Sènior Femení A

DESCANSA

Sènior Masculí A

ACCIÓ SANT MARTÍ  8 - 2  FS OLESA

GOLS: Aitor Vico (4), Jairo Camacho (1), Yago Carnero (1), Alex Muñoz (1), Anoar Akhomach (1).

Sènior Masculí B

Sènior Masculí C

SANT CUGAT AEK  3 - 3  FS OLESA

GOLS: Kenny Paul Morales (2), Pau Soler (1).

COMENTARI: Bona imatge de l’equip on ha aconseguit un empat valuós en una pista que era difícil de jugar per l’estat, l’equip torna a donar una imatge de solidaritat defensiva i efectivitat de cara a porta, llàstima d’errors puntuals ens van fer encaixar,

Seguirem entrenat per sortir de la zona de perill.

1,2,3 Olesa!

Juvenil A

SANT ANDREU DE LA BARCA  2 - 1  FS OLESA

GOLS: Ernest Puig (1).

COMENTARI: Partit molt intens per les dues parts on dos errors defensius ens sentencien. Ànims, toca seguir treballant!

Juvenil B

FS PRAT  2 - 8  FS OLESA

GOLS: Anouar El Khallaoui (2), Dennis Torres (2), Diego Gimenez (1), Pau Soler (1), Jesus Chahbouni (1), Adria Mallen (1).

COMENTARI: Victòria avui a domicili on l'equip no ha acabat de demostrar el joc que pot i és capaç de crear, tot i així, 3 punts merescuts i amb bons moments sobretot en atac.

Resultat final 2-8

Continuem millorant!!!!

Juvenil C

SANT CUGAT AEK  4 - 1  FS OLESA

GOLS: Hugo Fernandez (1).

COMENTARI: Partit clau on ens jugàvem la temporada, ha sortit creu. El resultat és enganyós on l’equip rival no ha generat molt i nosaltres al reves, però si perdones a cara porteria, despres hi han equips que no perdonen. Orgullòs dels meus, sempre!

GOLS: Lucia Bruno (1).

COMENTARI: El darrer partit de futbol sala de la lliga de promoció ha sigut una emocionant batalla en la pista. El nostre equip ha sortit victoriós amb un ajustat marcador de 1-0. Malgrat la victòria, no ha sigut un partit fàcil, ja que l'equip contrari ha posat tot el seu esforç per intentar canviar el curs dels resultats passats. Teníem una gran quantitat d'ocasions, mostrant la nostra superioritat tècnica i el domini del joc. Avui cal destacar la feina de la Lucia Bruno que ha sigut compensada amb un gol. Aquesta és la sisena vegada que ens enfrontàvem a aquest equip i, com sempre, vam sortir triomfadors. Amb aquesta victòria, el nostre equip ha finalitzat la lliga de promoció. El cos tècnic està molt orgullós d'aquestes noies.

Cadet A

FS OLESA  4 - 5  MANRESA FS

GOLS: Dennis Torres (2), Pol Ramirez (1), Nil Navarro (1).

COMENTARI: Derrota injusta de l'equip que avui ha fet un partidàs davant del 2n classificat de la lliga.
Estem molt orgullosos de com ha competit l'equip avui, amb aquesta actitud podem competir contra qualsevol.

Enhorabona!!!

Cadet B

ABRERA CE  2 - 5  FS OLESA

GOLS: Hugo Cordón (2), Hugo Fernandez (1), Hassan Hamidi (1), Iker Rodriguez (1).

COMENTARI: Bon partit dels nois, per fi tornem a guanyar després d'un mes i recuperem sensacions amb un gran joc. Sempre perdonem molt de cara a porta i de vegades som una mica fluixos en defensa, és una cosa que arrosseguem tota la temporada, però malgrat això avui hi ha hagut un joc fluid amb les idees força clares. A continuar treballant i a acabar la temporada de la millor manera, felicitats pel partit d'avui.

Cadet C

FS OLESA 4 - 0 FUTSAL CERVELLÓ CE

GOLS: Enric Esplugas (1), Joan Granel (1), Nani Puig (1), Joan Canals (1).

COMENTARI: Partit jugat a casa a les 20:30 on erem conscients que haviem de guanyar si volem seguir lluitant per estar a dalt.

Davant d’un rival molt tancat a darrere ha fet que el ritme del partit fos força baix i amb molt domini dels nostres generant ocasions sense parar, però una falta d’encert i una gran actuació del porter rival ha fet que la diferència en el marcador no fos més gran.

Agraïr al Domin i a la Aroa per la seva ajuda aportant molta qualitat al equip.

Nois, ens queden 4 finals on no podem fallar, a per totes!!!

Seguim treballant!

Cadet D

FS OLESA  4 - 3  CEFS SANTPEDOR

GOLS: Aitor Angulo (3), Adam Makhloufi (1).

COMENTARI: Partit jugat al pavelló Salvador Boada d’Olesa a les 12,45 h. Partit molt important per continuar aspirant als objectius d’aquesta temporada davant d’un bon equip, segon a la classificació fins avui. Sortim a la pista amb l’aptitut que demanava aquest matx. Forts en defensa pressionant la pilota dificultant la progressió del rival. Mantenint l’aptitut defensiva els cinquanta minuts, l’únic però ha sigut la falta de contundència en els tres gols del rival a l’hora de treure la pilota de la proximitat del nostre àrea. Ofensivament hem sortit molt mentalitzats i agressius buscant la porteria rival, hem anat de menys a més en nostre joc posicional amb una ràpida circulació i molta mobilitat sense pilota, las transicions ofensives arribàvem ràpids amb perill a la porteria rival i molt bé en el joc directe amb pivot. Amb tot això hem generat ocasions de gol que no hem pogut transformar per la nostre falta de punteria com per l’encert dels porters rivals.

Bon partit nois, gràcies al vostre compromís, al vostre sacrifici, a la vostre lluita i jugant tots a una heu aconseguit tres punts importantíssims. Continuem mirant cap al davant.

Cadet E

FS MONTBUI  2 - 1  FS OLESA

GOLS: Junior Rafols (1).

COMENTARI: Derrota ajustada de l'equip que ha competit pels 3 punts però malhauaradament no hem estat prou encertats de cara a la finalització. Malgrat tot, molt orgullosos de com estan competint aquests nois, ens mereixem una victòria. Ànims!!!

Femení Infantil A

CAMPIONAT DE CATALUNYA: FS OLESA  4 - 2  CFS ALMACELLES

GOLS: Maria Fernandez (2), Claudia Prudencio (1), Abril Canals (1).

COMENTARI: Segon partit i tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya on a més també ha sigut el nostre últim partit com a locals aquesta temporada. Avui començàvem el matx amb un avantatge de 4 gols del partit d’anada.

Hem començat força endollades la primera part però aviat ens hem relaxat i un error mentre intentàvem sortir de pressió ha fet que comencem perdent el comiat del Salvador Boada.

A partir d’aquí, les nostres noies lluny d’entrar en dinàmica negativa s’han posat les piles i hem gaudit de varies ocasions clares fins l’empat (1-1).

Instants abans del descans aprofitem el temps mort per a tenir un atac amb el joc de 5 i marxar al descans amb l’electrònic a favor (2-1).

A la segona part hem dominat força més la pilota i hem augmentat la distància fins al 4-1.

Als últims minuts encaixem un gol per des concentració (4-2).

Amb un resultat global de 8-2, ens classifiquem a la gran final del Campionat de Catalunya que ja té data, el pròxim diumenge 5 de maig a les 11.00h a Premià de Dalt contra un duríssim rival com és Les Corts UBAE, s’acosta un partidàs! Som-hi noies! Setmana importantíssima!

Femení Infantil B

FS CASTELLBISBAL  2 - 1  FS OLESA

GOLS: Daniela Valle (1).

COMENTARI: Partit disputat avui a Castellbisbal, era un partit on teníem l'espineta clavada de l’anterior partit contra elles.

Les nostres han tingut el control del partit durant tota la primera part. Hem sigut superiors en tots els aspectes del joc durant tot el match, gaudint de moltes ocasions de gol sense èxit.

El resultat no reflecteix el bon joc i les bones combinaciones de les noies, avui hem merescut guanyar, el resultat és molt injust però així és el futbol sala.

Cap ben amunt, felicitats a totes i cada una de les jugadores.

Desde del cos tècnic i tot l’equip volem donar-li molta força a la Zaira! Ànims!

Infantil A

CFS EIXAMPLE  7 - 4  FS OLESA

GOLS: Eloy Villores (2), Adrian Perez (2).

COMENTARI: Derrota dolorosa de l'equip en un partit on hem començat anant per davant al marcador però males decisions ens han condemnat. Ànims, seguim treballant!

Infantil B

FS OLESA  3 - 2  FS MONTBUI

GOLS: Hugo Plaza (1), Neo Bernal (1), Marc Portela (1).

COMENTARI: Gran victòria avui dels nois molt patida com no podia ser d'una altra manera, però l'equip ha demostrat sacrifici fins assolir els 3 punts merescuts.

Continuem millorant!!!

Infantil C

FUTSAL SANT FELIU  1 - 1  FS OLESA

GOLS: Bilal Mouhal (1).

COMENTARI: Empat agredolç en un partit en el qual no hem estat encertats en els moments determinants del partit i això ens ha condicionat. Ànims, toca acabar la temporada de la millor manera possible!

Infantil D

FS OLESA  0 - 9  PLATENSE VILANOVA

COMENTARI: Nova derrota de l'equip contra un rival superior. Toca seguir treballant, ànims!!!

Infantil E

FS OLESA  10 - 1  FUTSAL SANT FELIU

GOLS: David Oña (6), Victor Arola (2), Joel Arasa (1), Sergi Martin (1).

COMENTARI: Gran victòria de l'equip que ha dominat tot el matx amb la qual podem mirar cap amunt a la classificació. Seguim millorant!

Infantil F

PLATENSE VILANOVA  3 - 2  FS OLESA

GOLS: Pol Mas (1), Alfonso Moreno (1).

COMENTARI: Partit contra un rival de la part alta de la taula i el qual hem afrontat amb nombroses baixes.

Hem començat el matx amb el peu esquerre encaixant als pocs minuts en un error individual. Vet això, hem pujat l'intensitat i hem generat nombroses ocasions de gol, les quals no han sigut suficientment clares per fer-lo.

A la segona part, sortim amb una marxa més i competim a l'inici, havent-hi ocasions clares per ambdós equips. Però, a meitats de part, en un minut de desconnexió, encaixem dos gols amb dos jugades molt desafortunades. Un temps mort després, els nois surten a pista igual o millor en quant a nivell d'intensitat i, en una bona jugada col·lectiva, fem el 3-1 agafant el rebot del porter. A partir d'aquí, l'equip creu en una remontada i, en una recuperació en metres finals, l'Alfonso, amb molta qualitat, fa el 3-2 definitiu.

Felicitats als nois, que partit a partit van millorant i surten a deixar-se la vida a la pista. Molt content i orgullós de vosaltres!! 💪🏻💚

Femení Aleví

CAMPIONAT DE CATALUNYA: FS RIPOLLET  6 - 1  FS OLESA

GOLS: Ariadna Masa (1).

COMENTARI: Anada de les semifinals del Campionat de Catalunya on ens desplaçàvem a Ripollet amb un 1-2 en contra amb ganes de donar-li la volta al marcador, però una primera part on no hem competit ens ha fet dir adeu a aquesta competició una setmana abans de la final.

Poc a dir, primera part molt dolenta on ens han passat per sobre en tots els aspectes i segona part on sí hem competit i jugat força bé però que ja era massa tard.

Tot i així, orgullosisim d’aquestes nenes que un any més ha conseguit estar entre les 4 millors de Catalunya. Arribar fins aquí ja és tot un premi!!

Ara toca pensar en la Copa Catalunya, on encara estem a semifinals!

Som-hi noies!

Aleví A

CFS EIXAMPLE  7 - 2  FS OLESA

GOLS: Adrian Serrano (2).

COMENTARI: Derrota de l'Aleví A en un partit on no hem estat encertats de cara a porteria i el rival ha estat letal amb les seves arribades. Ànims, aquest equip està fent una molt bona temporada i lluitarem per la 3a plaça en aquestes dues jornades restants.

Aleví B

FS OLESA  9 - 1  UFS MARTORELL

GOLS: Aleix Gimenez (2), Martí Galvez (2), Marc Castiñeira (2), Joel Mayta (1), Adam Ghailan (1), Bernat Capellades (1).

Aleví C

CE BARRI RIERA  4 - 1  FS OLESA

GOLS: Alfonso Moreno (1).

COMENTARI: Partit jugat avui al pavelló municipal Riera de Cornellà a les 09,00h d'avui diumenge. Partit dolent el que hem jugat avui sense l'aptitut que demanava aquest matx. Defensivament poc contundents i lents en anar a la pressió. Ofensivament moltes imprecisions i massa joc individual.

Continuem treballant!

Aleví D

FS OLESA  0 - 4  BELLVER CE

COMENTARI: Resultat que no reflecteix absolutament res el que s'ha vist al camp. Primera part on vam regalar dues pilotes dins de l'àrea i ens fiquen dos gols contra un equip que no proposava res de joc, simplement individualitats del tanca. Segona part amb la mateixa dinàmica, el rival que ens regalava boles i els nostres jugadors són incapaços d'aprofitar les superioritats amb èxit. Ànims, seguim treballant!

Aleví E

DESCANSA

Benjamí Femení

SANT JOAN DESPÍ CFS  4 - 0  FS OLESA

COMENTARI: Últim partit de la lliga per a les nostres noies en el qual hem gaudit i competit contra les segones classificades en el qual s'ha fet un gran partit tot i el resultat final. Hem tingut alguna ocasió per a marcar el nostre gol, però la seva portera ens ho ha impedit.

Benjamí A

CAMPIONAT DE CATALUNYA: OLIMPIC FLORESTA  4 - 9  FS OLESA

GOLS: Marcos Diaz (3), Adam Mouhal (3), Thiago Briz (3).

COMENTARI: Estem entre els 4 millors de Catalunya també al Campionat de Catalunya.

Amb aquesta victòria els olesana accedeixen a la Final a Quatre, amb la qual es decidirà el representant de Catalunya al Campionat d'Espanya. Que grans són aquests nois, treballarem per arribar el més lluny possible. Dissabte a les 12.30h a Premià de Dalt jugarem contra Montblanc, i si guanyem, a l'endemà la gran final contra Sant Julia de Ramis o Industrias Santa Coloma. Som-hi!!!

-----------------

FS OLESA  11 - 2  RACING PINEDA

GOLS: Adam Mouhal (4), Marcos Diaz (2), Thiago Briz (2), Arnau Font (1), Roc Arevalo (1), PP (1).

COMENTARI: Avui el nostre Benjamí A ha disputat al Pavelló de La Floresta el 1r partit de les Semifinals a Quatre del Campionat de Catalunya, amb aquesta victòria accedim a la final de la seu, que es disputarà demà contra l'Olimpic Floresta.

Pel que fa al partit, avui l'equip no ha estat fi en el joc posicional, sobretot als primers minuts on ens ha faltat força, precisió, i criteri en l'execució de les passades i finalitzacions. Quan hem rebut el 0-1, l'equip ha reaccionat positivament, sent letals en la finalització i sentenciant el partit a mesura que avançava el temps.

Enhorabona, demà ens juguem passar a la Final a Quatre.

Benjamí B

MANRESA FS  0 - 6  FS OLESA

GOLS: Biel Bielma (2), Pau Mañas (2), Arcadi Garcia (1), Lucas Perez (1).

COMENTARI: Felicitar a tot l’equip que en cap moment han deixat de donar-ho tot, sempre han volgut més.. malgrat que els pals no ens han ajudat a fer més ampli el resultat.

S’ha dominat el partit de principi a fí. Hem estat molt sòlids en defensa i a la porteria.

Davant s’ha volgut jugar en equip triangulant ràpid i així s’ha decantant rapidament el marcador al nostre favor. Aquest és el nostre camí.

#Olgynsteam

1,2,3 Olesa!! 💪💚💚

MiniBenjamí A

FS CASTELLDEFELS  1 - 6  FS OLESA

GOLS: Marcos Garrido (3), Axel Calvo (2), David Barrera (1).

COMENTARI: Els nostres minibenjamins passen a la següent ronda de Copa Catalunya després de superar al FS Castelldefels en un partit on hem estat superiors. Enhorabona!!!