Xavi Anguita (1)

Álex Muñoz (1)

📝COMENTARI:

SEGUIM FENT ELS DEURES!🛎️

Partit ge'ns fàcil al Boada davant un rival incòmode,♟️♟️ uns volien seguir enganxats al possible ascens🙌 i els altres no perdre la categoria,🔦 i la veritat és que la 1a part fou igualada on els de Nayim van sortir un xic adormits i el Cornellà es feia gran davant una baixa intensitat i un joc al "tram-tram" d'uns olesans de "migdiada dominguera" ☹️ l'empat (1-1) d'aquests 20 minuts inicials era just tot i uns 3 minuts finals on el desconcert olesà podria haver desnivellat la balança favorable els visitants!👟👟

El començament de la 2a part fou un gerro d'aigua freda amb una greu badada dels nostres pujant un inquietant 1-2 a l 'electrònic🫣 que fou motiu d'alarma i que va fer obrir els ulls als verds⚖️ on van desenvolupar uns minuts de moviment de ⚽ d'acord al que el partit exigia, posant una marxa més, jugant més verticals, aixamplant més la pista i sent més generosos amb els ajuts entre jugadors,🎯 augmentant considerablement els espais que afavoriren a ocasions més clares i que els gols anessin caient. 7-3 per seguir competint en les 2 jornades que queden⏱️ seguint tenint possibilitats pel "somni".Jornada la propera, que es presenta clau🔝 pel desenvolupament d'una Lliga molt competida!⚖️

1,2 3...Olesaaa!💚💚💚

✅✅

10m de bon joc i gols a la 2a part

❌❌

Sortir més endollats als partits

🗝️ del partit:

No voler perdre el 3r lloc, vàrem despertar a temps!

👁️ 👁️ PROPER PARTIT

25a jornada(Penúltima)

18 de maig, dissabte a Castelldefels (líder i Campió de Lliga) 17.45h

CCR Castelldefels A- FS OLESA

Necessitem als 3 punts per arribar a l'última jornada amb opcions en una pista on ningú ha estat capaç de guanyar-hi!

Aficionats OLESANS, l' EQUIP us necessita!🙏

Sènior Masculí B

FUTSAL CERVELLÓ CE  3 - 2  FS OLESA

GOLS: Albert Juventeny (1), Pau Lopez (1).

COMENTARI: Partit molt disputat i competit davant del 2n classificat, on la victòria s’ha decidit als darrers minuts, amb ocasions per ambdues parts. Llàstima no haver pogut puntuar, uns punts que són vitals per mantenir-nos en aquesta divisió. Molt bon partit de l’equip però ara a pensar en les dues últimes finals on ens juguem la permanència. 💪💚, 1,2,3 Olesa!!

Sènior Masculí C

FONT-RUBI CE  3 - 6  FS OLESA

GOLS: Hugo Abruñedo (2), Gabriel Lopez (2), Xavi Ruiz (1), Ismael Gonzalez (1).

COMENTARI: Victòria còmoda contra un equip que no tenia canvis, i que només la seva experiència i picardia va fer que per moments perdèssim els papers, partit que es va posar ràpid a favor, encara que seguim pecant d'individualisme on preferim l'èxit personal que el de l'equip, ens falten dues jornades on ens juguem l'orgull de sortir de la zona vermella.

Donar les gràcies als jugadors del juvenil Xavi i Gerard que han vingut per ajudar-nos a causa de les nostres baixes.

1.2.3.Olesa!

Juvenil A

PENYA ESPLUGUES AE  5 - 5  FS OLESA

GOLS: Ernest Puig (2), Yeray Perez (1), Oriol Parent (1), Pol Sanchez (1).

COMENTARI: Empat en un partit molt competit de l'equip contra un equip de la part alta de la taula que ens mostra que amb una mica més de regularitat podríem haver estat més amunt. Seguim treballant!

Juvenil B

FS SANT VICENÇ DELS HORTS  2 - 7  FS OLESA

GOLS: Angel Prado (2), Jordi Elihu Bravo (2), Jesus Chahbouni (2), Pau Soler (1).

COMENTARI: Victòria 2-7 per seguir amb l'objectiu marcat de tota la temporada, ja queden 2 partits per aconseguir-ho.

Continuem millorant!!!!

Juvenil C

FUTSAL VICENTI CE  1 - 2  FS OLESA

GOLS: Hugo Fernandez (2).

COMENTARI: Resultat enganyós. L'equip ha generat moltes ocasions però de cara a la porteria no estem encertats, i això després ens passa factura. Igualment, l’equip ha generat molt en atac i això és la part positiva del partit! A seguir així!

Juvenil D

DESCANSA

Cadet Femení A

CN CALDES FS  2 - 7  FS OLESA

GOLS: Aroa Gonzalez (2), Sara Mas (1), Abril Canals (1), Maria Laarbi-ben (1), Imane Mouhal (1), Laia Cella (1).

COMENTARI: Molt bon partit de l'equip avui, exercint una bona pressió i elaborant un gran joc col·lectiu.

FS OLESA  6 - 3  SALA 5 MARTORELL

GOLS: Pol Sanchez (3), Raul Buera (2), Nil Navarro (1).

COMENTARI: Últim partit de la lliga, i última victòria. Acabem la lliga com la vam començar, sumant 3 punts en el debut del nostre Cadet A a la màxima categoria, divisió d'honor, on hi tornarem a estar la pròxima temporada, acompanyant a l'Aleví A i Infantil A, a la millor divisió del futbol sala català.

Pel que fa al partit, els nostres van sortir a per totes des del primer moment, posant-se per davant al marcador. El partit va estar molt emocionant, de fet vam desaprofitar ocasions de gol molt clares, i es va arribar amb un 2-2 al descans.

A la represa, els visitants es van avançar primer, i a partir d'aquí els olesans van posar una marxa més, materialitzant la seva superioritat amb el 6-3 definitiu, que serveix per acomiadar la temporada amb el millor sabor de tots, el de victòria.

Amb aquests 3 punts els olesans acaben la temporada escalant una posició a la taula de la classificació, sent un dels 5 equips màxims golejadors de la lliga. Enhorabona!!!

Cadet B

FS PALLEJÀ  2 - 1  FS OLESA

GOLS: James Bill Troya (1).

COMENTARI: Dura derrota de l'equip en un partit on ens mereixíem com a mínim puntuar, els nostres amb el resultat en contra no han parat d'intentar-ho i hem tingut molt a prop el gol al tram final del partit. Seguim treballant!

Cadet C

FS OLESA  3 - 2  EFS MASQUEFA

GOLS: Enric Esplugas (3).

COMENTARI: Molt bon partit dels nostres nois que tot i no tenir molta sort de cara porteria, on hem tingut moltes ocasions per poder aumentar la diferència en el marcador, han sabut remontar un 0-1 en 8’ minuts de la segona part i transformar-lo en un 3-1. A falta de 2’ minuts ens han fet un gol per estar desconcentrats en defensa que ens ha fet patir una mica però hem sabut aguantar el resultat.

Felicitats nois, seguim demostrant l’equip que som!

Seguim treballant! 💪🏽

Cadet D

FS OLESA  4 - 4  FUTSAL VICENTI CE

GOLS: Aitor Angulo (3), Ferran Cano (1).

COMENTARI: Partit jugat avui al pavelló Salvador Boada d’Olesa a les 15,30h. d’avui dissabte. Gran partit que hem jugat avui en tots els aspectes del joc amb l’aptitut que demanaba el matx sabedors de l’importancia dels tres punts. Defensivament ben posicionats, intensosi forts en la pressió de la pilota tancant molt be els espais obligant al rival a generar el perill de xuts exteriors, encaixen els 2 primers gols en dos dolents rebiugs que agafan dins l’area i marcant. Ofensivament molt bé en la circulació i molta mobilitat sense pilota generant ocasions que no he tingut l’encert necessari.

La primera part acaba al vestuari 1a 2. A la segona part el guió del partit es el mateix que la primera però millorem l’eficàcia de cara a porteria

I ens posem 4 a 2 generant moltes ocasions i quan faltaven menys de cinc minuts encaixen el 4 a 3 i el nostre porter agafa la pilota de la portería per treure de mig camp el col·legiat en una decisió molt arbitrària le treu al nostre porter una amarilla que era la segona deixant-nos amb un jugador menys que el rival aprofita per fer l’empat d’un tir exterior. No baixem els braços i encara abans del final hem tingut quatre ocasions clares de gol.

Grandisim partit nois, la lluita encara continua.

Cadet E

FUTSAL CORBERA  4 - 3  FS OLESA

GOLS: Raul Ortiz (2), Eloi Lopez (1).

COMENTARI: Derrota de l'equip en un partit molt igualat i que hem aconseguit posar de cara, però al tram final l'equip ha aprofitat les seves ocasions per capgirar el marcador. Ànims equip, portem molts partits aconseguint resultats molt ajustats!

Femení Infantil A

DESCANSA

Femení Infantil B

FUTSAL ATL VILATORRADA  10 - 2  FS OLESA

GOLS: Daniela Valle (1), Ainara Garcia (1).

COMENTARI: Derrota de l'equip en un partit de l'última lliga on l'equip rival ha estat superior. Malgrat això les nostres no s'han rendit i han aconseguit fer dos gols. Seguim treballant!

Infantil A

FS SANT JOAN DE VILASSAR  6 - 3  FS OLESA

GOLS: Domin Garcia (1), Iker Aguilar (1), Adrian Perez (1).

COMENTARI: Últim partit de LLIGA davant un bon rival, dos parts diferents per part nostre, la segona part molt millor però no ha estat suficient.

Ara a centrar-nos en el partit de dissabte COPA CATALUNYA contra MANRESA FS, un rival que coneixem molt bé!!!

💚🤍

Infantil B

FS OLESA  3 - 1  LES CORTS UBAE AE

COMENTARI: Derrota avui dels nois per 1-3 no hem pogut aconseguir combinar jugades, molts errors de passades sense pressió, tot i així, hem tingut ocasions però sense poder materialitzar i els rivals no perdonen tant com nosaltres.

Continuem millorant!!!

Infantil C

FS OLESA  5 - 3  EFS MASQUEFA

GOLS: Adam Laachir (2), Ian Granados (2), Bilal Mouhal (1).

COMENTARI: Partit disputat a les 10:15 al Boada, l’equip surt amb un plantejament a pressió de tres quarts de pista, això fa que els olesans fiquin al primer a l’electrònic, els olesans seguien amb bona intensitat defensiva amb bones replegades i això provoca a favor el 2-0 al marcador, una de les tres errades defensives de tot el partit comporta el primer gol rival abans del descans. Amb el mateix plantejament els olesans acabant guanyant 5-3 al Masquefa.

Felicitar a l’equip per l’intensitat i no rendir-se fins al final de lliga!!!

Infantil D

FS OLESA  1 - 7  SANT ANDREU DE LA BARCA CFS

GOLS: Lucas Gracia (1).

COMENTARI: Partit on només hem competit els primers 20 minuts, a partir del segon gol de l'equip rival hem abaixat els braços i no hem sabut fer el nostre joc.

Ens queden dues jornades per acabar la temporada i per tant dues oportunitats més per aconseguir una victòria que els nois es mereixen des de fa molt de temps.

Seguirem treballant per aconseguir-ho.

Un, dos, tres Olesa! 💚💚💚

Infantil E

FS OLESA  2 - 0  ESPARREGUERA CFS

GOLS: Mohamed Ouadoudi (1), Iyad El Ammari (1).

COMENTARI: Partit en el qual vam començar amb molt bon peu i als primers 10 minuts ja ens veiem amb un avantatge de dos gols.

Arran d'aquesta situació, ens dediquem a ser una mica més conservadors i esperar el rival per generar espais a les sortides. Tenim diverses ocasions clares i estem força sòlids en defensa, cosa que ens fa mantenir la porteria zero. Sumem la 15a victòria de la temporada!

Infantil F

ESPARREGUERA CFS  5 - 1  FS OLESA

GOLS: Martí Galvez (1).

COMENTARI: Partit contra un dels caps de la taula on no hem estat fins, no hem estat gens acertats i tot ens ha sortit creu.

Primera part on comencem patint, però aguantant el resultat, i vet una segona rotació bona, fem el primer. Seguidament i als pocs minuts, dos errors defensius amb pilota parada fan que el rival capgiri el partit, tot i estar sent superiors.

A la segona part, tot seguia igual, primera rotació fluixa dels nois, i seguidament pugem una mica, creixent i arribant a portería, pero avui ens ha sortit creu i la pilota no ha volgut entrar. A partir d’aquí els nostres jugadors es desesperen i començem a cometre errades en sortida que ens costen el tercer, el quart i el cinquè.

Hem de gestionar millor les emocions quan anem per sota en el marcador, però, tot i això, surto content perquè hem posat contra les cordes a un equip de la part alta. Hem de millorar aquestes errades i seguir creixent com equip!

Femení Aleví

DESCANSA

Aleví A

NATACIÓ SABADELL  3 - 2  FS OLESA

GOLS: Evan Ortiz (2).

COMENTARI: Dura derrota de l'equip en un partit clau per acabar en la part alta de la classificació en aquesta última jornada. Ara depenem dels resultats dels rivals directes per conèixer la posició final. Malgrat tot, cal posar en valor la gran temporada que ha fet aquest equip, ara a per les semifinals de Copa Catalunya!

Aleví B

FS OLESA  15 - 0  FS SANT VICENÇ DELS HORTS

GOLS: Eric Valencia (3), Marc Castiñeira (3), Bernat Capellades (2), Joel Mayta (2), Andreu Vadillo (1), Paula Pommard (1), Martí Galvez (1), Aleix Gimenez (1), PP (1).