a Divisió Cadet de Futbol Sala, sent un dels dos millos tercers, i conseqüentment obté l'ascens de categoria a 2a Divisió.

Es sumen doncs, a una exitosa i treballada temporada per part de l'entitat que cada any aconsegueix un mínim de 5 equips campions o ascensos, i ens té acostumats a cada final de curs celebrar èxits.

Volem felicitar a tots els jugadors pel seu esforç i sacrifici aquesta temporada, com també felicitar al cos tècnic per l'entrega, i als pares per la seva col·laboració durant tota la temporada. S'ho mereixen!!!

- COS TÈCNIC: Mireia Jimenez, Olga Martin.
- JUGADORS: Biel Barcons, Denis Bernal, Iker Del Pozo, Ruben Donat, Tarik El Khallaoui, Ferran Guitart, Alex Martin, Marc Moral, Javier Sanchez, Ferran Sequera, Jairo Camacho.

L'ALEVÍ "A" ACONSEGUEIX AMB LA VICTÒRIA D'AVUI QUEDAR SUBCAMPIÓ DE 1A DIVISIÓ ALEVÍ, I ACCEDEIX AL PLAY OFF PER L'ASCENS A DIVISIÓ D'HONOR!!!
Amb un grup de jugadors que porten la competició en el seu ADN, l'Aleví A aconsegueix la segona plaça a la Lliga 1a Divisió Aleví de Futbol Sala, i conseqüentment accedeix al Play Off per l'ascens de categoria a Divisió d’Honor, la màxima divisió de Catalunya.

D’aquesta manera podria aconseguir unir-se a la festa amb el Femení Base del club que el passat mes d’abril va aconseguir l’ascens a la màxima divisió de Catalunya. 

En aquesta plantilla hi ha un tècnic i uns jugadors que es mereixen un reconeixement perquè cada temporada porten un èxit a la reputació del club: Campions de Catalunya quan eren Prebenjamí, Subcampions de Catalunya quan eren Benjamí, Play Off d’Ascens a Divisió d’Honor ara en Aleví, entre molts d’altres.

Volem felicitar a tots els jugadors pel seu esforç i sacrifici, com també felicitar al cos tècnic per la feina ben feta, i als pares per la seva entrega durant tota la temporada. Ara toca preparar un Play Off que esperem molt complicat, i en el qual els jugadors hauran de donar la seva millor versió per aconseguir el premi que porten buscant tota la temporada.

- COS TÈCNIC: Albert Lobo, Jordi Bosch, Aziz Khoulati. 
- JUGADORS: Jordi Caballol, Ferran Casals, Didac Fernandez, Adria Granados, David Huete, Alex Jaime, Didac Jimenez, Martí Lara, Toni Muñoz, Oriol Parent, Teresa Orellana.

L'ALEVÍ "B" ACONSEGUEIX AMB LA VICTÒRIA D'AVUI L'ASCENS A 1a DIVISIÓ!!!
Amb un conjunt de jugadors/es que s'han entregat al màxim cada cap de setmana, l'Aleví B aconsegueix la segona plaça a la Lliga 2a Divisió Aleví de Futbol Sala, i conseqüentment obté l'ascens de categoria a 1a Divisió, aconseguint d'aquesta manera ser la primera vegada en la història del club que tindrem dos equips d'una mateixa categoria entre les dues millors divisions de Catalunya.

Volem felicitar a tots els jugadors pel que han estat capaços d'aconseguir i el gran nivell que han demostrat durant tota la temporada, com també felicitar al cos tècnic per la feina ben feta, i als pares per la seva entrega durant tota la temporada. Ha estat fantàstica!!!

- COS TÈCNIC: Jose Antonio Gil, Agustí Soler.
- JUGADORS: Martina Closas, Alex Duro, Manel Garcia, Tomas Linares, Joel Morillo, Zeus Olmo, Yeray Perez, Pau Soler, Xavier Trillo, Agustí Valls.

EL DISSABTE, 3 DE JUNY, CELEBREM LA FESTA DE CLOENDA D'AQUESTA TEMPORADA!
El proper dissabte, 3 de juny, a les 10.45h, celebrarem la Festa de Cloenda de la temporada 2016-2017 de la nostra entitat.

- Farem fotografies, entregarem obsequis, donarem informació del proper curs.
- Caldrà venir amb la roba de partit.

Us adjuntem el cartell amb tota la informació.
Moltes gracies, us hi esperem!!!

PD: A partir del 29 de maig, adaptarem els equips a la nova temporada 2017-2018.

EL BENJAMÍ "A DERROTA AL MANRESA, I JA ÉS UN DELS QUATRE MILLORS EQUIPS DE CATALUNYA QUE LA SETMANA VINENT JUGARAN LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA!!!
Després de guanyar ahir al Sant Andreu de la Barca ATL, avui el nostre Benjamí "A" ha disputat la final de la seva seu contra el Manresa FS al qual després d'empatar 5-5 els han superat als penals.

El nostre Benjamí "A" ja és un dels quatre millors de Catalunya i la setmana vinent disputarà la Fase Final del Campionat de Catalunya, el guanyador jugarà el Campionat d'Espanya de clubs.

Moltes felicitats nois, sou enormes!!!

L'INFANTIL "A" CERTIFICA DE MANERA MATEMÀTICA A FALTA DE 2 JORNADES L'ASCENS A 1a DIVISIÓ!!!
Amb un equip amb molta projecció format per 8 jugadors de primer any i 2 de segon any, l'Infantil "A" aconsegueix certificar la segona plaça a la Lliga 2a Divisió Infantil de Futbol Sala a falta de 2 jornades per disputar-se, i conseqüentment obté l'ascens de categoria a 1a Divisió, aconseguint d'aquesta manera estar a la divisió de plata en totes les categories fins a Cadet.
 
Volem felicitar a tots els jugadors pel que han estat capaços d'aconseguir i el gran nivell que han demostrat durant tota la temporada, com també felicitar al cos tècnic per la feina ben feta, i als pares per la seva entrega durant tota la temporada. Ha estat fantàstica!!!
 
- COS TÈCNIC: Cesar Ortiz, Rebeca Sanchez.
- JUGADORS: Alex Muñoz, Joel Aguilera, Cesar Cabrero, Marc Subiñas, Ivan Donat, Pau Pitarch, Alex Pastor, Manel Martinez, Alejandro Calderon, Erik Antunez, Ferran Jimenez i Martí Lara.

EL FUTBOL SALA OLESA CELEBRA LA SEVA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
07/05/2017
El Futbol Sala Olesa ha celebrat aquesta tarda a l'Auditori de la Casa de Cultura de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat l’Assemblea General Ordinària per presentar la liquidació de l'exercici vençut i pressupost per a l'exercici econòmic següent, així com controlar l'activitat de la Junta Directiva referent a les actuacions aconseguides, les actuacions previstes, i els acords adoptats en les seves reunions.

Els socis i sòcies assistents han conegut tota aquesta informació de la mà de la totalitat dels membres de la Junta Directiva.

Tots els punts de l’Ordre del Dia han estat aprovats per unanimitat per part dels socis i sòcies assistents.

AQUESTA SETMANA EL JUGADOR DE LA NOSTRA ENTITAT, MARTÍ LARA, HA DISPUTAT EL CAMPIONAT D'ESPANYA A EXTREMADURA, ON CATALUNYA HA CAIGUT ELIMINADA A SEMIFINALS DAVANT LA REGIÓ DE MÚRCIA. 
La semifinal del Campionat d'Espanya Aleví de Futbol Sala entre catalans i murcians celebrada al Pavelló Municipal d'Aldeanueva de la Vera va ser un partit veritablement apassionant. Després d'anar per darrere en el marcador durant gairebé tot el partit, la selecció de la Regió de Múrcia va acabar portant-se el pas a la final amb dos gols decisius en els minuts finals. Catalunya, que es va avançar per dues vegades amb els gols de Pau Codony i Martí Lara, va patir la remuntada murciana en dues ocasions, primer amb l'1-1 que va signar Noel Franco i ja en l'últim tram de la trobada amb el doblet d'Álvaro Sánchez que va sentenciar la victòria de la selecció murciana.

DES DE LA NOSTRA ENTITAT VOLEM FELICITAR A EN MARTÍ, I TOTA LA SELECCIÓ PEL BON NIVELL DEMOSTRAT.

FINALITZAT EL CAMPUS FS OLESA - SETMANA SANTA 2017, EN EL QUAL ELS NOIS/ES HAN TINGUT UNS DIES MOLT INTENSOS I HAN GAUDIT AMB EL SEU ESPORT PREFERIT!
Finalitza el Campus FS Olesa - Setmana Santa 2017, en el qual molts nois i noies han gaudit amb nosaltres i l'esport de moda, el futbol sala.
 
Tecnificació, aprenentatges, regals, gimcana, festa de cloenda i esmorzar, etc. I convidats professionals de luxe com en Ferrao (jugador del FC Barcelona i de la Selecció de Brasil) i els jugadors olesans que van començar de petits jugant a futbol sala al club del seu poble i ara competeixen al màxim nivell, Bernat Povill i Nabil Akarkach.
I per tancar vam fer una excursió al Palau Blaugrana per veure el partit de lliga del FC Barcelona amb Navarra on ens vam fer una fotografia amb el primer equip.
 
Tot junt, provoca que el campus es tanqui de manera exitosa, i els nois i noies marxin amb noves experiències i moments inoblidables!!!
Ara toca treballar per superar-nos en la pròxima edició. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança!

AQUESTA SETMANA EN MARTÍ LARA DISPUTA EL CAMPIONAT D'ESPANYA AMB LA SELECCIÓ!!!
El jugador del FS Olesa, Martí Lara Viñals de l'Aleví "A" disputa aquesta setmana el Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana Aleví de Futbol Sala, a Extremadura.

En Martí repeteix aquesta experiència després d'haver participat la temporada 2014-2015 al Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana Benjamí de Futbol Sala, amb la qual van caure eliminats a semifinals. 

Esperem que gaudeixis i aprofitis al màxim aquesta oportunitat, des d'aquí t'estarem animant a tu i als teus companys de selecció. AMUNT CATALUNYA!!!

JORNADA DE TECNIFICACIÓ PEL CLUB DE FUTBOL SALA OLESA
Tècnics de l’Àrea Esportiva i Seleccions de la LCFS de la FCF han dirigit la Jornada de Tecnificació organitzada pel CTEFS per als jugadors del club Futbol Sala Olesa.

Enllaç de la notícia:
http://fcf.cat/noticia/jornada-de-tecnificacio-pel-club-de-futbol-sala-olesa/27/03/2017

EL NOSTRE FEMENÍ BASE ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ MATEMÀTIC DE LA LLIGA 1a DIVISIÓ FEMENI BASE DE FUTBOL SALA I ACONSEGUEIX L'ASCENS A DIVISIÓ D'HONOR!!!
Després de derrotar per un contundent 0 a 10 al rival d'aquest cap de setmana el nostre Femení Base es converteix en el Campió matemàtic, quan encara li queda la última jornada amb uns resultats espectaculars, 17 partits, 16 victòries. I aconsegueix el dret d'ascens a Divisió d'Honor.

Moltes felicitats a les protagonistes per aconseguir aquest premi, i també felicitar al cos tècnic pel bon treball realitzat i als pares per la seva gran implicació i aposta per la formació esportiva de la nostra entitat, animant sempre a l'equip fins al final.

- COS TÈCNIC: Adria Maestre i Claudia Aznar.
- JUGADORS: Clara Moreno, Carla Croce, Laia Croce, Paula Jimenez, Andrea Jimenez, Andrea Ruiz, Judith Montes, Judith Nieto, Teresa Orellana, Maria Esteban, Noa Infante.

AVUI ELS BIBERONS I PREBENJAMINS HAN VIST LA VICTÒRIA DEL FCB LASSA I HAN JUGAT A LA MITJA PART! HAN GAUDIT COM MAI!!!
18 de març de 2017, FCB vs Levante

SOTS-CAMPIONES DEL TORNEIG FEMENÍ DE FUTBOL SALA 2017, ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT
Les nostres veteranes amb 3 generacions d'edat diferents han participat al Torneig Femeni de Futbol Sala 2017 organitzat per l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.

I han quedat sotscampiones!!!

10a CONVOCATÒRIA D'EN MARTÍ LARA AMB LA SELECCIÓ CATALANA!!!
El jugador Martí Lara segueix convocat amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar el 10è entrenament preparatori pel Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials Aleví de Futbol Sala que es disputarà del 18 al 23 d'abril.

CONVOCATÒRIA GELIDA (05/03/2017).

A seguir gaudint de l'experiència i aprenent el màxim possible!

8a CONVOCATÒRIA D'EN MARTÍ LARA AMB LA SELECCIÓ CATALANA!!!
El jugador Martí Lara segueix convocat amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar el 8è entrenament preparatori pel Campionat d'Espanya.
 
CONVOCATÒRIA SANT LLORENÇ D'HORTONS (19/02/2017).
 
A seguir gaudint de l'experiència i aprenent el màxim possible!

L'AITOR DELGADO I EL GUILLEM CASALS CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Guillem Casals i Aitor Delgado del Prebenjamí A han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un entrenament.

CONVOCATÒRIA SANT LLORENÇ D'HORTONS (19/02/2017).

Moltes felicitats, serà una experiència inoblidable!!!

7a CONVOCATÒRIA D'EN MARTÍ LARA AMB LA SELECCIÓ CATALANA!!!
El jugador Martí Lara segueix convocat amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar el 7è entrenament preparatori pel Campionat d'Espanya.
 
CONVOCATÒRIA SANT LLORENÇ D'HORTONS (12/02/2017).
 
A seguir gaudint de l'experiència i aprenent el màxim possible!!!

EN BERNAT POVILL CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB'16!!!
El jugador olesà, Bernat Povill, que milita al FC Barcelona cadet de futbol sala, i que de petit va iniciar-se al futbol sala a la nostra entitat, ha estat convocat amb la Selecció Espanyola Sub'16.

Una notícia fantàstica! Moltes felicitats Bernat!!!

EXCURSIÓ DEL CLUB PER VEURE LA SELECCIÓ DE CATALUNYA I BRASIL
Aquest diumenge, 29 de gener, des del FS Olesa amb el suport de la LCFS de la FCF i el transport de TGO.

Vam organitzar una excursión per vuele el partidos entre la Selección Catalana de Futbol Sala i la de Brasil.

Una experiencia única!!!

BIBERONS I PREBENJAMINS GAUDEIXEN D'UN DIUMENGE DEDICAT EXCLUSIVAMENT A ELLS PER GAUDIR DEL FUTBOL SALA
Experiència molt bona per tots els nens que van participar. Vam jugar tots els partits amb moltes ganes i ànims i això es va veure reflectit. A les hores lliures entre partit i partit aprofitàvem per fer equip i veure altres equips jugar i aprendre! Dia complet de futbol sala!

JORNADA AMB CATGAS ENERGIA I SOLIDARITAT AMB L'ASSOCIACIÓ PRODISMINUÏTS SANTA OLIVA
Aquest dissabte, 28 de gener, hem organitzat una diada de partits base amb el Catgas Energia i hem aprofitat el
moment per fer un reconeixement al club degà del futbol sala, i a l'Associació Prodisminuïts Santa Oliva a la qual li hem reconegut els seus 35 anys de tasca social i li hem fet una donació amb els
diners recaptats amb el sorteig de la samarreta.
 
Han estat presents un dels coordinadors del Catgas Energia, el Regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, directius del FS Olesa, i el President i Vicepresident de l'Associació Prodisminuïts Santa Oliva juntament amb un membre de l'associació, a qui la guanyadora del sorteig li ha donat la samarreta. Un detall fantàstic.

EL JUGADOR DE L'ALEVÍ "A", MARTÍ LARA, HA PASSAT UN CAP DE SETMANA DE CONVIVÈNCIA AMB LA SELECCIÓ CATALANA ALEVÍ, QUE HA FINALITZAT AMB L'EXPERIÈNCIA DE VEURE TOTS JUNTS EL CATALUNYA - BRASIL!

JA HEM REBUT EL DIPLOMA D'AGRAÏMENT. MARATÓ DE TV3 2016

4a CONVOCATÒRIA D'EN MARTÍ LARA AMB LA SELECCIÓ CATALANA!!!
El jugador Martí Lara ha estat convocat per 4a vegada consecutiva amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar un altra entrenament preparatori.

CONVOCATÒRIA GELIDA (22/01/2017).

Moltes felicitats, a seguir gaudint!!!

JORNADA DE PARTITS AMB CATGAS ENERGIA EL PROPER 28 DE GENER!!!

EN MARTÍ LARA SEGUEIX CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ CATALANA!!!
El jugador Martí Lara ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar un altra entrenament preparatori.

CONVOCATÒRIA SANT LLORENÇ D'HORTONS (15/01/2017).

Moltes felicitats, cada vegada més a prop!

L'ALEVÍ "A" VA QUEDAR CAMPIÓ DEL TORNEIG SOLIDARI D'ESPARREGUERA!

EN MARTÍ LARA SEGUEIX CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ CATALANA!!!
El jugador Martí Lara ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar un entrenament preparatori.
 
CONVOCATÒRIA (08/01/2017).
 
Moltes felicitats, vas per bon camí, segueix així!!!

FINALITZAT EL CAMPUS FS OLESA - NADAL 2016, EN EL QUAL ELS NOIS/ES HAN TINGUT UNS DIES MOLT INTENSOS I HAN GAUDIT AMB EL SEU ESPORT PREFERIT!
Finalitza el Campus FS Olesa - Nadal 2016, en el qual molts nois i noies han gaudit amb nosaltres i l'esport de moda, el futbol sala.
 
Tecnificació, aprenentatges, regals, gimcana, festa de cloenda i esmorzar, etc. I convidats professionals de luxe com en Paco Sedano (Porter i capità del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola) i entrenadors de màxim nivell com en Sito Rivera, en Chus Lopez i en Santi Gea.
I per tancar vam fer una excursió al Pavelló del Catgas Santa Coloma per veure el seu partit de lliga amb el Aspil Navarra on ens vam fer una fotografia amb el primer equip.
 
Tot junt, provoca que el campus es tanqui de manera exitosa, i els nois i noies marxin amb noves experiències i moments inoblidables!!!
Ara toca treballar per superar-nos en la pròxima edició. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança!

ÈXIT EN L'ORGANITZACIÓ DEL CLINIC DE PORTERS DE FUTBOL SALA PACO SEDANO, QUE FS OLESA I AEEDI VAN FER AMB L'ESCOLA DE PORTERS PACO SEDANO!
Aquest passat dimarts, 27 de desembre, i dimecres, 28 de desembre. El FS Olesa i l'AEE Daina Isard es van unir per facilitar que l'Escola de Porters de Futbol Sala d'en Paco Sedano vingués a Olesa de Montserrat a fer un Clinic de Porters de Futbol Sala, i permetre així que els porters olesans creixin amb l'ajut dels millors professionals. El primer dia es va fer una tecnificació i el segon dia una "batalla de porters".

Per part del FS Olesa van participar:
- Unai Martinez
- Aleix Sala
- Iker Fernandez
- Xavier Trillo
- Manel Garcia
- Adrià Granados
- David Huete
- Joan Moreno
- Pau Pitarch
- Alex Martin
- Joan Calpe
- Paula Jimenez
- Kimberly Acosta
- Marta Serrano
- Marta Aguilar

EL MANEL GARCIA I L'IKER FERNANDEZ, CAMPIONS DE LA SEVA CATEGORIA EN LA "BATALLA DE PORTEROS" ORGANITZADA PER EN PACO SEDANO!

EL JUGADOR OLESÀ ALEVÍ, EN MARTÍ LARA, AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA, AL TORNEIG INTERNACIONAL DE SANT CUGAT!

LA CLARA MORENO CONVOCADA AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
La jugadora Clara Moreno ha estat convocada per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Infantil Femení per a realitzar un entrenament preparatori.

CONVOCATÒRIA (30/12/2016).

Moltes felicitats, un premi merescut a una llarga trajectòria des de ben petita!!!

EL CADET B S'ACOMIADA DE LA 1A PART DE LA TEMPORADA, FENT BUBBLE FUTSAL

EL MARTÍ LARA CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ CATALANA PER DISPUTAR EL TORNEIG INTERNACIONAL DE SANT CUGAT!!!
El jugador de l'Aleví "A" Martí Lara, ha estat convocat amb la Selecció Catalana de Futbol Sala Aleví, per disputar durant els dies 27, 28 i 29 de desembre el Torneig Internacional que s'organitza a Sant Cugat.
 
Moltes felicitats, a seguir gaudint d'aquests moments inoblidables!!!

AHIR L'ALEVÍ "A" VA DISPUTAR UNA TROBADA AMB EL LÍDER DE DIVISIÓ D'HONOR, EL FC BARCELONA!
Ahir el nostre Aleví "A", tenia programat un partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el líder de Divisió d'Honor, el FC Barcelona Lassa.
Els nostres van aguantar com van poder el ritme altíssim que desenvolupaven els blaugranes, vam encaixar un primer gol, vam contestar empatant, i seguidament els locals feien el segon i ja es van imposar totalment.

Va ser molt emocionant pels nostres gaudir d'aquesta experiència, i poder jugar contra els millors.

Aprofitem per agrair al FCB el tracte rebut, i desitjar-los molta sort a la Futsal World Cup que disputen a Blanes.

LA NOSTRA ENTITAT VA APAREIXER PER TV3 COM ORGANITZADORA D'UNA DE LES TRES ACTIVITATS POPULARS ORGANITZADES AL MUNICIPI PER RECAPTAR DINERS PER LA MARATÓ DE TV3:
L'entitat informa: Durant el passat mes de juliol, la nostra entitat va organitzar tres tornejos d'estiu de futbol sala amb l'objectiu de fer esport i a la vegada donar els beneficis de l'activitat a La Marató de TV3: - 10 de juliol Torneig Aleví - 17 de juliol Torneig Infantil - 23 de juliol Torneig Cadet

Portem recaptats: 450.00€ (26-10-2016)

AGRAÏR LA COL·LABORACIÓ DE LA FUNDACIÓ DE LA FCF, DE L'AJUNTAMENT D'OLESA DE MONTSERRAT, I DE TOTS ELS VOLUNTARIS I PARTICIPANTS.

EL MARTÍ LARA I EL DAVID HUETE CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El porter David Huete i el jugador Martí Lara han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar un entrenament preparatori per futurs campionats.

CONVOCATÒRIA (18/12/2016).

Moltes felicitats, un premi merescut després de l'actuació al Campionat Comarcal!!!

ORIOL PARENT, DAVID HUETE I MARTÍ LARA, CAMPIONS DE CATALUNYA!!!
Els jugadors Oriol Parent, David Huete i Martí Lara. I l'entrenador Albert Lobo, com a membre del cos tècnic, han aconseguit junt amb els seus companys proclamar-se Campions de Catalunya Comarcal de Futbol Sala Aleví.

Una selecció que ha cada partit ha posat uns ingredients que mai fallen: esforç, entrega, humilitat, sacrifici, actitud, entre d'altres. Amb tot això l'èxit estava més que assegurat. Ara bé, cal destacar que no ha estat un passeig, cada partit s'ha competit, hi ha molt nivell a les altres comarques, el futur del futbol sala català està assegurat. Moltes felicitats!!!

Us deixem la imatge dels quinze campions...

LA KIMBERLY ACOSTA CAMPIONA AMB LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT CADET FEMENÍ!!!
La portera Kimberly Acosta, del nostre Femení Juvenil-Cadet, que va ser seleccionada dins de les 12 representants femenines de la nostra comarca, i l’entrenador Adrià Maestre, com a membre del cos tècnic, després d'ahir classificar-se per la fase final, avui han aconseguit junt amb les companyes de selecció ser campiones del Campionat de Catalunya Comarcal de Futbol Sala Cadet Femení.

És impressionant el sacrifici, esforç i treball fet per arribar fins aquí. Els entrenadors, les companyes d'equip i de club estem molt orgullosos de vosaltres, moltes felicitats cracks!!!

EXCEL•LENTS ACTUACIONS DELS SET JUGADORS DE LA NOSTRA ENTITAT QUE HAN PARTICIPAT AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE CATALUNYA!!!
Aquest cap de setmana, set jugadors de la nostra entitat han format part dels 12 representants de la comarca del Baix Llobregat dins de les categories benjamí, aleví, cadet femení i cadet masculí. Els pares, germans, familiars i membres de l'equip tècnic que els hem acompanyat en aquesta inoblidable experiència estem molt orgullosos de vosaltres.

- En Bernat Lara, jugador del Benjamí A, ha sigut el maldecap de la porteria rival, la seva velocitat, potència de xut i assistències han sigut claus en el desenvolupament del joc ofensiu de l'equip, malgrat tot la seva selecció ha caigut a la fase prèvia davant del conjunt que finalment s'ha proclamat campió. La Selecció Benjamí del Baix Llobregat ha quedat segona del seu grup.

- En David Huete, porter de l'Aleví A, ho ha fet genial sota els pals de la porteria de la Selecció Aleví del Baix Llobregat donant molta seguretat i demostrant el gran progrés individual que ha fet al llarg de la seva trajectòria i en gran part gràcies al bon treball que fa amb el nostre entrenador de porters, en Jose Gil; i els dos jugadors de l'Aleví A, l'Oriol Parent i el capità Martí Lara, han tingut una important participació durant tot el campionat, fent un molt bon treball ofensiu i defensiu durant tot el torneig i demostrant que aquesta temporada estan a un grandíssim nivell, tot un orgull pel nostre club veure el progrés de jugadors que porten des de ben petits amb nosaltres. Aquest any si, han estat els campions. La Selecció Aleví del Baix Llobregat ha aconseguit la primera posició.

- L'Àdria Dieguez i el Jairo Camacho, jugadors del Cadet A, han sigut dels jugadors més importants de la seva selecció, participant molt durant els partits i donant energia i esperança en forma de gols o assistències quan l'equip més ho necessitava, s’han buidat a la pista. Han caigut davant del campió a la fase prèvia per un ajustat 1-2. La Selecció Cadet del Baix Llobregat ha quedat segona del seu grup.

- La Kimberly Acosta, jugadora del Femení Juvenil-Cadet, ha fet una boníssima participació com a portera, aturant nombrosos gols i exercint amb seguretat durant la seva primera participació, ha donat tot el que portava dins per aconseguir, juntament amb les seves companyes, proclamar-se Campiona del torneig. La Selecció Cadet Femení del Baix Llobregat ha aconseguit la primera posició.

Per altra banda destacar la participació dels tècnics de la nostra entitat, l’Adrià Maestre, de la Selecció Femení del Baix Llobregat, que ha aconseguit juntament amb la Kimberly la primera posició. L’Albert Lobo, dins del cos tècnic de la selecció aleví, que ha aconseguit també la primera posició amb els tres alevins del club. I en Juanma Hernandez, que està fent un treball fantàstic com a màxim responsable de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat, gracies a ell no els ha faltat cap tipus de detall als protagonistes.

EL FUTBOL SALA OLESA ET DESITJA BON NADAL I FELIÇ ANY 2017!

UN TOTAL DE 7 JUGADORS/ES DE LA NOSTRA ENTITAT PARTICIPARAN AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA A BLANES AQUEST CAP DE SETMANA!!!
- Selecció Benjamí del Baix Llobregat: el jugador Bernat Lara del Benjamí A.
- Selecció Aleví del Baix Llobregat: els jugadors Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví A.
- Selecció Cadet del Baix Llobregat: els jugadors Adrià Dieguez i Jairo Camacho del Cadet A.
- Selecció Cadet Femení del Baix Llobregat: la portera Kimberly Acosta del Femení Juvenil-Cadet.

Us desitgem molta sort i esperem que aprofiteu al màxim aquesta experiència inoblidable!!!

UN DIA DE SOLIDARITAT I DIVERSIÓ! - TORNEIG SOLIDARI FSO 16-17
Ahir, dimarts, 6 de desembre, vam organitzar un Torneig Solidari de futbol sala on hi va participar tota la massa social del club, familiars i jugadors, amb l'objectiu de recollir aliments per les famílies amb més necessitats del municipi. 

A més d'aportar aliments, els familiars van jugar un torneig de pares&mares, els més petits van disputar diferents campionats de 3x3, els més grans i els tècnics van col·laborar en l'organització del torneig.
Ha estat una jornada fantàstica, on hem complert un objectiu social i ens ho hem passat genial.

Des d'aquí volem destacar la gran tasca social que realitzen els olesans que formen part de l'Associació Internacional de Caritat - Vicencià, donar les gracies a totes les persones que han format part d'aquest esdeveniment!!!

CREIX COM A PORTER DE FUTBOL SALA AMB EN PACO SEDANO!!!
Ja estan obertes les inscripcions al Clínic de Porters de Futbol Sala organitzat pel Paco Sedano (Porter i capità de la Selecció Espanyola i del FC Barcelona) i la seva Escola a Olesa de Montserrat amb la col·laboració de EIU University, EIU Sports, Cooperativa d'Ensenyament Daina-Isard i la nostra entitat!

UN TOTAL DE SET OLESANS HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!
El Club Futbol Sala Olesa té un total de set jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2016-2017 a Blanes els dies 10 i 11 de desembre.

Però abans d'aquesta gran experiència els jugadors/es Bernat Lara del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví A; Jairo Camacho i Adrià Dieguez del Cadet A; Kimberly Acosta del Femení Juvenil-Cadet estan convocats aquest proper diumenge al cinquè entrenament on la Selecció del Baix Llobregat s'enfrontarà a la Selecció del Barcelonès Sud en forma de partits de preparació.

5a CONVOCATÒRIA (04/12/2016)

Enhorabona a tots els seleccionats, ens veiem aquest diumenge i us desitgem molta sort en la vostra participació al Campionat!
Com també volem felicitar als cossos tècnics i als seus companys d'equip pel bon treball que estan fent, això també és mèrit d'ells!!!

SET JUGADORS/ES DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Bernat Lara del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví A; Jairo Camacho i Adrià Dieguez del Cadet A; Kimberly Acosta del Femení Juvenil-Cadet; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al quart entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2016-2017 a Blanes.

4a CONVOCATÒRIA 27/11/2016 - SANT JUST DESVERN

Moltes felicitats, ja esteu entre els 12 escollits!!!

LA COPA CATALUNYA 2016-2017 DONA EL TRET DE SORTIDA!!!
Us informem que la competició de la Copa Catalunya ja ha començat. Com ja sabeu és una competició paral·lela a la lliga en format eliminatori, els partits normalment es juguen entre setmana o doblant al cap de setmana:

Els quadrants de competició, per les diferents categories, ja estan disponibles a l’apartat específic d’aquesta competició de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol: http://fcf.cat/copa-sala

Els clubs participants, amb els quadrants de competició publicats per categories, ja poden posar-se d’acord amb el rival per concretar una data per la disputa del partit corresponent a la primera fase d’aquesta Copa Catalunya de Futbol Sala.

A part dels quadrants de competició, també està disponible el llistat amb el coeficient de cada equip, segons la seva classificació la temporada passada, per determinar quins equips actuen en cada eliminatòria com a locals. Per tant, els equips amb el número de coeficient més alt actuaran com a visitants i els equips amb un número de coeficient més baix, actuaran com a locals.

ELS NOSTRES JUVENILS JA HAN REBUT LES GILLETTE FUSION, PARTICIPANT D'AQUESTA MANERA AL PROGRAMA GILLETTE JOVES PROMESES!!!

UN TOTAL DE VUIT OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Bernat Lara del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví A; Clara Moreno del Femení Base; Jairo Camacho i Adrià Dieguez del Cadet A; Kimberly Acosta del Femení Juvenil-Cadet; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al tercer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2016-2017 a Blanes.

3a CONVOCATÒRIA - MOLINS DE REI 20/11/2016

Moltes felicitats, una oportunitat única!!!

DOTZE JUGADORS/ES DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Jan Carreño i Bernat Lara del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví A; Maria Esteban del Femení Base; Ivan Donat de l'Infantil A; Jairo Camacho, Adrià Dieguez i Arnau Martinez del Cadet A; Kimberly Acosta i Andrea Arnal del Femení Juvenil-Cadet; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al segon entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2016-2017 a Blanes.

2a CONVOCATÒRIA 13/11/2016

Moltes felicitats, una gran representació del nostre club en quan a convocats, i una molt bona experiència de la que gaudir!!!

RECOLLIDA DEL TROFEU DE CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO QUE RECONEIX A AQUELLS CLUBS QUE HAN OBTINGUT ASCENSOS LA PASSADA TEMPORADA.
El passat divendres, el Coordinador Femení del club, Cristian Mesa, va recollir el trofeu que reconeix la bona feina feta la passada temporada, en aquest cas en secció femenina, a la Gala de Campions del Mundo Deportivo.

Moltes felicitats a tot el club, això és fruït del bon treball de tots!!!

UN TOTAL DE TRETZE OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Jan Carreño i Bernat Lara del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví A; Clara Moreno del Femení Base; Ivan Donat de l'Infantil A; Jairo Camacho, Adrià Dieguez i Arnau Martinez del Cadet A; Kimberly Acosta, Claudia Piñero i Andrea Casanovas del Femení Juvenil-Cadet; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2016-2017 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA 06/11/2016, CORNELLÀ I ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Moltes felicitats, una gran representació del nostre club en quan a convocats, i una molt bona experiència de la que gaudir!!!

EL CURS DE MONITOR DE FUTBOL SALA A OLESA DE MONTSERRAT, JA HA COMENÇAT!
Ahir amb la sessió de metodologia, es va començar el Curs de Monitor de Futbol Sala d'Olesa de Montserrat que s'està duent a terme cada dimecres a l'INS Daniel Blanxart i Pedrals del municipi.

Tradicionalment la nostra entitat organitza conjuntament amb la FCF i amb la col·laboració de l'INS Daniel Blanxart, un curs de monitor cada 2 temporades. A més d'altres cursos, l'any passat es va fer el de coordinador i el d'entrenador de porters, i aquest estiu 2017 voldrem organitzar un Curs d'Entrenador de Futbol Sala de 1r Nivell.

AL FSO APOSTEM PER LA FORMACIÓ DELS NOSTRES TÈCNICS!

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS TEMP. 2016-2017
La nostra entitat ha fet la presentació dels equips de la temporada 2016-2017, aquest passat diumenge 2 d'octubre, demostrant la gran massa social que porta darrere, i els nombrosos jugadors i jugadores que en formen part. Dia a dia es fa una tasca clau per promocionar el futbol sala i l'esport al nostre municipi. Com a acte especial a més de presentar els equips, es va presentar el nou himne del club i el nou escut. 

Només ens queda desitjar-vos una gran temporada! 1,2,3 Olesa!!!

PRESENTACIÓ DEL HIMNE DEL CLUB I EL NOU ESCUT
A la presentació dels equips 2016-2017, en data 02-10-2016, la nostra entitat va presentar l'himne del club que en motiu del 25è aniversari es va crear amb la col·laboració de l'Escola Mpal. de Música d'Olesa de Montserrat. I també es va estrenar el nou escut del club.

Autor de la lletra del himne: Jugador Adrià Granados.
Autor del nou logo del FS Olesa: Diego Vega.

FINALITZAT EL STAGE DEL SÈNIOR FEMENÍ QUE HAN REALITZAT AQUESTA CAP DE SETMANA!
Experiència inoblidable, les imatges parlen soles...

L'HIMNE DEL CLUB JA ESTÀ A PUNT!
Aquesta tarda el nostre Director Esportiu, Enric Lobo, ha rebut de mans de la Directora de l'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat, Àngels Benitez, el CD amb l'himne del club a punt per estrenar-lo a la Presentació dels Equips del proper diumenge, 2 d'octubre.

Recordem que aquest himne està fet amb la lletra que va sortir guanyadora del concurs i que va ser dissenyada pel jugador Adrià Granados, que actualment milita al Aleví A, i la partitura ens la va preparar en Bernat Matarin, exjugador del club. I amb la col·laboració de l'Escola de Música es va fer realitat aquest projecte en l'acte del 25è aniversari del club que vam fer el passat novembre de 2015 on la coral i la banda de l'Escola de Música ens el van presentar a La Passió, i avui s'ha donat punt i final a l'elaboració amb l'entrega de la versió definitiva.

Volem agraïr l'ajuda desinteressada de totes les persones que ho han fet possible, en especial als autors, i als alumnes, professors i direcció de l'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat.

Moltes gracies!!!

AQUEST CAP DE SETMANA EL FEMENÍ BASE HA ESTAT DE STAGE, UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!
Stage Femení Base F.S. Olesa ⚽️ Bona experiència per iniciar la temporada amb força i il·lusió.

Share by: