Temporada 2015/2016

Notícies Temporades 2015/2016

Periode Setembre 2015 a Juliol 2016

TANQUEM UNA ESCOLA ESPORTIVA D'ESTIU 2016 AMB UNA GRAN SATISFACCIÓ PELS RESULTATS OBTINGUTS!!!
Aquest passat 29 de juliol vam tancar la EE2016 que aquest any ha estat un èxit en quan a participació i desenvolupament de les activitats.

Hem intentat donar el millor servei a les famílies i hem ofert diàriament als infants nombroses activitats amb l'objectiu de gaudir, aprendre, crear hàbits i transmetre valors.

És fonamental que els nens practiquin esport, no només perquè necessiten fer activitat física sinó també perquè l'esport és font de socialització i d'aprenentatge.

MONTSE JOIES, EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG CADET D'ESTIU 2016 PER LA MARATÓ DE TV3!!!
Avui, dissabte 23 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Cadet d'Estiu 2016 per la Marató de TV3 que ha estat un èxit a nivell competitiu, s'han vist uns partits molt igualats, i ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres. Els participants s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final intensa.
 
L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Montse Joies
- Equip Subcampió: Minabo de Kiev
- Màxim Golejador: Guillem Zamora (Minabo de Kiev)
- Millor Porter: Jose Lopez (Montse Joies)
- Millor Jugador: Albert Espinar (Montse Joies)
- Equip Més Esportiu: Confecció Torres

BEST FRIENDS, EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG INFANTIL D'ESTIU 2016 PER LA MARATÓ DE TV3!!!
Avui, diumenge 17 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Infantil d'Estiu 2016 per la Marató de TV3 que ha estat un èxit de participació amb equips d'un grandíssim nivell, s'ha vist un joc de molta qualitat, i ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres. Els participants s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final molt competida.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Best Friends
- Equip Subcampió: Los Chanflys
- Màxim Golejador: Enrique Arnaiz (DEENE)
- Millor Porter: Pol Tristan (Los Chanflys)
- Millor Jugador: Antoniu Roca (Best Friends)

LOS COJONUDOS, EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG ALEVÍ D'ESTIU 2016 PER LA MARATÓ DE TV3!!!
Avui, diumenge 10 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Aleví d'Estiu 2016 per la Marató de TV3 que ha estat un èxit de participació amb equips de molt bon nivell i ha comptat amb el suport de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, entre d'altres. Els nois/es més petits s'ho han passat molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final molt competida, i finalment s'ha proclamat campió l'equip Los Cojonudos.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Los Cojonudos
- Equip Subcampió: The Lions
- Màxim Golejador: Sergio Buera (The Lions)
- Millor Jugador: Pau Ramirez (Los Espartanos)
- Millor Porter: Hector Ortiz (Los Cojonudos)
- Equip Més Esportiu: Los Espartanos

NOTHINGAM PRISA, GUANYA EL TORNEIG MIXTE D'ESTIU 2016!!!
Aquest dissabte, 9 de juliol, es va disputar el Torneig Mixte d'Estiu de Futbol Sala 2016, que va ser un èxit de participació i els equips s'ho van passar molt bé amb aquest format de competició integrador i innovador.
Nothingam Prisa es va imposar davant la Madriguera a la final.

L'entrega de trofeus va quedar així:
- Equip Campió: Nothingam Prisa
- Equip Subcampió: La Madriguera
- Màxima golejadora: Andrea Galan

EL JAN CARREÑO I EL NIL NAVARRO A LA CLOENDA DE LES SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA!
Aquest passat dimarts 21 de juny, els nostres dos jugadors del Prebenjamí A, en Jan i en Nil, van participar a la Cloenda de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala celebrada a Mataró com a jugadors de la Selecció Catalana Prebenjamí de FS. Aprofitem per felicitar-vos per la temporada feta, us animem a seguir gaudint del futbol sala com fins ara i us desitgem un estiu amb moltes pilotes.

Per altra banda, volem felicitar a l'Ivan Vazquez pel reconeixement que va rebre, sense cap dubte s'ho mereix, juntament amb el Ramon Marcial i en Jose M. Calle, ell és una peça clau per aconseguir l'èxit que estan tenint les seleccions catalanes, que són l'enveja del futbol sala a tot Espanya

OFERIMENT DE LA COPA CATALUNYA A TOTS ELS OLESANS I OLESANES AL SALÓ DE L'AJUNTAMENT!!!
Quatre dies després d'aconseguir la Copa Catalunya, vam oferir a tots els olesans i olesanes el trofeu a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, on ens va rebre l'Alcaldessa Pilar Puimedon i el Regidor d'Esports Jordi Martinez els quals van felicitar als nostres campions.

Moltes gracies per haver-nos rebut!

EL FUTBOL SALA OLESA, AMB QUATRE COPES DE LLIGA A LA NIT DELS CAMPIONS DE LA FCF, TORNA A SER PER SEGON ANY CONSECUTIU EL CLUB DEL BAIX LLOBREGAT AMB MÉS TÍTOLS!
Aquest passat dimarts, 14 de juny, els equips Prebenjamí "A", Benjamí "A", Aleví "B" i Aleví "A" del FS Olesa van ser convidats a la Nit dels Campions organitzada per la FCF, per rebre la copa de campions de les seves respectives lligues. I en el cas dels alevins va suposar també l'ascens de categoria.

L'any passat que vam ser campions amb 5 equips, i aquest any amb 4 ens situen per segon any consecutiu com el club del Baix Llobregat amb més campionats de lliga aconseguits, això demostra la bona feina que s'està fent per part de la nostra entitat en aquests últims anys.

Volem aprofitar per felicitar a tots els membres que formen els equips campions com també a la resta d'equips del nostra club que malgrat no guanyar la lliga han fet també una temporada fantàstica!!!

EL NOSTRE PREBENJAMI "A" GUANYA LA COPA CATALUNYA I ES CONVERTEIX EN EL MILLOR EQUIP CATALÀ DE FUTBOL SALA DE LA CATEGORIA!!!
Aquest passat diumenge, 12 de juny, el Prebenjamí del Futbol Sala Olesa va guanyar la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala davant el Ripollet FS per un contuendent 5 - 9 i es va convertir en el millor equip català de futbol sala en categoria prebenjamí.

Volem aprofitar per felicitar a tots els jugadors i cos tècnic per l'assoliment aconseguit, ens han portat a dalt de tot. I agraïr a tots els familiars, aficionats i olesans que ens van donar el seu suport.

- JUGADORS: Aleix Sala, Hugo Cordón, David Piñero, Jan Carreño, Víctor Jiménez, Arnau Jiménez, Rubén Cordón i Nil Navarro.
- COS TÈCNIC: Enric Lobo, Marc Gonzalez i Marta Serrano.

UNA LLEGENDA DEL FUTBOL SALA DE LA COMARCA ES RETIRA, MOLTES GRACIES VICTOR MORALES PER TOT EL QUE HAS FET PEL NOSTRE ESPORT!!!
En Victor Morales, ahir va posar punt i final a la seva carrera esportiva com a jugador de futbol sala, jugant el seu últim partit com a capità del primer equip del FS Olesa. En Victor, és una llegenda en el futbol sala del Baix Llobregat, i és l'únic jugador que quedava al club que pot recordar de primer mà l'època dorada del futbol sala olesà, va jugar fa més de 15 anys amb el FS Olesa a Divisió de Plata (divisió just per sota de la màxima del futbol sala nacional), en aquell moment l'equip tenia el nom de Finques Olesa (patrocinador principal), i després va formar part d'altres equips.

Volem aprofitar aquest moment per agrair-li tot el que ha donat pel nostre club i pel futbol sala en general. Li desitgem de tot cor que tingui molta sort amb els seus nous projectes a la vida i esperem que en un futur pròxim pugui seguir vinculat amb el club aportant la seva experiència a les futures promeses olesanes.

Un cop més moltes gracies Victor!!!

EL FUTBOL SALA OLESÀ S'EMPORTA EL 1R TROFEU PENYA BÈTICA OLESA!
Aquest passat diumenge, 5 de juny, es va realitzar el 1r Trofeu Penya Bètica d'Olesa com a acte final de la festa de cloenda de la nostra entitat.

Un equip de veterans del club format per pares dels nostres jugadors/es van jugar contra un conjunt de persones vinculades a la Penya Bètica Olesa, els nostres es van endur la victòria per la mínima amb un gol a l'últim minut que feia el 4-3.
Finalment, el primer equip del club va disputar un partit contra el l'equip del Real Betis B. de futbol sala, un partit que va estar igualat fins que la qualitat dels olesans es va imposar per sentenciar el partit amb un 4-0 favorable.

Volem agrair a la Penya Bètica d'Olesa la seva implicació en fer la gran festa d'ahir possible, i agrair a tots els aficionats del Betis i del FS Olesa que ho van presenciar i van gaudir.

FESTA DE CLOENDA FS OLESA - TEMPORADA 2015-2016
Aquest passat, diumenge 5 de juny, el Club Futbol Sala Olesa va tancar una de les temporades amb més èxit del club fent una Festa de Cloenda molt emotiva. Tots els jugadors es van emportar obsequis i records a casa, els quatre equips campions de lliga van tenir un reconeixement especial, i per últim vam acomiadar-nos amb la participació dels veterans i sènior masculí al 1r Trofeu Penya Bètica d'Olesa.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació, col·laboració i confiança, aquests bons resultats són gràcies al treball de tothom. Ara a preparar la pròxima temporada, bon estiu per a tots/es!!!

FESTA DE CLOENDA - LLIGA INTERESCOLAR OLESA 15-16
Avui, diumenge 5 de juny, hem tancat la temporada de la Lliga Interescolar de Futbol Sala 2015-2016 d'Olesa de Montserrat, amb la Festa de Cloenda i entrega d'obsequis.

Els nois i noies participants de les diferents escoles han jugat l'última jornada a l'esport que més els agrada, i han rebut els seus obsequis després d'una temporada molt intensa i plena de records inoblidables!

Ens veiem al curs vinent!!!

ENTREGA DE PLAQUES A LES ESCOLES PARTICIPANTS A LA TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA!
En motiu de la participació a la Trobada Escolar de Futbol Sala 2016, el Director Esportiu del Futbol Sala Olesa va entregar als centres educatius una placa en agraïment a la seva col·laboració i implicació per fer possible aquesta fantàstica experiència als infants del municipi mitjançant la practica esportiva de la modalitat del futbol sala.

Un cop més, moltes gracies!

Aquí podeu veure un recull d'algunes de les fotografies captades del moment.

TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA 2016 QUE PODEM VALORAR COM A FANTÀSTICA, ON EL MÉS IMPORTANT ERA JUGAR I FER AMICS ENLLOC DE COMPETIR!
Avui, dissabte, 4 de juny, al Pavelló Mpal. Salvador Boada, el club Futbol Sala Olesa ha organitzat amb la col·laboració d'escoles del municipi la Trobada Escolar de Futbol Sala en tres categories, en la qual més de 100 nois i noies des de 1r fins a 6è de primària han pogut gaudir d’una jornada esportiva de futbol sala on el més important era jugar i fer amics enlloc de competir, tot això amb companys i amics de la seva i d'altres escoles.

Volem donar les gracies als responsables dels centres educatius, familiars, alumnes i membres del club per la vostra col·laboració per aconseguir fer d’aquesta trobada una experiència inoblidable pels nois i noies olesans!

ELS NOSTRES GAUDEIXEN D’UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA AMB ELS SEUS COMPANYS D’EQUIP, DURANT UN CAP DE SETMANA JUNTS, JUGANT A L’ESPORT QUE MÉS ELS AGRADA, TOT AL FUTSAL MEETING - MARINA D'OR!!!
Aquest cap de setmana, els equips Prebenjamí B, Prebenjamí A, Benjamí A, Aleví C, Aleví A&B, Infantil C, Infantil A&B i Cadet A han gaudit d’una experiència inoblidable amb els seus companys d’equip, entrenadors i familiars, al torneig Futsal Meeting - Marina d'Or 2016.

A més del que significa tots aquests moments únics de dormir, anar a la platja, a la piscina, a l’autocar, amb els teus companys, cal destacar que a la pista també s’han buidat, aconseguint molts bons resultats.
Ens quedem amb la cara d’alegria de tots i els records que tenim.

Moltes gracies a tots per fer-ho possible!!!
"El futbol sala uneix"

EL MARTÍ LARA CONVOCAT NOVAMENT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Martí Lara de l'Aleví "B" ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar un entrenament a Sabadell.

CONVOCATÒRIA SABADELL (05/06/2016).

Moltes felicitats, serà una experiència genial!!!

EL NIL NAVARRO I EL JAN CARREÑO SEGUEIXEN AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA, AQUEST COP A SABADELL!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A, segueixen convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí, aquesta és ja la setena convocatòria.

CONVOCATÒRIA SABADELL (05/06/2016).

A seguir gaudint d'aquesta experiència!!!

EL PREBENJAMÍ "A" S'IMPOSA A LES SEMIFINALS I JA ÉS FINALISTA DE LA COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA PREBENJAMÍ!!!
El passat dijous, 26 de maig, el nostre Prebenjamí "A" va guanyar el partit de semifinals de Copa Catalunya davant de l'EFS Jordi Sanchez amb un contundent 3-10. El partit va estar molt igualat fins que a mitjans de la 1a part la qualitat dels nostres es va imposar.

Volem felicitar a tots els jugadors i cos tècnic pel gran treball que estan fent, estem molt orgullosos de tenir un equips a les finals. 1, 2, 3 OLESA!!!

El proper cap de setmana 11-12 de juny es disputaran a Martorell les finals de Copa Catalunya, amb l'objectiu principal de gaudir.

EL NIL NAVARRO I EL JAN CARREÑO SEGUEIXEN AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA, AQUEST COP PER FER UN PARTIDET!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A, han estat convocats i faran un partidet amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí, aquesta és ja la sisena convocatòria.

CONVOCATÒRIA RIPOLLET (22/05/2016).

A seguir gaudint d'aquesta experiència!!!

EL JAN CARREÑO I EL NIL NAVARRO SEGUEIXEN ENTRENANT AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A, segueixen fent entrenaments desprès del partit del passat diumenge amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí, aquesta és ja la cinquena convocatòria.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (15/05/2016).

Moltes felicitats, seguiu així!!!

EL FEMENÍ BASE B, GUANYA LA FINAL DE LA FASE SECTOR DE LA UCEC, I ES CLASSIFICA PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA!!!
Avui, el nostre Femení Base B jugava la Final de la Fase Sector contra l'Hospitalet Bellsport, ha arribat al final del partit amb el resultat d'1-1, i a la prorroga ha aconseguit avançar-se al marcador i endur-se el partit.

D'aquest manera aquestes noies s'han proclamat campiones de la Fase Sector, i ara estan classificades per la Fase Final del Campionat de Catalunya.

Moltes felicitats! Sou fantàstiques. Us ho mereixeu!!!

EL DIUMENGE, 5 DE JUNY, CELEBREM LA FESTA DE CLOENDA D'AQUESTA TEMPORADA!
El proper diumenge, 5 de juny, a les 16.20h, celebrarem la Festa de Cloenda de la temporada 2015-2016 de la nostra entitat.
- Farem fotografies, entregarem obsequis, donarem informació del proper curs.
- Caldrà venir amb la roba de partit.
 
Podeu consultar el següent cartell amb tota la informació.
Moltes gracies, us hi esperem!!!
PD: A partir del 30 de maig, adaptarem els equips a la nova temporada 2016-2017.

EL NIL NAVARRO I EL JAN CARREÑO ENTRE ELS DOTZE CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A, estan entre els dotze escollits, i han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un quart entrenament.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (08/05/2016).

Moltes felicitats, us ho heu guanyat!!!

I ARA TOCAVA EL BENJAMÍ "A", QUE ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ DE LLIGA DESPRÉS D'ACONSEGUIR 21 VICTÒRIES EN 22 JORNADES!!!
La setmana passada l'Aleví "B" era el segon equip del club que es convertia en campió de lliga, ahir va ser l'Aleví "A", i avui ha estat el torn del Benjamí "A" que ha fet una temporada gairebé perfecta amb 21 victòries en 22 partits, el nostre club és campió de lliga benjamí per segon any consecutiu.

Moltes felicitats a tots els jugadors i al seu entrenador Albert per la increïble temporada que han fet, sent molt superiors en gairebé tots els partits, i havent capgirat la lliga amb la victòria contundent a casa contra el Manresa FS que fins aquell moment liderava la lliga. Sou molt bons quan voleu!!!

La setmana vinent teniu el repte de classificar-vos a la final de la Copa Catalunya si supereu al Catgas Santa Coloma a la semifinal, i a més comenceu el camí del Campionat de Catalunya, que el vostre èxit no s'aturi! Confiem cegament en vosaltres, molta sort!!!

- COS TÈCNIC: Albert Lobo, Adrià Dieguez.
- JUGADORS: Alex Duro, Alex Jaime, Didac Fernandez, Zeus Olmo, Iker Hernando, Hugo Hernando, Xavier Trillo, Adrià Granados.

EL NOSTRE SÈNIOR "A" JA ÉS MATEMÀTICAMENT EQUIP DE DIVISIÓ D'HONOR PER LA PROPERA TEMPORADA!!!
Amb la victòria del Sènior "A" d'avui per 4-3 davant el Magic Sants Futsal, ja podem dir que la propera temporada seguirem a Divisió d'Honor Catalana! I ara ens queden tres partits per gaudir i millorar encara més la posició a la classificació després d'una temporada molt complicada però que aquest lleons han tirat endavant.

Moltes felicitats, sou molt grans!!!

L'ALEVÍ "A" AMB 23 PARTITS I 22 VICTÒRIES, ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA DE MANERA MATEMÀTICA A FALTA DE 3 JORNADES, I ACONSEGUEIX L'ASCENS A 1a DIVISIÓ!!!
Amb 23 partits jugats i 22 victòries, l'Aleví"A" aconsegueix convertir-se en el Campió matemàtic de la Lliga 2a Divisió Aleví de Futbol Sala a falta de 3 jornades per disputar-se, i conseqüentment obté l'ascens de categoria a 1a Divisió, tornant d'aquesta manera a la divisió de plata que vam perdre en la passada campanya després de molts anys.

Volem felicitar a tots els jugadors pel que han estat capaços d'aconseguir i el gran nivell que han demostrat durant tota la temporada, com també felicitar al cos tècnic per la feina ben feta, i als pares per la seva entrega durant tota la temporada. Ha estat fantàstica!!!

- COS TÈCNIC: Juanma Hernandez, Antonio Chahbouni.
- JUGADORS: Alex Muñoz, Joel Aguilera, Cesar Cabrero, Marc Subiñas, Erik Antunez, Pau Pitarch, Mario Niño, Martí Lara, Alejandro Calderon.

EL NOSTRE ALEVÍ "B" ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ MATEMÀTIC DE LA LLIGA ALEVÍ DE FUTBOL SALA I CERTIFICA L'ASCENS A 2A DIVISIÓ!!!
Després de derrotar per un contundent 7 a 3 al rival d'aquest cap de setmana el nostre Aleví B es converteix en el Campió matemàtic, quan encara li queden quatre jornades per jugar de la Lliga 3a Divisió Aleví de Futbol Sala de la FCF amb uns resultats espectaculars, 22 partits, 21 victòries. I conseqüentment certifica l'ascens a 2a.

Moltes felicitats als protagonistes per aconseguir aquest premi, i també felicitar al cos tècnic pel bon treball realitzat i als pares per la seva gran implicació i aposta per la formació esportiva de la nostra entitat, animant sempre a l'equip fins al final.

- COS TÈCNIC: Albert Lobo i Marc Moral.
- JUGADORS: Jesus Chahbouni, David Huete, Ian Muñoz, Martí Lara, Matius Vasquez, Ismael Boudbod, Jordi Caballol, Oriol Parent, Toni Muñoz, Alex Pastor.

AVUI ELS BIBERONS I PREBENJAMINS HAN VIST LA VICTÒRIA DEL FCB LASSA I HAN JUGAT A LA MITJA PART! HAN GAUDIT COM MAI!!!
Divendres, 22 d'abril de 2016, FCB VS BURELA

EL NIL NAVARRO I EL JAN CARREÑO SEGUEIXEN CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A mantenen la confiança dels responsables de la selecció i han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un tercer entrenament.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (24/04/2016).

Moltes felicitats, a seguir gaudint del vostre esport preferit!!!

HOMENATGE AL BERNAT POVILL I ROGER SOLE, COM A CAMPIONS D'ESPANYA SUB'16, PER PART DEL FS OLESA!!!
Aquest passat dissabte, 16 d'abril, abans de l'inici del partit de lliga del Sènior "A" vs Monistrol, la nostra entitat va fer un homenatge als dos olesans i exjugadors del club, Bernat Povill i Roger Sole, que actualment militen al FC Barcelona, perquè el passat cap de setmana van proclamar-se Campions d'Espanya Sub'16 de Futbol Sala.

Estem molt orgullosos del progrés que estan fent i del premi en forma de títols que estan aconseguint, i això s'ha de reconeixer.

MOLTES FELICITATS, SEGUIU AIXÍ!!!

EL NOSTRE PREBENJAMÍ "A" JA ÉS MATEMÀTICAMENT CAMPIÓ DEL SEU GRUP DE LA COPA CATALUNYA DE FS PREBENJAMÍ, I ES CLASSIFICA A LA FASE FINAL DE LA COPA CATALUNYA!!!
Amb la contundent victòria d'aquest cap de setmana, i els resultats dels rivals, el nostre Prebenjamí "A" segueix amb la seva bona ratxa, de moment aquesta temporada no han patit cap derrota, i es classifica com a primer del seu grup, a falta de dues jornades per disputar-se encara, a la fase final de la Copa Catalunya, que començarà aquest mes de maig amb els setzens de final.

MOLTES FELICITATS NOIS, A SEGUIR AIXÍ!!!

EL NOSTRE BENJAMÍ "A" JA ESTÀ ENTRE ELS QUATRE MILLORS EQUIPS DE CATALUNYA DE FUTBOL SALA!!!
Aquest diumenge al matí (17/04/2016) el nostre Benjamí "A" s'ha imposat en el partit de Quarts de Final de la Copa Catalunya, amb una victòria molt treballada de 2-4 al Pavelló del Futsal Vicenti CE, i conseqüentment es classifica per les semifinals i per tant aconsegueix estar entre els quatre millors equips catalans.

S'ha viscut un partit molt vibrant on els olesans han jugat amb molta intensitat davant d'un molt bon equip, al qual volem felicitar perquè ens ho ha posat molt difícil.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS I AL COS TÈCNIC PEL PARTIDÀS QUE HEU FET, I MOLTES GRACIES ALS FAMILIARS I AFICIONATS QUE HEU ASSISTIT PEL SUPORT QUE ELS HEU DONAT DES DE LES GRADERIES!!!

EL MARTÍ LARA CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Martí Lara de l'Aleví "B" ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Aleví per a realitzar un partit contra un equip de Japó de futbol sala.

CONVOCATÒRIA MARTORELL (03/04/2016).

Moltes felicitats, serà una experiència genial!!!

CAL CASPE, EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG JUVENIL DE FUTBOL SALA - SETMANA SANTA 2016!!!
Avui, dissabte 26 de març, s'ha realitzat el Torneig Juvenil de Futbol Sala - Setmana Santa 2016, s'ha vist un molt bon nivell de futbol sala. L'equip campió del torneig s'ha decidit després d'una final on Cal Caspe ha guanyat amb un contundent 4-1.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Cal Caspe
- Equip Subcampió: Tibios Team

FINALITZAT EL CAMPUS FS OLESA - SETMANA SANTA 2016, EN EL QUAL ELS NOIS/ES HAN TINGUT UNS DIES MOLT INTENSOS I HAN GAUDIT AMB EL SEU ESPORT PREFERIT!
Finalitza el Campus FS Olesa - Setmana Santa 2016, en el qual molts nois i noies han gaudit amb nosaltres i l'esport de moda, el futbol sala.

Tecnificació, aprenentatges, jocs aquàtics, convidats professionals de luxe com en Jordi Torras (Excapità FCB i exjugador de la Sel. Espanyola), gimcana, festa de cloenda i esmorzar, etc. 
I per tancar vam fer una excursió al Pavelló del Catgas Santa Coloma per veure el seu partit de lliga amb el Jumilla on ens vam fer una fotografia amb el primer equip. 
Tot junt, provoca que el campus es tanqui de manera exitosa, i els nois i noies marxin amb noves experiències i moments inoblidables!!!
Ara toca treballar per superar-nos en la pròxima edició. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança!

EL NIL NAVARRO I EL JAN CARREÑO CONVOCATS PER SEGON COP CONSECUTIU AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un segon entrenament.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (14/02/2016).

Moltes felicitats, seguiu així!!!

EL NIL NAVARRO I EL JAN CARREÑO CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Jan Carreño i Nil Navarro del Prebenjamí A han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un entrenament.

CONVOCATÒRIA PIERA (07/02/2016).

Moltes felicitats, serà una experiència inoblidable!!!

EL RETORN DEL ROGER SOLE I EL BERNAT POVILL AL PAVELLÓ ON VAN COMENÇAR A JUGAR!
Avui a més a més d'una gran festa de futbol sala, ha estat un dia molt emotiu per dos jugadors del FC Barcelona Cadet, i per tots aquells membres del Futbol Sala Olesa que els vam veure començar a jugar a futbol sala en aquesta pista blava i hem vist com han crescut com a jugadors i persones a un ritme excepcional.

Pel FS Olesa ha estat un plaer poder-vos veure jugar una altra vegada a la pista olesana com a blaugranes, i us volem donar molts ànims i molta força perquè seguiu gaudint d'aquest esport tant especial, esperem que el vostre progrés no s'aturi i desitgem de tot cor poder veure'us aviat a la LNFS! Teniu el que us heu guanyat amb esforç, sacrifici i molta implicació, felicitats!!!

FANTÀSTIC MATÍ DE FUTBOL SALA AMB ELS PARTITS AMISTOSOS ENTRE EL FS OLESA I EL FC BARCELONA EN MOTIU DEL 25è ANIVERSARI DE LA NOSTRA ENTITAT!!!
El passat dissabte, 30 de gener del 2016, es van disputar al Pavelló Mpal. Salvador Boada d'Olesa de Montserrat, partits entre el FS Olesa i el FC Barcelona en categoria aleví, infantil i cadet, que va ser un èxit.

Per altra banda l'olesà Roger Sole, capità del FC Barcelona Cadet, va entregar a en Juanma Hernandez, coordinador base del FS Olesa, una placa en motiu del 25è aniversari de l'entitat.

FS OLESA "CADET A" 1 - 13 FC BARCELONA LASSA (CADET)
La superioritat dels blaugranes ha sigut permanent durant tot el partit, tot i així els nostres ho han fet molt bé també, felicitats!!!

FS OLESA "INFANTIL A" 4 - 13 FC BARCELONA LASSA (INFANTIL)
Tot i reaccionar amb el marcador en contra, i arribar al descans amb un 3-5 a favor del rival. A la segona part els visitants sentenciaven el partit amb un contundent resultat.

FS OLESA "ALEVÍ A" 3 - 7 FC BARCELONA LASSA (ALEVÍ)
L'Aleví del FS Olesa arribava a la mitja part per davant al marcador 2-1.
Però a la segona part amb un 3-2 favorable dels olesans s'ha imposat la qualitat del rival arribant al resultat final de 3-7

UNA EXPEDICIÓ DEL FS OLESA PRESENT AL PARTIT DE COPA DEL REI, FCB VS ATL BILBAO
Aquest dimecres 27 de gener, un total de 32 jugadors del club i 3 entrenadors van anar a veure el partit de Copa del Rei entre el FC Barcelona i l'Athletic de Bilbao que va acabar amb victòria dels blaugrana per 2-1.
L'activitat va estar organitzada per la Penya Barcelonista d'Olesa que va tenir la cortesia de comptar amb nosaltres, i aprofitem per agrair-li.
Els nens/es que van venir ho van passar bomba i una experiència més que recullen i que no oblidaran mai!

PRESÈNCIA OLESANA A LA 2A JORNADA FORMATIVA DELS TÈCNICS CATALANS ORGANITZADA PER LA LCFS DE LA FCF.
Aquest diumenge, l'Enric Lobo, Director Esportiu del FS Olesa i en Juanma Hernandez, Coordinador Base del FS Olesa, han assistit a la 2a Jornada Formativa dels tècnics catalans organitzada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF.

On han pogut rebre experiència i formació de primera mà per part dels tècnics catalans que es troben en l'elit del futbol sala. Tot ells membres dels cossos tècnics dels dos equips catalans de la màxima categoria de la Lliga Nacional de Futbol Sala, el Catgas Energia Santa Coloma i el FC Barcelona Lassa.

- Daniel Martínez, preparador físic del Catgas Energia Santa Coloma
- Víctor Delgado, segon entrenador del Catgas Energia Santa Coloma
- Xavier Passarrius, tècnic del Catgas Energia Santa Coloma
- Ismael Camenforte, preparador físic del FC Barcelona Lassa
- Albert Canillas, segon entrenador del FC Barcelona Lassa

Font imatges: Web FCF.

BIBERÓ I PREBENJAMINS HI SERAN PRESENTS A LA FASE FINAL PREBENJAMÍ DE BLANES!
Aquest diumenge, 31 de gener, el Prebenjamí "A" i Prebenjamí "B" de la nostra entitat participaran, com cada any, a la Fase Final Prebenjamí organitzada per la LCFS de la FCF a la Ciutat Esportiva de Blanes.
A més a més, també hi serà present el nostre equip Biberó que participarà a la 3ª Trobada de Categoria Debutants.

EL CEIP SANT BERNAT EN CATEGORIA GRAN I EL CEIP JOSEP FERRA I ESTEVA EN CATEGORIA PETITA, SÓN LES ESCOLES CAMPIONES DE LA 1a FASE DE LA LLIGA FUTSAL INTERESCOLAR D'OLESA DE MONTSERRAT!!!
El 24 de gener de 2016 es va disputar l'última jornada de la 1a fase de la Lliga Interescolar de Futbol Sala, en la qual l'escola Sant Bernat ha quedat 1r Classificada en categoria de 4t a 6è de primària, i l'escola Josep Ferra i Esteva 1r classificada en categoria de 1r a 3r de primària.

Amb la 1a part de la competició finalitzada, el proper 7 de febrer dona el tret de sortida la 2a fase que durarà fins el mes de juny.

EL DISSABTE, 30 DE GENER, VINDRÀN EQUIPS DEL BARÇA A OLESA!
El proper dissabte, 30 de gener, durant el matí al Pavelló Mpal. Salvador Boada d'Olesa de Montserrat vindran els equips aleví, infantil i cadet de futbol sala del FC Barcelona a jugar uns partits amistosos amb equips del club com a acte de celebració del 25è aniversari del FS Olesa.

A més a més, tornarem a veure a la pista blava a dos jugadors que van començar a jugar a futbol sala al FS Olesa i actualment estan jugant al FCB Cadet, en Bernat Povill i en Roger Sole!

US HI ESPEREM!!!

EL FUTBOL SALA OLESA VA SER PRESENT A LA CAVALCADA DE REIS 2016 D'OLESA DE MONTSERRAT ACOMPANYANT AL REI MELCHOR!!!
La nostra entitat va ser present al vespre acompanyant al Rei Melchor en la seva carrossa durant la cavalcada de reis d'aquest 2016.

Els petits jugadors/es dels alevins i del femení base del club van repartir molts i molts caramels a tots els olesans, i van gaudir molt recollint les cartes dels més petits i entregant-les al seu acompanyant estrella, el Rei Melchor i el seu Patge Reial.

Des del club volem agrair als jugadors i familiars que hi van participar per poder fer realitat aquesta celebració tant màgica.

ELS FUTSALEROS PATGES DEL REI MELCHOR VAN GAUDIR D'UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA!

UN DIA DE SOLIDARITAT I DIVERSIÓ! - TORNEIG SOLIDARI FSO 15-16
El passat diumenge, 3 de gener, vam organitzar un Torneig Solidari de futbol sala on hi va participar tota la massa social del club, familiars i jugadors, amb l'objectiu de recollir aliments per les famílies amb més necessitats del municipi. 

A més d'aportar aliments, els familiars van jugar un torneig de pares&mares, els més petits van disputar diferents campionats de 3x3, els més grans i els tècnics van col·laborar en l'organització del torneig, i finalment vam realitzar un dinar de germanor.

Ha estat una jornada fantàstica, on hem complert un objectiu social i ens ho hem passat genial. Des d'aquí volem destacar la gran tasca social que realitzen els olesans que formen part de l'Associació Internacional de Caritat, donar les gracies a totes les persones que han format part d'aquest esdeveniment i desitjar-vos un feliç any nou a tots!!!

AVUI HEM FINALITZAT EL CAMPUS FS OLESA - NADAL 2015, EN EL QUAL ESPEREM QUE ELS NOIS/ES S'HO HAGIN PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ!
Finalitza el Campus FS Olesa - Nadal 2015, en el qual molts nois i noies han gaudit amb nosaltres i l'esport de moda, el futbol sala.

Tecnificació, aprenentatges, jocs aquàtics, convidats professionals de luxe com en Chus Esteban (Seleccionador Aleví de Catalunya) i en Paco Sedano (Porter FCB i Sel. Espanyola), festa de cloenda i esmorzar, etc. 
I encara ens queda l'excursió al Palau Blaugrana per veure el partit FC Barcelona vs Catgas E. Santa Coloma on ens podrem fer una fotografia amb el primer equip. 
Tot junt, provoca que el campus es tanqui de manera exitosa, i els nois i noies marxin amb noves experiències i moments inoblidables!!!
Ara a preparar l'última activitat i treballar per superar-nos en la pròxima edició. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança!

JORNADA DE TECNIFICACIÓ SELECCIONS FCF A OLESA DE MONTSERRAT
Avui, diumenge 27 de desembre de 2015, durant tot el dia les diferents categories de la Selecció Catalana de Futbol Sala estan realitzant una Jornada de Tecnificació al Pavelló Mpal. Salvador Boada d'Olesa de Montserrat.

L'ADRIÀ GRANADOS, JUGADOR DEL BENJAMÍ "A" DEL FS OLESA, HA ESTAT ENTRENANT AMB LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ AL PAVELLÓ OLESÀ!!!
Jornades de Tecnificació Seleccions Catalanes de Futbol Sala 27-12-2015

EL FS OLESA HOMENATJAT PEL SEU 25È ANIVERSARI!
"Aprofitant la celebració de les Jornades de Tecnificació de Futbol Sala, aquest diumenge 27 de desembre, les quals s’han dut a terme en el Pavelló Salvador Boada, d’Olesa de Montserrat, la LCFS ha volgut homenatjar al club de la localitat pel seu aniversari.

És per aquest motiu que el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, acompanyat del directiu responsable de les seleccions catalanes, Ramon Marcial, ha fet entrega d’un trofeu commemoratiu al president del FS Olesa, Ricard Rosselló, acompanyat pel director tècnic del club, Enric Lobo."


LA GROSSA DE NADAL PASSA BEN A PROP DEL FS OLESA PER NOMÉS UN NÚMERO!!!
Avui la grossa de Nadal no ha tocat per un número a tots aquells que tenien participacions del número de la loteria de Nadal amb el qual ha jugat nostre club. Tot i així han tocat 12 € per papereta.

US INFORMEM A TOTS AQUELLS QUE EN TENIU, QUE EL MÉS AVIAT POSSIBLE US INFORMAREM DEL PROCÉS DE COBRAMENT.

L'ADRIAN GRANADOS, SEGUEIX CONVOCAT AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Adrian Granados del Benjamí A segueix convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí al seu segon entrenament.

CONVOCATÒRIA OLESA DE MONTSERRAT (27/12/2015).

Moltes felicitats Adrià, tots estem amb tu!!!


L'ADRIÀ GRANADOS CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Adrià Granados del Benjamí A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí per a realitzar un entrenament preparatori per futurs campionats.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (20/12/2015).

Moltes felicitats, serà una experiència genial!!!

EL NOSTRE PREBENJAMÍ "A" ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ MATEMÀTIC DE LA LLIGA PREBENJAMÍ DE FUTBOL SALA!
Aquest matí, després de derrotar per 11 a 1 al Futsal Vicenti CE, el nostre Prebenjamí A es converteix en el Campió matemàtic, quan encara queden tres jornades, de la Lliga Prebenjamí de Futbol Sala de la FCF.

Moltes felicitats als protagonistes per aconseguir aquest premi, i també felicitar al cos tècnic pel bon treball realitzat i als pares per la seva gran implicació i aposta per la formació esportiva de la nostra entitat, animant sempre a l'equip fins al final.

- COS TÈCNIC: Enric Lobo i Marta Serrano.
- JUGADORS: Aleix Sala, Arnau Jimenez, David Piñero, Victor Jimenez, Ruben Cordon, Hugo Cordon, Nil Navarro i Jan Carreño.

EXCEL•LENTS ACTUACIONS DELS VUIT JUGADORS DE LA NOSTRA ENTITAT QUE HAN PARTICIPAT AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE CATALUNYA!!!
Aquest cap de setmana, vuit jugadors/es de la nostra entitat han format part dels 12 representants de la comarca del Baix Llobregat dins de les categories benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenil-femení. Els pares, germans, familiars i membres de l'equip tècnic que els hem acompanyat en aquesta inoblidable experiència estem molt orgullosos de vosaltres.

- El Dídac Fernàndez, jugador del Benjamí A, ha tingut una bona participació però el mal resultat en el primer partit ha deixat al seu equip fora de la fase final, tot un orgull pel nostre club veure el progrés d’un jugador que porta des de ben petits amb nosaltres. La Selecció Benjamí del Baix Llobregat ha quedat segona del seu grup.

- El Martí Lara, jugador de l’Aleví B, ha sigut un jugador que ha aportat molt a la selecció sobretot en línia ofensiva, tot i tractar-se d’un dels pocs jugadors de primer any ha competit com el primer lluitant per cada pilota. La seva selecció ha arribat a la final amb resultats favorables molt contundents però en una final molt disputada han caigut a la loteria dels penals. La Selecció Aleví del Baix Llobregat s’ha proclamat subcampiona de la seva categoria.

- En Marc Moral i en Rachid Chahbouni, de l’Infantil A, han aportat el seu gra de sorra en l’èxit que ha suposat la classificació a la fase final del campionat, però la seva selecció s’ha vist superada a les semifinals per la que ha acabat convertint-se en la campiona de la seva categoria. La Selecció Infantil del Baix Llobregat ha aconseguit la quarta posició al Campionat.

- L’Antonio Chahbouni i en Joan Navarro, jugadors del Cadet A, han sigut dels jugadors més importants de la seva selecció, participant força durant els partits. La seva selecció no ha estat prou encertada en moments claus dels partits i no s’ha pogut classificar per la següent fase. La Selecció Cadet del Baix Llobregat s’ha quedat a fase de grups.

- La Claudia Reche, jugadora del Femení Juvenil-Cadet, i l’Aitana Aguilar jugadora del Sènior Femení B, han aportat la seva qualitat quan el seleccionador els hi ha reclamat i han arribat força lluny en el debut d’aquesta categoria. La Selecció Juvenil-Femení del Baix Llobregat ha aconseguit la quarta posició al Campionat.

Per altra banda destacar la participació del tècnic de la nostra entitat, l’Albert Lobo, dins del cos tècnic de la selecció aleví, que ha quedat en segona posició perdent la final als penals. I en Juanma Hernández, que està fent un treball fantàstic com a coordinador de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat, i a més a última hora ha hagut de participar en el cos tècnic de la Selecció Cadet-Femení la qual s’ha proclamat campiona de la seva categoria!!!

UN TOTAL DE 8 JUGADORS/ES DE LA NOSTRA ENTITAT PARTICIPARAN AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA A BLANES AQUEST CAP DE SETMANA!!!
- Selecció Benjamí del Baix Llobregat:el jugador Didac Fernandez del Benjamí A.
- Selecció Aleví del Baix Llobregat: el jugador Martí Lara de l'Aleví B.
- Selecció Infantil del Baix Llobregat: els jugadors Marc Moral i Rachid Chahbouni de l'Infantil A.
- Selecció Cadet del Baix Llobregat: els jugadors Antonio Chahbouni del Cadet A, i el Joan Navarro del Juvenil A.
- Selecció Juvenil Femení del Baix Llobregat: la jugadora Claudia Reche del Femení Juvenil-Cadet, i l'Aitana Aguilar del Sènior Femení B.

Us desitgem molta sort i esperem que aprofiteu al màxim aquesta experiència inoblidable!!!

"LA FESTA DELS 25 ANYS DEL FUTBOL SALA OLESÀ HA ESTAT UN ÈXIT"
Aquest passat divendres, 27 de novembre, el club Futbol Sala Olesa va tancar el seu 25è aniversari amb un acte molt emotiu al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat.

En primer lloc les autoritats presents van reconèixer la molt bona tasca que ha fet l'entitat durant tots aquests anys per promocionar del futbol sala, i van destacar els èxits esportius de la passada temporada amb un total de 7 equips campions. I seguidament el President del club va fer entrega d'un trofeu de reconeixement a la dedicació, implicació i esforç del Director Esportiu, Enric Lobo.

A més a més, es va aprofitar l'acte per presentar els 22 equips amb els quals compta el Futbol Sala Olesa a nivell de competició federativa, el club no para de créixer any rere any. 
Una de les sorpreses que tenia l'acte va ser la presentació de l'Himne del Club per part de l'Escola de Música Municipal a la qual li volem agrair infinitament la seva col·laboració.

I per últim, es va donar un obsequi a totes aquelles persones i entitats que han fet possible tots els actes de celebració d'aquest 25è aniversari, destacant als membres de la Comissió dels 25 anys, així com a tots els col·laboradors del club que fan possible el seu projecte esportiu.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS JUGADORS/ES, FAMILIARS, DIRECTIUS, TÈCNICS, INSTITUCIONS, COL·LABORADORS, PER FER-HO POSSIBLE!!!

UN TOTAL DE VUIT OLESANS HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!
El Club Futbol Sala Olesa té un total de vuit jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes els dies 5 i 6 de desembre.
Però abans d'aquesta gran experiència els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; Martí Lara de l'Aleví B; Marc Moral i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B estan convocats aquest proper diumenge al cinquè entrenament que es farà a Manresa on la Selecció del Baix Llobregat s'enfrontarà a la Selecció de la Catalunya Central en forma de partits de preparació.
 
CONVOCATÒRIA MANRESA (29/11/2015)
 
Enhorabona a tots els seleccionats, ens veiem aquest diumenge i us desitgem molta sort en la vostra participació al Campionat!
Com també volem felicitar als cossos tècnics i als seus companys d'equip pel bon treball que estan fent, això també és mèrit d'ells!!!

VUIT JUGADORS/ES DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; Martí Lara de l'Aleví B; Marc Moral i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al quart entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.

CONVOCATÒRIA CORNELLÀ DE LLOBREGAT (22/11/2015)

Enhorabona, estar fins aquí diu molt de vosaltres, us ho mereixeu!!!

3R CLÍNIC D'ENTRENADORS DE PORTERS DE FUTBOL SALA (Paco Sedano) Olesa de Montserrat, 1 d'octubre de 2015

UN TOTAL DE DEU OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; Martí Lara de l'Aleví B; Marc Moral i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche, Marta Serrano i Andrea Casanovas del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al tercer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ESPLUGUES DE LLOBREGAT (15/11/2015)
 
Felicitats, estem molt orgullosos de vosaltres, seguiu així!!!

13 JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Alex Duro del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví B; Alex Muñoz de l'Aleví A; Ferran Guitart i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche, Marta Serrano i Andrea Casanovas del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA GAVÀ (08/11/2015)
 
Que bé nois, gaudiu de l'experiència!!!

RECOLLIDA DELS TROFEUS DE CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO QUE RECONEIX A AQUELLS CLUBS QUE HAN OBTINGUT ASCENSOS LA PASSADA TEMPORADA.
El passat divendres, el Director Esportiu del club, Enric Lobo, i el Coordinador Esportiu del club, Juanma Hernandez, van recollir els trofeus que reconeixen la bona feina feta la passada temporada, a la Gala de Campions del Mundo Deportivo.

Moltes felicitats a tot el club, això és fruït del bon treball de tots!!!

UN TOTAL DE DISSET OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Didac Fernandez i Zeus Olmo del Benjamí A; Martí Lara i Oriol Parent de l'Aleví B; Alex Muñoz, Pau Pitarch i Erik Antunez de l'Aleví A; Kimberly Acosta del Femení Base; Marc Moral, Sergi Diaz, Ferran Guitart i Arnau Martinez de l’Infantil A; Jairo Camacho i Joan Calpe del Cadet A; Claudia Reche i Marta Serrano del Femení Juvenil-Cadet; i Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.

CONVOCATÒRIA 01/11/2015
 
Moltes felicitats, record històric del club en quan a convocats, una molt bona experiència de la que gaudir!!!

FESTA DEL FUTBOL SALA 2015, AMB EL PLUS DE TRACTAR-SE TAMBÉ DEL 25È ANIVERSARI DEL CLUB!!!
Com cada any hem tornat a organitzar la Festa del Futbol Sala al carrer per a tots els olesans. Aquest cop es tractava també del 25è aniversari de l'entitat i per aquest motiu teníem molts més inflables per tothom!!!

STAGE SÈNIOR FEMENÍ
Aquest cap de setmana els Sènior Femení "A" i "B" han realitzat un Stage de Pretemporada a Tortosa que han aprofitat per millorar la preparació de cara a afrontar la temporada en les millors condicions possibles i fer equip! Una gran experiència!!!

Share by: