Temporada 2014/2015

Notícies Temporades 2014/2015

Periode Setembre 2014 a Juliol 2015

FINALITZAT EL CASAL ESPORTIU D'ESTIU 2015, QUE HA ESTAT UN ÈXIT!!!
Després de més 5 setmanes de casal, moltes activitats esportives, moltes experiències, molta diversió, i una nit d'activitat nocturna fantàstica. Avui hem fet l'últim dia de casal on tots els nois/es han realitzat una activitat especial amb vàries proves diferents, i finalment hem fet l'Acte de Cloenda fent entrega dels diplomes i fotografies del Casal.
Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el casal i en especial a la direcció de l'INS Daniel Blanxart per acollir-nos tant bé, i agraïm la confiança de tots els pares i mares en la nostra feina, ens quedem amb la cara de felicitat de tots els participants, fins la propera edició!

I AVUI EL CAMPIÓ DEL TORNEIG INFANTIL D'ESTIU 2015 QUE S'HA DISPUTAT HA ESTAT RAYO VALLACAÑO!!!
Avui, diumenge 19 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Infantil d'Estiu 2015 que ha estat molt competit i intens. L'equip campió del torneig s'ha decidit als penals després d'una final molt disputada, i ha estat Rayo Vallacaño.

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Rayo Vallacaño
- Equip Subcampió: Magic Team
- Màxim Golejador: Aitor Montañá (Rayo Vallacaño)
- Millor Jugador: Gerard Dinares (Magic Team)
- Millor Porter: Pau Castro (Magic Team)
- Equip Més Esportiu: Mirallas 

CLASSIC TEAM, NOU EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG ALEVÍ D'ESTIU 2015!!!
Ahir, dissabte 18 de juliol, es va realitzar el Torneig Aleví d'Estiu 2015 que va ser un èxit de participació amb equips de molt bon nivell i de diferents poblacions catalanes, els nois/es més petits s'ho van passar molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig es va decidir després d'una final molt competida, i finalment es va proclamar campió l'equip Classic Team.

L'entrega de trofeus va quedar així:
- Equip Campió: Classic Team
- Equip Subcampió: Bouquet d'Alella
- Màxim Golejador: Adrian Zurita (Classic Team)
- Millor Jugador: Arnau Girbau (Bouquet d'Alella)
- Millor Porter: Edgar Pla (Classic Team)
- Equip Més Esportiu: The Lions

BOGUE PERRUQUERIA, ES CONVERTEIX EN L'EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG CADET D'ESTIU 2015 EN UNA FINAL MOLT IGUALADA!!!
Aquest passat diumenge, 12 de juliol, es va realitzar el Torneig Cadet d'Estiu 2015 que va ser un èxit de participació i els nois del municipi d'aquesta edat s'ho van passar molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig es va decidir als penals després d'una final molt igualada, i finalment es va proclamar campió l'equip Bogue Perruqueria.

L'entrega de trofeus va quedar així:
- Equip Campió: Bogue Perruqueria
- Equip Subcampió: Montse Joies
- Màxim Golejador: Ivan Bueno (Bogue Perruqueria)
- Millor Jugador: Bernat Povill (Montse Joies)
- Millor Porter: Nabil Akarkach (Bogue Perruqueria)
- Equip Més Esportiu: FC Jow

CAL CASPE, GUANYA EL TORNEIG MIXTE D'ESTIU DE FUTBOL SALA PER SEGON ANY CONSECUTIU!!!
El passat cap de setmana es va disputar el Torneig Mixte d'Estiu de Futbol Sala 2015, que va ser un èxit de participació i els equips s'ho van passar molt bé amb aquest format de competició integrador i innovador.
Cal Caspe es va imposar al Sol Olesa als penals en la final que va estar molt disputada, i a més de guanyar el torneig va ser l'equip amb més gols femenins seguit de Sol Olesa.
Aprofitem també per agrair al Sr. Jordi Martinez, Regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat la seva presencia en l'entrega de trofeus.

EL NOSTRE JUGADOR MARTÍ LARA PARTICIPARÀ AMB LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ AL TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL SALA CELEBRAT A PUIGCERDÀ AQUEST DISSABTE!!!
El jugador del Benjamí A, Martí Lara, després de participar amb la selecció al torneig del 20è aniversari del Sant Julià CE, ara disputarà un torneig internacional aquest cap de setmana amb la Selecció Catalana Benjamí al Pavelló de Puigcerdà.

Moltes felicitats, no deixis mai de gaudir del teu esport preferit com tu només saps!!!

GAAP, CAMPIÓ DE LES 24 HORES DE FUTBOL SALA 2015 D'OLESA DE MONTSERRAT!!!
Aquest cap de setmana hem celebrat les 24 hores de Futbol Sala 2015. Amb un gran èxit de participants, durant tota la jornada hem viscut un bon espectacle de futbol amb un joc bastant net i amb molta esportivitat.
Donar les gracies tant als participants, com als espectadors, que han demostrat que un joc net és possible.
Gracies i us esperem l'any vinent.

- EQUIP CAMPIÓ: GAAP
- EQUIP SUBCAMPIÓ: OLENET - CAL FUSTER
- MÀXIM GOLEJADOR: MIQUEL ARIAS (GAAP)
- EQUIP FAIR PLAY: OLENET - CAL FUSTER

ELS NOSTRES EQUIPS CAMPIONS, PRESENTS A LA NIT DE CAMPIONS CELEBRADA A OLESA DE MONTSERRAT, RECULLEN ELS TROFEUS I OBSEQUIS OTROGATS ALS CAMPIONS DE LLIGA!!!
El nostre Benjamí "A", Infantil "A", Cadet "A", Juvenil "A" i Sènior "A" van recollir el trofeu d'equips campions de la seves respectives lligues a l'acte Nit de Campions del Baix Llobregat organitzat per la FCF amb la presencia de les diferents autoritats.
Aquests trofeus tanquen una temporada història per la nostra entitat que precisament coincideix amb el 25è aniversari del club, moltes felicitats a tots aquells que ho heu fet possible.

EL BENJAMÍ "C" RECULL EL CERTIFICAT QUE L'ACREDITA COM EQUIP CAMPIÓ DE LA SEVA LLIGA EN FORMAT JUGA VERD.

FESTA DE CLOENDA - LLIGA INTERESCOLAR OLESA 14-15
Aquest passat diumenge, al Pavelló Mpal. Salvador Boada vam tancar la temporada de la Lliga Interescolar de Futbol Sala 2014-2015 d'Olesa de Montserrat, amb la Copa Interescolar i la Festa de Cloenda.

Els nois i noies participants de les diferents escoles van jugar a l'esport que més els agrada, i van rebre els seus obsequis després d'una temporada molt intensa i plena de records inoblidables!

Ens veiem al curs vinent!!!

EL NOSTRE JUGADOR MARTÍ LARA PARTICIPARÀ AMB LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ AL TORNEIG DEL 20È ANIVERSARI DEL CE SANT JULIA D'ANDORRA DE FUTBOL SALA
El jugador del Benjamí A, Martí Lara, es tornarà a trobar amb el seus companys de la selecció catalana benjamí amb els quals va jugar el Campionat d'Espanya. Ha estat convocat per formar part de l'equip que representarà Catalunya a Andorra contra el CE Sant Julia i que anirà a gaudir al Naturlandia aquest cap de setmana, 20 i 21 de juny.

Moltes felicitats, gaudeix d'aquesta experiència!!

PREBENJAMÍ "A" I BENJAMÍ "C" PASSEN UN CAP DE SETMANA FANTÀSTIC AL TORNEIG ANDORRÀ I A NATURLANDIA!!!
Aquest passat cap de setmana, el Prebenjamí "A" i Benjamí "C" han participat al Torneig del 20è Aniversari organitzat per el CE Sant Julia, club de futbol sala de Sant Julia de Loria (Andorra). Els nostres dos equips van competir a un gran nivell durant el torneig, cal destacar que el Prebenjamí "A" va quedar subcampió caient a la final per penals.

A més de gaudir del seu esport preferit, els nostres nois es van allotjar a l'alberg de Naturlandia on van conviure amb la resta d'equips i companys, i el diumenge van passar-s'ho d'allò més bé en les atraccions del parc d'aventura Naturlandia.

Se'ns dubte una experiència fantàstica pels nostres jugadors.
Volem felicitar al CE Sant Julia pel seu aniversari i agrair-li per haver-nos convidat!!!

EL RUBÍ CEFS ES PROCLAMA EQUIP CAMPIÓ DE LES 12 HORES FEMENÍ DE FUTBOL SALA D'OLESA DE MONTSERRAT!
Aquest passat dissabte, 13 de juny, es van disputar les 12 Hores Femení de Futbol Sala 2015 d'Olesa de Montserrat. Ha estat un èxit de participació i de competició, hem gaudit d'un molt bon nivell de futbol sala durant tot el dia, amb aquesta qualitat el futur del futbol sala femení català està assegurat!

A la final el Rúbí CEFS es va imposar a l'equip La Mosca Gao, convertint-se d'aquesta manera en l'equip campió.

Moltes felicitats a les guanyadores, i agrair a tots els equips participants la seva confiança, entrega i esportivitat!!!

EL FUTBOL SALA OLESA PARTICIPA EN LA TRADICIONAL OFRENA DE SANTA OLIVA!
En motiu dels actes del 25è aniversari del Futbol Sala Olesa, la Comissió dels 25 Anys va organitzar la tradicional ofrena de Santa Oliva del 10 de juny, amb els més petits i les més petites del Club com a protagonistes!

FESTA DE CLOENDA - TEMPORADA 2014-2015
Aquest passat, diumenge 7 de juny, el Club Futbol Sala Olesa va tancar la temporada amb més èxit del club fent una Festa de Cloenda, on hi va haver de tot. Tots els jugadors es van emportar obsequis i records a casa, els sis equips campions de lliga van tenir un reconeixement especial, els pares afortunats es van endur un pernil i un val massatge del nostre patrocinador Sol Olesa, l'Adrià Granados va guanyar el concurs de la lletra de l'himne del club, un representant de l'Escola de Musica ens va entregar la partitura de l'himne, l i per últim vam acomiadar-nos amb una paella per celebrar el 25è aniversari de l'entitat.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació, col·laboració i confiança, aquests bons resultats són gràcies al treball de tothom. Ara a preparar la pròxima temporada, bon estiu per tots/es!!!

VALORACIÓ MOLT POSITIVA LA QUE TRAIEM D'AQUESTA SEGONA EDICIÓ EN FORMAT DE TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA, ON EL MÉS IMPORTANT ERA JUGAR I FER AMICS ENLLOC DE COMPETIR.
Aquest passat dissabte, 6 de juny, al Pavelló Mpal. Salvador Boada, el club Futbol Sala Olesa va organitzar amb la col·laboració d'escoles del municipi la Trobada Escolar de Futbol Sala en tres categories, en la qual 130 nois i noies des de 1r fins a 6è de primària van poder gaudir d’una jornada esportiva de futbol sala on el més important era jugar i fer amics enlloc de competir, tot això amb companys i amics de la seva i d'altres escoles.
Volem donar les gracies als responsables dels centres educatius, familiars, alumnes i membres del club per la vostra col·laboració per aconseguir fer d’aquesta trobada una experiència inoblidable pels nois i noies olesans!

BOGUE PERRUQUERIA CAMPIÓ DE LA 1a EDICIÓ DE LA LLIGA POPULAR MIXTE DE FUTBOL SALA D'OLESA DE MONTSERRAT!!!
L'equip Bogue Beauty Shop & Perruqueria es proclama equip campió de la Lliga Popular Mixte de Futbol Sala d'Olesa de Montserrat 2014-2015, a més d'emportar-se el trofeu d'equip menys golejat i el trofeu de màxima golejadora per part de l'Alba Higuera del mateix equip. Per altra banda l'equip Centre Medic Integral se li va fer entrega del trofeu que l'acredita com equip subcampió.

Tots els participants han gaudit molt d'aquest tipus de competició integradora i esperem que la temporada vinent torni a ser un èxit. Moltes gracies a tots els equips per la vostra confiança i felicitar als guanyadors!!!

EL FUTBOL SALA OLESA, VA SER PRESENT A LA FIRA D'ENTITATS D'OLESA DE MONTSERRAT!!!

ELS NOSTRES GAUDEIXEN D’UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA AMB ELS SEUS COMPANYS D’EQUIP, DURANT UN CAP DE SETMANA JUNTS, JUGANT A L’ESPORT QUE MÉS ELS AGRADA, TOT AL FUTSAL CUP - SALOU&CAMBRILS
Aquest cap de setmana, els equips Benjamí B, Benjamí A, Infantil A i Cadet A han gaudit d’una experiència inoblidable amb els seus companys d’equip, entrenadors i familiars, al torneig Futsal Cup - Salou&Cambrils 2015. A més del que significa tots aquests moments únics de dormir, anar a la platja, a la piscina, a l’autocar, amb els teus companys, cal destacar que a la pista també s’han buidat, aconseguint la 1a posició el nostre Benjamí A i Cadet B.
Ens quedem amb la cara d’alegria de tots i els records que tenim. Moltes gracies a tots per fer-ho possible!!!
"El futbol sala uneix, els rivals també són amics!"

EL BENJAMÍ "C", ACONSEGUEIX SER CAMPIÓ DE LLIGA AL GUANYAR L'ÚLTIMA JORNADA I TANCA UNA TEMPORADA HISTÒRICA DEL CLUB, AMB 6 LLIGUES I 5 ASCENSOS!!!
El Benjamí "C" aconsegueix en l'última jornada de lliga proclamar-se Campió de Lliga i d'aquesta manera tanca una temporada història del club, amb un total de 6 lligues i 5 ascensos.

Volem felicitar al cos tècnic que ha fet competir l'equip durant tota la temporada i als jugadors que cada jornada ens demostràven les ganes de guanyar jugant amb molta intensitat!!!

- COS TÈCNIC: Toni Garcia i Gabriel Hernando.
- JUGADORS: Victor Matamoros, Iker Hernando, Hugo Hernando, Biel Sanz, Manuel Rodriguez, Joan Bofarull, Adrian Granados, Xavier Llorente, Zeus Olmo, Mohamed Amarniss, Josue Miranda.

GAAP, EQUIP CAMPIÓ DE LA COPA POPULAR 2015!!!
Avui s'ha disputat al Pavelló Salvador Boada les semifinals i la final de la Copa Popular 2015.
Resultant guanyadors l'equip GAAP.
Moltes Felicitats a ells i a tots els equips participants, us esperem la temporada vinent.
Moltes gracies!!!

EL 2n EQUIP DEL FUTBOL SALA OLESA ACONSEGUEIX L’ASCENS A SEGONA CATALANA!!!
Els nois de Ruben Zambrana, també aconsegueixen l’objectiu marcat i obtenen l’ascens a Segona Divisió Catalana, d'aquesta manera el nostre Sènior "B" es suma a l’èxit del primer equip i de la resta de categories.

Moltes felicitats a jugadors i cos tècnic pel grandíssim treball realitzat, 1,2,3 OLESA!!!

EL BENJAMÍ "A" ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DESPRÉS DE PERDRE LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER UN AJUSTAT 0-1!
El Benjamí "A" del Futbol Sala Olesa es queda a les portes de classificar-se pel Campionat d'Espanya després de perdre la final del Campionat de Catalunya per un ajustat 0-1 amb el Sant Joan de Vilassar FS. Malgrat la derrota estem molt contents i orgullosos amb el gran treball que ha realitzat aquest equip durant tota la temporada.

Moltes felicitats nois, us heu entregat al màxim!!!

US ADJUNTEM TAMBÉ EL VIDEO MOTIVACIONAL QUE ELS VAM FER!!!

EL SÈNIOR "A" DEL FUTBOL SALA OLESA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE PRIMERA DIVISIÓ CATALANA A MÉS D'ACONSEGUIR L'ASCENS A DH!
Després de que fa unes setmanes es certifiqués l'ascens a Divisió d'Honor Catalana, aquest passat cap de setmana tot i patir una mica aconseguim proclamar-nos campions de lliga. Tres lligues i tres ascensos consecutius en els tres primers anys del retorn del projecte sènior de futbol sala al municipi, diuen molt del gran nivell de futbol sala que hi ha a Olesa de Montserrat.

Moltes felicitats a tots, ara toca preparar el proper repte a la màxima divisió catalana i a les portes de les divisions nacionals!

EL FUTBOL SALA OLESA ORGANITZA LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA!!!

SIS OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS AL PARTIT DE PREPARACIÓ AMB LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Didac Fernandez i Martí Lara del Benjamí A; el Marc Moral i el Marc Murcia de l'Infantil A; la Kimberly Acosta del Femení Base; i per últim el Joan Navarro del Cadet A, han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al tercer entrenament que serà un partit amb la Selecció Comarcal de Lleida de Futbol Sala per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.

CONVOCATÒRIA OLESA DE MONTSERRAT (17/05/2015)

Moltes felicitats, seguiu així!!!

EL JUVENIL "A" ES SUMA A LA FESTA, I TAMBÉ ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA MATEMÀTIC A FALTA DE DUES JORNADES, TOT UN ÈXIT AQUESTA TEMPORADA!!!
El Juvenil "A" ha aconseguit avui proclamar-se Campió de Lliga i l'Ascens a 2a Divisió, després de superar al 2n Classificat en un partit molt igualat i vibrant, quan encara queden dues jornades per disputar-se. Un equip més que es suma a la festa d'aquesta temporada amb èxits en gairebé totes les categories.
Volem felicitar a l'entrenador, Jose, que sempre ha cregut en el seu equip i als jugadors pel que han estat capaços d'aconseguir, superant totes les múltiples dificultats que han tingut. Sou molt grans!!!

- ENTRENADOR: Jose Gil.
- JUGADORS: Jovy Arce, Fran Guijarro, Sergio Burillo, Ivan Sanchez, Nelson Choco, Ivan Maestre, Aaron Molina, Guillem Mampel, Adrian Montero.

LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT DE FUTBOL SALA JUGARÀ CONTRA LA SELECCIÓ DE LLEIDA ELS PARTITS DE PREPARACIÓ A OLESA DE MONTSERRAT!
El proper diumenge, 17 de maig, a Olesa de Montserrat es podrà gaudir del millor futbol sala de la comarca al Pavelló Mpal. Salvador Boada, amb els partits de preparació del proper campionat entre la Selecció del Baix Llobregat i la de Lleida. Agraïm la confiança de la Delegació del Baix Llobregat de la LCFS de la FCF que ens dona una altra vegada aquesta oportunitat.

L'ALEIX DIEGUEZ, CONVOCAT AL TERCER ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Aleix Dieguez del Prebenjamí A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar el tercer entrenament.

CONVOCATÒRIA SANT JULIÀ DE VILATORTA (10/05/2015).
 
Moltes felicitats, segueix així!!!

VUIT JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS AL SEGON ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Xavier Trillo i Alex Jaime del Benjamí B; el Martí Lara del Benjamí A; el Marc Moral i el Marc Murcia de l'Infantil A; la Clara Moreno i la Kimberly Acosta del Femení Base; i per últim el Joan Navarro del Cadet A, han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al segon entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA SANTA COLOMA DE CERVELLÓ (10/05/2015)
 
Moltes felicitats, una experiència inoblidable!!!

NOU OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; el Joel Aguilera de l'Aleví A; el Marc Moral i el Marc Murcia de l'Infantil A; la Paula Jimenez, la Clara Moreno i la Claudia Piñero del Femení Base; i per últim el Joan Navarro i l'Antonio Chahbouni del Cadet A, han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ESPLUGUES DE LLOBREGAT (03/05/2015)
 
Moltes felicitats, una molt bona experiència de la que gaudir!!!

EL PRIMER EQUIP DE FUTBOL SALA D’OLESA JA ÉS MATEMÀTICAMENT EQUIP DE DIVISIÓ D'HONOR I ACONSEGUEIX, PER TANT, EL TERCER ASCENS CONSECUTIU!!!
Els nois de Pepe Galan ja són matemàticament equip de Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala. Amb la victòria d’avui davant el Collbató CE i ara a falta de quatre jornades només falta decidir qui serà el campió de lliga. Tres ascensos consecutius amb força superioritat en els tres primers anys del retorn del projecte sènior de futbol sala al municipi, diuen molt del gran nivell de futbol sala que hi ha a Olesa de Montserrat.

Moltes felicitats a jugadors i cos tècnic pel grandíssim treball realitzat, i moltes gracies als membres del club i aficionats que ens han acompanyat cada cap de setmana. Ara a intentar aconseguir l'últim objectius, 1,2,3 OLESA!!!

I ARA TOCAVA EL CADET "A", QUE ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ DE LLIGA MATEMÀTIC I ACONSEGUEIX L'ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ DESPRÉS D'ACONSEGUIR 21 VICTÒRIES EN 22 JORNADES I ENCARA EN QUEDEN QUATRE!!!
Fa dues setmanes el Benjamí "A" es convertia en el campió de lliga, la setmana passada l'Infantil "A", i aquesta ha estat el torn del Cadet "A" que ha fet una temporada gairebé perfecta amb 21 victòries de 22 partits, ara ja pot dir que matemàticament és campió de lliga i equip de primera divisió.
Moltes felicitats a tots els jugadors i al seu entrenador Juanma per la increïble temporada que han fet, sent molt superiors en tots els partits, a falta de quatre jornades unes estadístiques que fan por som l'equip màxim golejador amb 130 gols i l'equip menys golejat. Sou molt bons quan voleu!!!

- ENTRENADOR: Juanma Hernandez
- JUGADORS: Youssef Boulachioukh, Ivan Bueno, Antonio Chahbouni, Sergi Enajas, Adrian Garcia, Fran Lopez, David Márquez, Alex Navarro, Joan Navarro, Joan Valles.

L'INFANTIL "A" AMB 22 PARTITS I 22 VICTÒRIES, ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA DE MANERA MATEMÀTICA A FALTA DE 4 JORNADES, I ACONSEGUEIX L'ASCENS DE DIVISIÓ!!!
Amb 22 partits jugats i 22 victòries, l'Infantil "A" aconsegueix convertir-se en el Campió matemàtic de la Lliga 3a Divisió Infantil de Futbol Sala a falta de 4 jornades per disputar-se, i conseqüentment obté l'ascens de categoria a 2a Divisió.
Volem felicitar a tots els jugadors pel que han estat capaços d'aconseguir i el gran nivell que han demostrat durant tota la temporada, com també felicitar al cos tècnic per la feina ben feta, i als pares per la seva entrega durant tota la temporada. Ha estat fantàstica!!!

- COS TÈCNIC: Ruben Zambrana, Olga Martin i Pau Lopez.
- JUGADORS: Marc Murcia, Arnau Martinez, Jairo Camacho, Adrià Dieguez, Jan Carbó, Ivan Perez, Victor Artero, Ferran Guitart, Marc Moral, Dani Jaime, Ferran Bono, Bernat Matarin.

EL NOSTRE BENJAMÍ "A" ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ MATEMÀTIC DE LA LLIGA BENJAMÍ DE FUTBOL SALA I ES CLASSIFICA PER LA FASE FINAL.
Després de derrotar per un contundent 12 a 0 a l'Esparreguera el nostre Benjamí A es converteix en el Campió matemàtic, quan encara li queda una jornada per jugar, de la Lliga Benjamí de Futbol Sala de la FCF amb uns resultats espectaculars, 21 partits, 21 victòries. I conseqüentment es classifica per la Fase Final.
Moltes felicitats als protagonistes per aconseguir aquest premi, i també felicitar al cos tècnic pel bon treball realitzat i als pares per la seva gran implicació i aposta per la formació esportiva de la nostra entitat, animant sempre a l'equip fins al final.

- COS TÈCNIC: Albert Lobo i Ivan Bueno.
- JUGADORS: Jesus Chahbouni, David Huete, Didac Fernandez, Martí Lara, Blai Vargas, Yelco Garcia, Jordi Caballol, Oriol Parent, Toni Muñoz.

ENTREGA DE LA MONA DELS 25 ANYS AL GUANYADOR!!!
Avui dilluns de Pasqua, 6 d'abril, hem fet l'entrega de la mona dels 25 anys al guanyador, amb la cortesia de El Forn Del Poble.

Moltes felicitats, que la disfruteu!

UN TOTAL DE 42 NOIS I NOIES, VAN GAUDIR AMB NOSALTRES AL CAMPUS FS OLESA - SETMANA SANTA 2015!
Finalitza el Campus FS Olesa - Setmana Santa 2015, en el qual vam tenir un total de 42 nois i noies que van gaudir amb nosaltres i el nostre esport.
Tecnificació, aprenentatges, jocs aquàtics, convidats professionals, festa de cloenda i esmorzar, excursió al partit del Marfil, fotografies i autògrafs amb jugadors, etc... Tot junt, van provocar que el campus es tanqués de manera exitosa, i els nois i noies marxessin amb noves experiències i moments inoblidables!!!
Ara a treballar per superar-nos en la pròxima edició. Moltes gràcies a tots per la vostra confiança i agrair la col·laboració incondicional del Forn del Poble amb els seus detalls.

JA TENIM EL GUANYADOR DEL SORTEIG DE LA MONA DEL FS OLESA QUE ENS HA FET EL FORN DEL POBLE!!!
El passat divendres 27 de març vam conèixer el número guanyador del Sorteig de la Mona dels 25 anys amb el sorteig de la ONCE, que va ser el 568. I seguidament vam conèixer al guanyador, l'Arnau Martinez de l'Infantil A, aquest proper Dilluns de Pasqua farem l'entrega de la mona als guanyadors a la botiga del Forn del Poble d'Olesa de Montserrat.
Moltes felicitats als guanyadors, esperem que us agradi, i per altra banda volem agrair a El Forn Del Poble per col·laborar amb la nostra entitat!

EL NOSTRE CADET "A" CAU A LES SEMIFINALS DEL TORNEIG CIUTAT D'ESPLUGUES CONTRA UN GRAN MARFIL SANTA COLOMA!
Els nostres nois del Cadet "A" després de donar la sorpresa al classificar-se a les semifinals després de superar i enfrontar-se a varis equips de Divisió d'Honor. Va caure derrotat, tot i competir en tot moment, amb el 2n Classificat de la millor lliga catalana cadet, el Marfil Santa Coloma.
Volem felicitar als jugadors i equip tècnic per la gran actuació que van fer i la molt bona temporada que estan realitzant.

MOLT BONS RESULTATS I UNA EXPERIÈNCIA MOLT POSITIVA EN ELS PARTITS DE PREPARACIÓ AMB LA SELECCIÓ COMARCAL DE LLEIDA DE FUTBOL SALA
Aquest passat diumenge, 22 de març, el Benjamí A, l'Aleví A, l'Infantil A, el Cadet A i un equip de secció femenina, van participar als partits de preparació realitzats a Tarrega als quals ens va convidar la Selecció de Lleida de Futbol Sala. Els nostres equips van competir a un gran nivell i es van endur una experiència molt bona de jugar amb una selecció.
Volem donar les gracies a la Delegació de Lleida de la LCFS de la FCF per pensar en nosaltres.

L'EQUIP BOGUE PERRUQUERIA GUANYA LA LLIGA POPULAR DE FUTBOL SALA D'OLESA DE MONTSERRAT 2014-2015. I EL MES VINENT COMENÇA LA COPA POPULAR 2015!!!
Un cop finalitzada l'última jornada de la Lliga Popular, tenim els següents trofeus per entregar:
- EQUIP 1R CLASSIFICAT: Bogue Perruqueria 
- EQUIP 2N CLASSIFICAT: GAAP
- EQUIP 3R CLASSIFICAT: Frankfurt Dit Gros
- MÀXIM GOLEJADOR: Emilio Sanchez (Bogue Perruqueria) 
- EQUIP MENYS GOLEJAT: GAAP

La Copa Popular 2015 estarà formada per dos grups de 5 equips i començarà el proper 12 d'abril, la fase final serà el 24 de maig. En aquests propers dies us farem arribar calendari i reglament d'aquesta 2ª fase de la competició en forma de copa.

AQUEST DIUMENGE, 22 DE MARÇ, PARTICIPEM ALS PARTITS DE PREPARACIÓ DE LA SELECCIÓ COMARCAL DE LLEIDA DE FUTBOL SALA.

ALL-STAR 2015 - POPULAR MIXTE DE FUTBOL SALA
Aquest passat diumenge, 15 de març, vam organitzar el All-Star de la Popular Mixte de Futbol Sala. Un partit dels que van ser escollits com a millors jugadors i jugadores d'Olesa de Montserrat contra els millors d'altres municipis.

Una activitat que ens fa ser cada dia encara més grans, moltes felicitats a tots!!!

COL·LABORACIÓ AMB EL QUADRANGULAR DE FUTBOL SALA FEMENÍ EN MOTIU DEL DIA DE LA DONA
Aquest passat diumenge, 15 de febrer, el Futbol Sala Olesa va col·laborar en l'organització del Quadrangular de Futbol Sala Femení que es va dur a terme en motiu del Dia de la Dona. I va ser tot un èxit!!!

CONCURS HIMNE DEL CLUB
S’ha obert a concurs la presentació de propostes d’himne del nostre club, totes aquelles persones que hi vulguin participar han de presentar de manera escrita una lletra en català que representi els valors del club i animi al FS Olesa. El guanyador rebrà un pack de productes dels 25 anys de la nostra entitat. Es pot portar a l’oficina del club o enviar-la pel correu de l’entitat (info@fsolesa.es) abans del dia 12 de març del 2015.

MÉS INFORMACIÓ:
- Un cop superat l’últim dia del període de presentació de propostes, el jurat decidirà el guanyador.
- La redacció haurà de ser original i inèdita, i no ha d'haver estat comercialitzada o interpretada públicament, ni tampoc penjada a youtube, myspace o qualsevol altra pàgina web.
- L'autor o autors han de tenir els drets de propietat intel•lectual de la lletra. El club no admetrà lletres el contingut del qual pugui ser qualificat, segons el parer del FS Olesa com ofensives, calumnioses o injurioses.
- A més la redacció s'ha de fer tenint en compte que el text s'adaptarà a una cançó en català, i que pot haver parts del text susceptibles de ser modificades per fer les rimes, encaixar la mètrica de la cançó, etc.
- La redacció premiada passarà a ser propietat del Futbol Sala Olesa. El guanyador cedirà, amb caràcter d'exclusivitat, la utilització de la seva redacció en cas de resultar guanyadora, renunciant a qualsevol possibles drets d'autor que es derivin després de la creació de l'himne.

EN MARTÍ LARA CAU A SEMIFINALS DEL CAMPIONAT D'ESPANYA AMB LA SELECCIÓ, PERÒ S'EMPORTA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!!!
El jugador Martí Lara del Benjamí A va disputar aquesta passada setmana del 10 al 15 de febrer el Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana de Futbol Sala Benjamí a Astúries. Va caure a semifinals contra els manxecs però es va emportar una experiència que no oblidarà mai!

Aproftem també per agrair als membres de la LCFS de la FCF el molt bon tracte rebut. I felicitar al Martí i als seus companys de selecció per haver arribat tant lluny, per haver-se esforçat per fer-ho el millor possible, i agrair als seus familiars el seu compromís!

L'ALEIX DIEGUEZ, CONVOCAT PER SEGON COP CONSECUTIU AMB LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Aleix Dieguez del Prebenjamí A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar el segon entrenament.

CONVOCATÒRIA VILANOVA DEL CAMÍ (15/02/2015).

Moltes felicitats, segueix així!!!

AQUESTA SETMANA EN MARTÍ LARA DISPUTA EL CAMPIONAT D'ESPANYA AMB LA SELECCIÓ!!!
El jugador Martí Lara del Benjamí A disputa aquesta setmana el Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana de Futbol Sala Benjamí a Astúries.

Molta sort Martí, disfruta d'aquesta experiència!!!

L'ALEIX DIEGUEZ, CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Aleix Dieguez del Prebenjamí A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un entrenament.

CONVOCATÒRIA GELIDA (08/02/2015).

Moltes felicitats, serà una experiència inoblidable!!!

ÚLTIM ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ ABANS DE DISPUTAR EL CAMPIONAT D'ESPANYA BENJAMÍ DE FUTBOL SALA!
El jugador Martí Lara del Benjamí A realitzarà aquest diumenge l'últim entrenament de preparació abans de marxar a Asturies per participar al Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí.

CONVOCATÒRIA GELIDA (08/02/2015).

Molta sort Martí, disfruta d'aquesta experiència!!!

MOLT BONA PARTICIPACIÓ A LA FASE FINAL DE BLANES DELS NOSTRES EQUIPS BIBERÓ I PREBENJAMINS
Aquest passat diumenge, 1 de febrer, el Prebenjamí "A" i Prebenjamí "B" de la nostra entitat van participar, com cada any, a la Fase Final Prebenjamí organitzada per la LCFS de la FCF a la Ciutat Esportiva de Blanes, van gaudir molt jugant partits amb equips d'arreu de Catalunya i van recollir el trofeu de participació que els va fer molta il·lussió.

A més a més, també hi va participar el nostre equip Biberó a la 1ª Trobada de Categoria Debutants els quals també s'ho van passar molt bé, una experiència magnífica.

ELS MÉS PETITS PASSEN UN DISSABTE INOBLIDABLE, VEIENT AL 1R EQUIP DEL FCB, FENT-SE UNA FOTO AMB ELLS I JUGANT UN PARTIDET A LA MITJA PART!!!
Aquest passat dissabte, 31 de gener, els equips més petits de l'entitat (Biberó, Prebenjamí B i Prebenjamí A) van anar a veure un partit del 1r equip del FC Barcelona de futbol sala, van fer-se una foto amb la seva plantilla i van jugar un partidet a la mitja part a la famosa pista del Palau Blaugrana. La seva cara de felicitat ho diu tot, esperem que gaudíssiu molt!

BIBERÓ I PREBENJAMINS HI SERAN PRESENTS A LA FASE FINAL PREBENJAMÍ DE BLANES
Aquest diumenge, 1 de febrer, el Prebenjamí "A" i Prebenjamí "B" de la nostra entitat participaran, com cada any, a la Fase Final Prebenjamí organitzada per la LCFS de la FCF a la Ciutat Esportiva de Blanes.

A més a més, també hi serà present el nostre equip Biberó que participarà a la 1ª Trobada de Categoria Debutants.

ÚLTIM PARTIT DE LA SELECCIÓ ABANS DE DISPUTAR EL CAMPIONAT D'ESPANYA BENJAMÍ DE FUTBOL SALA
El jugador Martí Lara del Benjamí A realitzarà aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Blanes, on també es disputa la Fase Final Prebenjamí, l'últim partit de preparació abans de marxar a Asturies per participar al Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí.
 
CONVOCATÒRIA BLANES (01/02/2015).

Molta sort Martí, disfruta d'aquesta experiència!!!

LA SELECCIÓ DE GALÍCIA SUB-19 DE FUTBOL SALA, VISITA EN UN ENTRENAMENT EL PAVELLÓ D'OLESA DE MONTSERRAT!
Aquest mes de gener, ens va visitar la Selecció de Galícia Sub-19 de futbol sala, que va fer un entrenament per preparar-se per la Fase Prèvia del Campionat d'Espanya.

EN MARTÍ LARA, ENTRE ELS 12 REPRESENTANTS DE LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA QUE PARTICIPARAN AL CAMPIONAT D'ESPANYA!!!
El jugador Martí Lara del Benjamí A està convocat entre els dotze jugadors que s'estan preparant per participar al Campionat d'Espanya de la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí al diferents entrenaments.
 
CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (11/01/2015).
CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (18/01/2015).
CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (25/01/2015).

Moltíssimes felicitats Martí, és un orgull per nosaltres veure a on has arribat, t'ho mereixes i tot el club, i especialment el Benjamí A confiem sens dubte amb el capità!!!

EL FUTBOL SALA OLESA, VA COMENÇAR ELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 25È ANIVERSARI DEL CLUB, PARTICIPANT A LA CAVALCADA DE REIS DE 2015!!!
En la passada cavalcada de reis d'Olesa de Montserrat, la nostra entitat va participar amb la seva carrossa, com a punt de partida dels actes de celebració dels 25 anys.
Els nostres nois/es van passar una experiència inoblidable, acompanyants als reis i veient a tots els olesans/es.
Des d'aquí volem donar les gracies a totes les persones que ho van fer possible, això només era el començament i aviat us informarem de tots els actes que tenim preparats.


EN MARTÍ LARA, SEGUEIX A UN MOLT BON NIVELL I EL MANTENEN CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Martí Lara del Benjamí A segueix convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí al cinquè entrenament.
 
CONVOCATÒRIA RUBÍ (05/01/2015).

Moltes felicitats Martí, segueix així!!!

REALITZADA A OLESA DE MONTSERRAT LA JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA
Durant el dia d'ahir, dilluns 29 de desembre, el Pavelló Mpal. Salvador Boada d'Olesa de Montserrat es va convertir en la capital del futbol sala català acollint la Jornada de Tecnificació de la Selecció Catalana de Futbol Sala. Hi van estar presents també jugadors de primera divisió espanyola, com el porter Paco Sedano del FC Barcelona.
Es van realitzar els entrenaments de les diferents categories de la Selecció Catalana de Futbol Sala i vam gaudir amb el joc dels millors jugadors catalans, dels quals alguns eren jugadors de la nostra entitat o hi havien format part en els inicis de la seva carrera esportiva.
Volem agrair la confiança dels responsables federatius cap a nosaltres, i destacar que ha estat un plaer acollir-vos, esperem poder tornar-ho a repetir en futures ocasions, i us desitjem molta sort en els futurs campionats!!!

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL SALA-NADAL'14
El passat dissabte, 27 de desembre, vam organitzar un Torneig Solidari de futbol sala on hi va participar tota la massa social del club, familiars i jugadors, amb l'objectiu de recollir aliments per les famílies amb més necessitats del municipi. 
A més d'aportar aliments, els familiars van jugar un torneig de pares&mares, els més petits van disputar diferents campionats de 3x3, els més grans i els tècnics van col·laborar en l'organització del torneig, i finalment vam realitzar un dinar de germanor.
Ha estat una jornada fantàstica, on hem complert un objectiu social i ens ho hem passat genial. Des d'aquí volem destacar la gran tasca social que realitzen els olesans que formen part de l'Associació Internacional de Caritat, donar les gracies a totes les persones que han format part d'aquest esdeveniment i desitjar-vos un feliç any nou a tots!!!

PROPERS ESDEVENIMENTS NADAL'14...
- EL DISSABTE, 27 DE DESEMBRE -->TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL SALA NADAL'14
La nostra entitat organitza durant el matí una recollida d'aliments a favor del banc d'aliments olesà, A.I.C voluntariado vicencia, i un Torneig Solidari de Futbol Sala pels seus socis/es a més d'un Torneig 3x3 Base pels més petits en diferents categories. 
*I a la tarda, a les 18.00h al Pavelló de Sant Joan de Vilatorrada el nostre Sènior A juga el partit corresponent a la 1a Ronda eliminatòria de la Copa Catalunya.

- EL DILLUNS, 29 DE DESEMBRE --> JORNADA DE TECNIFICACIÓ SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA
Aquest proper dilluns, durant tot el dia, vindrà la Selecció Catalana de Futbol Sala de les diferents categories a realitzar una jornada de tecnificació (entrenaments) al Pavelló Mpal. Salvador Boada d'Olesa de Montserrat. I tots els olesans/es i amants del futbol sala podran gaudir del joc dels millors jugadors/es catalans/es. 
Des d'aquí volem donar les gracies als responsables federatius per confiar una vegada més en nosaltres!

EN MARTÍ LARA, SEGUEIX CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
El jugador Martí Lara del Benjamí A segueix convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí al tercer i quart entrenament.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (28/12/2014).
CONVOCATÒRIA OLESA DE MONTSERRAT (29/12/2014).

Moltes felicitats Martí, tots estem amb tu!!!

GUANYADORS DELS PREMIS DE NADAL'14
Hugo Espigares Puertolas del Bibero
- Cistella amb el 009 (4r premi 67009)
David Salguero Nieto del Bibero
- Cistella amb el 012 (5e premi 74012)
Carla Croce Jurado del Base Femení
- Val de Massatge amb el 090 (5e premi 60090)
Rubén Cordón Martin del PreBenjamí A
- Val de Massatge amb el 028 (5e premi 52028)

L'IVAN BUENO, CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA CADET!!!
El jugador Ivan Bueno del Cadet A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Cadet a un entrenament. Després de realitzar una molt bona actuació al Campionat Comarcal i durant el seu dia a dia, sembla que l'esforç pot tenir la seva recompensa.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (21/12/2014).

Moltes felicitats, molta sort pero sobretot disfruta d'aquesta experiència!!!

AL SEGON ENTRENAMENT, EN MARTÍ LARA I EN YELCO GARCIA, SEGUEIXEN CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Martí Lara i Yelco Garcia del Benjamí A segueixen convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí al segon entrenament.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (21/12/2014).

Moltes felicitats, a seguir així nois, molta sort i gaudiu!!!

YELCO GARCIA I MARTÍ LARA, CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!
Els jugadors Yelco Garcia i Martí Lara del Benjamí A han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí per a realitzar un entrenament preparatori per futurs campionats.

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (14/12/2014).
 
Moltes felicitats, serà una experiència genial!!!

LA CLARA RIVERA CAMPIONA AMB LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT FEMENÍ!!!
La jugadora Clara Rivera, del nostre Femení Juvenil-Cadet i capitana de la selecció, que va ser seleccionada dins de les 12 representants femenines de la nostra comarca, i l’entrenador Adrià Maestre, com a membre del cos tècnic, després d'ahir classificar-se per la fase final, avui han aconseguit junt amb les companyes de selecció ser campions del Campionat de Catalunya Comarcal de Futbol Sala Base Femení.

És impressionant el sacrifici, esforç i treball fet per arribar fins aquí. Els entrenadors, les companyes d'equip i de club estem molt orgullosos de vosaltres, moltes felicitats cracks!!!

EXCEL•LENTS ACTUACIONS DELS VUIT JUGADORS DE LA NOSTRA ENTITAT QUE HAN PARTICIPAT AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE CATALUNYA!!!
Aquest cap de setmana, vuit jugadors de la nostra entitat han format part dels 12 representants de la comarca del Baix Llobregat dins de les categories benjamins, infantil, femení i cadet. Els pares, germans, familiars i membres de l'equip tècnic que els hem acompanyat en aquesta inoblidable experiència estem molt orgullosos de vosaltres.

- Els tres jugadors del Benjamí A, en Yelco, Martí i Blai han tingut una important participació durant tot el campionat, fent un molt bon treball ofensiu i defensiu durant tot el torneig i demostrant que aquesta temporada estan a un grandíssim nivell, tot un orgull pel nostre club veure el progrés de jugadors que porten des de ben petits amb nosaltres, la seva selecció ha estat molt superior durant tots els partits però s’han vist superats a la final per un gran rival. La Selecció Benjamí del Baix Llobregat s’ha proclamat subcampiona de la seva categoria.

- En Marc Murcia, porter de l’Infantil A, ho ha fet genial sota els pals de la porteria de la Selecció Infantil del Baix Llobregat donant molta seguretat i demostrant el gran progrés individual que ha fet al llarg de la seva trajectòria i en gran part gràcies al bon treball que fa amb el nostre entrenador de porters, en Jose Gil; i en Jairo Camacho de l’Infantil A també ha jugat a una gran intensitat, és increïble que en els seus primers mesos practicant el futbol sala estigui on està, un clar exemple d’esforç i sacrifici constant. La Selecció Infantil del Baix Llobregat ha aconseguit la tercera posició.

- L’Ivan Bueno i en Joan Navarro, jugadors del Cadet A, han sigut dels jugadors més importants de la seva selecció, participant molt durant els partits i donant energia i esperança en forma de gols o assistències quan l'equip més ho necessitava, s’han buidat a la pista. Han caigut a la final davant d’un gran rival. La Selecció Cadet del Baix Llobregat s’ha proclamat subcampiona de la seva categoria.

- La Clara Rivera, jugadora del Femení Juvenil-Cadet, ha fet una boníssima participació, fent gols i exercint molt bé de capitana, ha donat tot el que portava dins per aconseguir, juntament amb les seves companyes, proclamar-se Campiona del torneig. La Selecció Femení del Baix Llobregat ha aconseguit la primera posició.

Per altra banda destacar la participació dels tècnics de la nostra entitat, l’Adrià Maestre, de la Selecció Femení del Baix Llobregat, que ha aconseguit juntament amb la Clara la primera posició. L’Albert Lobo, dins del cos tècnic de la selecció aleví, que ha quedat en tercera posició. I en Juanma Hernandez, que està fent un treball fantàstic com a coordinador de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat, gracies a ell no els ha faltat cap tipus de detall als protagonistes.

LA COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA 2014-2015 JA ESTA AQUÍ!!!
La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ens ha confirmat que la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 ja està en marxa en totes les categories, tots els equips federats de la nostra entitat hi participen.
La 1a ronda de la competició de referència ha donat el tret de sortida i, és a partir d’ara, quan els clubs implicats ja poden començar a assignar les dates dins del període establert, segons la categoria. Us anirem informant de les dates dels partits de cada equip de la nostra entitat en quan estigui assignat.

Fent clic a la següent imatge podreu veure el quadrant de competició, el pla de competició i els coeficients de cadascuna de les categories. A més, també es pot consultar la normativa de la competició.


UN TOTAL DE 8 JUGADORS/ES DE LA NOSTRA ENTITAT PARTICIPARAN AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA A BLANES AQUEST CAP DE SETMANA!!!
- Selecció Benjamí del Baix Llobregat: els jugadors Martí Lara, Yelco Garcia i Blai Vargas; del Benjamí A.
- Selecció Infantil del Baix Llobregat: els jugadors Marc Murcia i Jairo Camacho; de l'Infantil A.
- Selecció Femení del Baix Llobregat: la jugadora Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet.
- Selecció Cadet del Baix Llobregat: els jugadors Ivan Bueno i Joan Navarro; del Cadet A.

Us desitgem molta sort i esperem que aprofiteu al màxim aquesta experiència inoblidable!!!

ELS PARTITS DE PRESENTACIÓ I PREPARACIÓ DE LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT FS AMB LA CATALUNYA CENTRAL I EL VALLÈS OCCIDENTAL HAN ESTAT UN ÈXIT!!!
Aquest passat diumenge, 30 de novembre, es van celebrar a Olesa de Montserrat els Partits de Presentació i Preparació de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat de Futbol Sala amb la Selecció de la Catalunya Central i del Vallès Occidental, durant tota la tarda es va respirar un molt bon ambient de futbol sala i es va poder gaudir amb el grandíssim nivell dels millors jugadors i jugadores de la nostra comarca. Per a la nostra entitat ha estat un orgull poder acollir aquest esdeveniment i volem felicitar als organitzadors i als seleccionadors per la bona tasca desinteressada que estan fent i també volem felicitar als protagonistes d'aquesta festa, als jugadors de la selecció, entre els quals hi ha 8 olesans. Per últim volem desitjar-vos molta sort en el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 que afrontareu aquest proper cap de setmana!!!

LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT DE FUTBOL SALA TORNA A CONFIAR EN OLESA DE MONTSERRAT COM A SEU PER DISPUTAR ELS PARTITS AMISTOSOS DE PREPARACIÓ!!!
És un orgull per nosaltres poder tornar a gaudir del millor futbol sala de la comarca al Pavelló Mpal. Salvador Boada, moltes gracies per la confiança des de la Delegació del Baix Llobregat de la LCFS de la FCF. I en especial al Coordinador de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat de Futbol Sala, Sr. JuanMa Hernandez Escrich que esta fent un treball fantàstic!!!

UN TOTAL DE VUIT OLESANS HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!
El Club Futbol Sala Olesa té un total de vuit jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes els dies 7 i 8 de desembre.
Però abans d'aquesta gran experiència els jugadors Martí Lara, Blai Vargas i Yelco Garcia del Benjamí A; Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; i Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet estan convocats aquest proper diumenge al setè entrenament que es farà a Olesa de Montserrat en els quals la seva Selecció s'enfrontarà a la Selecció de la Catalunya Central en forma de partits de preparació.

CONVOCATÒRIA OLESA DE MONTSERRAT (30/11/2014)

Enhorabona a tots els seleccionats, ens veiem aquest diumenge i us desitgem molta sort en la vostra participació al Campionat!!!
Com també volem felicitar als cossos tècnics i als seus companys d'equip pel bon treball que estan fent, això també és mèrit d'ells!

VUIT JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!
El Club Futbol Sala Olesa té un total de vuit jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes els dies 7 i 8 de desembre.
Però abans de tot els jugadors Martí Lara, Blai Vargas i Yelco Garcia del Benjamí A; Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; i Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet estan convocats aquest proper diumenge al sisè entrenament per preparar el Campionat.

CONVOCATÒRIA SANT JUST DESVERN (23/11/2014)

Enhorabona a tots els seleccionats, us desitgem molta sort en els entrenaments que queden i en la vostra participació al Campionat!!!

UN TOTAL DE NOU OLESANS SEGUEIXEN CONVOCATS A LA SELECCIÓ, EN EL CINQUÈ ENTRENAMENT!!!
Els jugadors/es Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; Adrià Dieguez, Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Blai Vargas, Yelco Garcia i Martí Lara del Benjamí A; formen un total de nou jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al cinquè entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després de varios entrenaments i desitgem que puguin formar part del llistat definitiu.

CONVOCATÒRIA CORNELLÀ DE LLOBREGAT (16/11/2014)

Un cop més moltes felicitats, tot el club esta amb vosaltres i us desitgem molta sort!!!

NOU JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS AL QUART ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; Adrià Dieguez, Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Blai Vargas, Yelco Garcia i Martí Lara del Benjamí A; formen un total de nou jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al quart entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després de varios entrenaments i desitgem que puguin formar part del llistat definitiu.

CONVOCATÒRIA GAVÀ (09/11/2014)

Moltes felicitats a tots i molta sort, demostreu el que valeu!!!

UN TOTAL D’ONZE JUGADORS, ARRIBEN A LA 3ª CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ!!!
Tot un rècord històric de l'entitat, aquests nois i noies cada vegada estan més a prop del somni de representar a la seva comarca durant el campionat.
Els jugadors/es Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet; Ivan Bueno, Joan Navarro, Alex Navarro i David Márquez del Cadet A; Adrià Dieguez, Jairo Camacho i Marc Murcia de l’Infantil A; Martí Lara, Yelco Garcia i Blai Vargas del Benjamí A, en total onze jugadors del club Futbol Sala Olesa han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al tercer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ABRERA (02/11/2014)
 
Un cop més moltes felicitats, tot el club esta amb vosaltres i us desitgem molta sort!!!

CINC JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS AL SEGON ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors Martí Lara i Blai Vargas del Benjamí A; Alex Navarro, Joan Navarro i Ivan Bueno del Cadet A; formen un total de cinc jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al segon entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després del primer entrenament.

CONVOCATÒRIA GAVÀ (26/10/2014)

Moltes felicitats, serà una experiència inoblidable!!!

UN TOTAL DE DEU OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!
Els jugadors/es Martí Lara del Benjamí A; Clara Moreno i Claudia Piñero del Femení Base; Jairo Camacho, Adrià Dieguez i Marc Murcia de l’Infantil A; Joan Navarro, Youssef Boulachioukh, Ivan Bueno i David Márquez del Cadet A; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (19/10/2014)
 
Moltes felicitats, una molt bona experiència de la que gaudir!!!

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS. TEMPORADA 2014-2015
El passat dissabte, 4 d'octubre, al Pavelló Mpal. Salvador Boada la nostra entitat va realitzar la presentació dels equips de la present temporada. Aquest any hem tingut un increment d'equips, destacant la creació del Sènior Femení, la duplicitat d'equips en totes les categories i l'objectiu aconseguit de tenir totes les categories de la branca femenina.

ORGANITZEM LA FESTA DEL FUTBOL SALA 2014
El passat diumenge, 28 de setembre, la nostra entitat va organitzar la Festa del Futbol Sala 2014 a la Plaça Catalunya del nostre municipi des de les 10.00h fins a les 14.00h.
Una activitat gratuïta dirigida a tots els nois i noies que van voler passar el diumenge distrets practicant l’esport que més els agrada d’una manera diferent.
Per aquest motiu vam organitzar partits de 3x3 en el camp de futbol sala inflable i moltes més activitats inflables i de precisió!!!

Share by: