NOTÍCIES (MAIG 2015 - DESEMBRE 2015)

En aquesta secció apareixeran sempre els esdeveniments actualitzats i les últimes novetats del nostre Club.

L'ADRIÀ GRANADOS CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!

El jugador Adrià Granados del Benjamí A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí per a realitzar un entrenament preparatori per futurs campionats.

 

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (20/12/2015).

 

Moltes felicitats, serà una experiència genial!!!

EL NOSTRE PREBENJAMÍ "A" ES CONVERTEIX EN EL CAMPIÓ MATEMÀTIC DE LA LLIGA PREBENJAMÍ DE FUTBOL SALA!

Aquest matí, després de derrotar per 11 a 1 al Futsal Vicenti CE, el nostre Prebenjamí A es converteix en el Campió matemàtic, quan encara queden tres jornades, de la Lliga Prebenjamí de Futbol Sala de la FCF.

 

Moltes felicitats als protagonistes per aconseguir aquest premi, i també felicitar al cos tècnic pel bon treball realitzat i als pares per la seva gran implicació i aposta per la formació esportiva de la nostra entitat, animant sempre a l'equip fins al final.

 

- COS TÈCNIC: Enric Lobo i Marta Serrano.
- JUGADORS: Aleix Sala, Arnau Jimenez, David Piñero, Victor Jimenez, Ruben Cordon, Hugo Cordon, Nil Navarro i Jan Carreño.

EXCEL•LENTS ACTUACIONS DELS VUIT JUGADORS DE LA NOSTRA ENTITAT QUE HAN PARTICIPAT AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE CATALUNYA!!!

Aquest cap de setmana, vuit jugadors/es de la nostra entitat han format part dels 12 representants de la comarca del Baix Llobregat dins de les categories benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenil-femení. Els pares, germans, familiars i membres de l'equip tècnic que els hem acompanyat en aquesta inoblidable experiència estem molt orgullosos de vosaltres.


- El Dídac Fernàndez, jugador del Benjamí A, ha tingut una bona participació però el mal resultat en el primer partit ha deixat al seu equip fora de la fase final, tot un orgull pel nostre club veure el progrés d’un jugador que porta des de ben petits amb nosaltres. La Selecció Benjamí del Baix Llobregat ha quedat segona del seu grup.


- El Martí Lara, jugador de l’Aleví B, ha sigut un jugador que ha aportat molt a la selecció sobretot en línia ofensiva, tot i tractar-se d’un dels pocs jugadors de primer any ha competit com el primer lluitant per cada pilota. La seva selecció ha arribat a la final amb resultats favorables molt contundents però en una final molt disputada han caigut a la loteria dels penals. La Selecció Aleví del Baix Llobregat s’ha proclamat subcampiona de la seva categoria.

 

- En Marc Moral i en Rachid Chahbouni, de l’Infantil A, han aportat el seu gra de sorra en l’èxit que ha suposat la classificació a la fase final del campionat, però la seva selecció s’ha vist superada a les semifinals per la que ha acabat convertint-se en la campiona de la seva categoria. La Selecció Infantil del Baix Llobregat ha aconseguit la quarta posició al Campionat.

 

- L’Antonio Chahbouni i en Joan Navarro, jugadors del Cadet A, han sigut dels jugadors més importants de la seva selecció, participant força durant els partits. La seva selecció no ha estat prou encertada en moments claus dels partits i no s’ha pogut classificar per la següent fase. La Selecció Cadet del Baix Llobregat s’ha quedat a fase de grups.

 

- La Claudia Reche, jugadora del Femení Juvenil-Cadet, i l’Aitana Aguilar jugadora del Sènior Femení B, han aportat la seva qualitat quan el seleccionador els hi ha reclamat i han arribat força lluny en el debut d’aquesta categoria. La Selecció Juvenil-Femení del Baix Llobregat ha aconseguit la quarta posició al Campionat.

 

Per altra banda destacar la participació del tècnic de la nostra entitat, l’Albert Lobo, dins del cos tècnic de la selecció aleví, que ha quedat en segona posició perdent la final als penals. I en Juanma Hernández, que està fent un treball fantàstic com a coordinador de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat, i a més a última hora ha hagut de participar en el cos tècnic de la Selecció Cadet-Femení la qual s’ha proclamat campiona de la seva categoria!!!

UN TOTAL DE 8 JUGADORS/ES DE LA NOSTRA ENTITAT PARTICIPARAN AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA A BLANES AQUEST CAP DE SETMANA!!!

- Selecció Benjamí del Baix Llobregat:el jugador Didac Fernandez del Benjamí A.
- Selecció Aleví del Baix Llobregat: el jugador Martí Lara de l'Aleví B.
- Selecció Infantil del Baix Llobregat: els jugadors Marc Moral i Rachid Chahbouni de l'Infantil A.
- Selecció Cadet del Baix Llobregat: els jugadors Antonio Chahbouni del Cadet A, i el Joan Navarro del Juvenil A.
- Selecció Juvenil Femení del Baix Llobregat: la jugadora Claudia Reche del Femení Juvenil-Cadet, i l'Aitana Aguilar del Sènior Femení B.

 

Us desitgem molta sort i esperem que aprofiteu al màxim aquesta experiència inoblidable!!!

"LA FESTA DELS 25 ANYS DEL FUTBOL SALA OLESÀ HA ESTAT UN ÈXIT"

Aquest passat divendres, 27 de novembre, el club Futbol Sala Olesa va tancar el seu 25è aniversari amb un acte molt emotiu al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat.

 

En primer lloc les autoritats presents van reconèixer la molt bona tasca que ha fet l'entitat durant tots aquests anys per promocionar del futbol sala, i van destacar els èxits esportius de la passada temporada amb un total de 7 equips campions. I seguidament el President del club va fer entrega d'un trofeu de reconeixement a la dedicació, implicació i esforç del Director Esportiu, Enric Lobo.

 

A més a més, es va aprofitar l'acte per presentar els 22 equips amb els quals compta el Futbol Sala Olesa a nivell de competició federativa, el club no para de créixer any rere any. 
Una de les sorpreses que tenia l'acte va ser la presentació de l'Himne del Club per part de l'Escola de Música Municipal a la qual li volem agrair infinitament la seva col·laboració.

 

I per últim, es va donar un obsequi a totes aquelles persones i entitats que han fet possible tots els actes de celebració d'aquest 25è aniversari, destacant als membres de la Comissió dels 25 anys, així com a tots els col·laboradors del club que fan possible el seu projecte esportiu.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS JUGADORS/ES, FAMILIARS, DIRECTIUS, TÈCNICS, INSTITUCIONS, COL·LABORADORS, PER FER-HO POSSIBLE!!!

UN TOTAL DE VUIT OLESANS HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!

El Club Futbol Sala Olesa té un total de vuit jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes els dies 5 i 6 de desembre.

Però abans d'aquesta gran experiència els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; Martí Lara de l'Aleví B; Marc Moral i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B estan convocats aquest proper diumenge al cinquè entrenament que es farà a Manresa on la Selecció del Baix Llobregat s'enfrontarà a la Selecció de la Catalunya Central en forma de partits de preparació.
 
CONVOCATÒRIA MANRESA (29/11/2015)
 
Enhorabona a tots els seleccionats, ens veiem aquest diumenge i us desitgem molta sort en la vostra participació al Campionat!
Com també volem felicitar als cossos tècnics i als seus companys d'equip pel bon treball que estan fent, això també és mèrit d'ells!!!

VUIT JUGADORS/ES DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; Martí Lara de l'Aleví B; Marc Moral i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al quart entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.

 

CONVOCATÒRIA CORNELLÀ DE LLOBREGAT (22/11/2015)

 

Enhorabona, estar fins aquí diu molt de vosaltres, us ho mereixeu!!!

3R CLÍNIC D'ENTRENADORS DE PORTERS DE FUTBOL SALA (Paco Sedano) Olesa de Montserrat, 1 d'octubre de 2015

UN TOTAL DE DEU OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Didac Fernandez del Benjamí A; Martí Lara de l'Aleví B; Marc Moral i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche, Marta Serrano i Andrea Casanovas del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al tercer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ESPLUGUES DE LLOBREGAT (15/11/2015)
 
Felicitats, estem molt orgullosos de vosaltres, seguiu així!!!

13 JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Alex Duro del Benjamí A; Martí Lara, Oriol Parent i David Huete de l'Aleví B; Alex Muñoz de l'Aleví A; Ferran Guitart i Rachid Chahbouni de l’Infantil A; Antonio Chahbouni del Cadet A; Joan Navarro del Juvenil A; Claudia Reche, Marta Serrano i Andrea Casanovas del Femení Juvenil-Cadet; Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA GAVÀ (08/11/2015)
 
Que bé nois, gaudiu de l'experiència!!!

RECOLLIDA DELS TROFEUS DE CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO QUE RECONEIX A AQUELLS CLUBS QUE HAN OBTINGUT ASCENSOS LA PASSADA TEMPORADA.

El passat divendres, el Director Esportiu del club, Enric Lobo, i el Coordinador Esportiu del club, Juanma Hernandez, van recollir els trofeus que reconeixen la bona feina feta la passada temporada, a la Gala de Campions del Mundo Deportivo.

Moltes felicitats a tot el club, això és fruït del bon treball de tots!!!

UN TOTAL DE DISSET OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Didac Fernandez i Zeus Olmo del Benjamí A; Martí Lara i Oriol Parent de l'Aleví B; Alex Muñoz, Pau Pitarch i Erik Antunez de l'Aleví A; Kimberly Acosta del Femení Base; Marc Moral, Sergi Diaz, Ferran Guitart i Arnau Martinez de l’Infantil A; Jairo Camacho i Joan Calpe del Cadet A; Claudia Reche i Marta Serrano del Femení Juvenil-Cadet; i Aitana Aguilar del Sènior Femení B; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2015-2016 a Blanes.

 
CONVOCATÒRIA 01/11/2015
 
Moltes felicitats, record històric del club en quan a convocats, una molt bona experiència de la que gaudir!!!

FESTA DEL FUTBOL SALA 2015, AMB EL PLUS DE TRACTAR-SE TAMBÉ DEL 25È ANIVERSARI DEL CLUB!!!

Com cada any hem tornat a organitzar la Festa del Futbol Sala al carrer per a tots els olesans. Aquest cop es tractava també del 25è aniversari de l'entitat i per aquest motiu teníem molts més inflables per tothom!!!

STAGE SÈNIOR FEMENÍ

Aquest cap de setmana els Sènior Femení "A" i "B" han realitzat un Stage de Pretemporada a Tortosa que han aprofitat per millorar la preparació de cara a afrontar la temporada en les millors condicions possibles i fer equip! Una gran experiència!!!

FINALITZAT EL CASAL ESPORTIU D'ESTIU 2015, QUE HA ESTAT UN ÈXIT!!!

Després de més 5 setmanes de casal, moltes activitats esportives, moltes experiències, molta diversió, i una nit d'activitat nocturna fantàstica. Avui hem fet l'últim dia de casal on tots els nois/es han realitzat una activitat especial amb vàries proves diferents, i finalment hem fet l'Acte de Cloenda fent entrega dels diplomes i fotografies del Casal.
Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el casal i en especial a la direcció de l'INS Daniel Blanxart per acollir-nos tant bé, i agraïm la confiança de tots els pares i mares en la nostra feina, ens quedem amb la cara de felicitat de tots els participants, fins la propera edició!

I AVUI EL CAMPIÓ DEL TORNEIG INFANTIL D'ESTIU 2015 QUE S'HA DISPUTAT HA ESTAT RAYO VALLACAÑO!!!

Avui, diumenge 19 de juliol, s'ha realitzat el Torneig Infantil d'Estiu 2015 que ha estat molt competit i intens. L'equip campió del torneig s'ha decidit als penals després d'una final molt disputada, i ha estat Rayo Vallacaño.

 

L'entrega de trofeus ha quedat així:
- Equip Campió: Rayo Vallacaño
- Equip Subcampió: Magic Team
- Màxim Golejador: Aitor Montañá (Rayo Vallacaño)
- Millor Jugador: Gerard Dinares (Magic Team)
- Millor Porter: Pau Castro (Magic Team)
- Equip Més Esportiu: Mirallas 

CLASSIC TEAM, NOU EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG ALEVÍ D'ESTIU 2015!!!

Ahir, dissabte 18 de juliol, es va realitzar el Torneig Aleví d'Estiu 2015 que va ser un èxit de participació amb equips de molt bon nivell i de diferents poblacions catalanes, els nois/es més petits s'ho van passar molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig es va decidir després d'una final molt competida, i finalment es va proclamar campió l'equip Classic Team.


L'entrega de trofeus va quedar així:
- Equip Campió: Classic Team
- Equip Subcampió: Bouquet d'Alella
- Màxim Golejador: Adrian Zurita (Classic Team)
- Millor Jugador: Arnau Girbau (Bouquet d'Alella)
- Millor Porter: Edgar Pla (Classic Team)
- Equip Més Esportiu: The Lions

BOGUE PERRUQUERIA, ES CONVERTEIX EN L'EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG CADET D'ESTIU 2015 EN UNA FINAL MOLT IGUALADA!!!

Aquest passat diumenge, 12 de juliol, es va realitzar el Torneig Cadet d'Estiu 2015 que va ser un èxit de participació i els nois del municipi d'aquesta edat s'ho van passar molt bé jugant a l'esport que més els agrada. L'equip campió del torneig es va decidir als penals després d'una final molt igualada, i finalment es va proclamar campió l'equip Bogue Perruqueria.

 

L'entrega de trofeus va quedar així:

- Equip Campió: Bogue Perruqueria

- Equip Subcampió: Montse Joies

- Màxim Golejador: Ivan Bueno (Bogue Perruqueria)

- Millor Jugador: Bernat Povill (Montse Joies)

- Millor Porter: Nabil Akarkach (Bogue Perruqueria)

- Equip Més Esportiu: FC Jow

CAL CASPE, GUANYA EL TORNEIG MIXTE D'ESTIU DE FUTBOL SALA PER SEGON ANY CONSECUTIU!!!

El passat cap de setmana es va disputar el Torneig Mixte d'Estiu de Futbol Sala 2015, que va ser un èxit de participació i els equips s'ho van passar molt bé amb aquest format de competició integrador i innovador.
Cal Caspe es va imposar al Sol Olesa als penals en la final que va estar molt disputada, i a més de guanyar el torneig va ser l'equip amb més gols femenins seguit de Sol Olesa.
Aprofitem també per agrair al Sr. Jordi Martinez, Regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat la seva presencia en l'entrega de trofeus.

EL NOSTRE JUGADOR MARTÍ LARA PARTICIPARÀ AMB LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ AL TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL SALA CELEBRAT A PUIGCERDÀ AQUEST DISSABTE!!!

El jugador del Benjamí A, Martí Lara, després de participar amb la selecció al torneig del 20è aniversari del Sant Julià CE, ara disputarà un torneig internacional aquest cap de setmana amb la Selecció Catalana Benjamí al Pavelló de Puigcerdà.

 

Moltes felicitats, no deixis mai de gaudir del teu esport preferit com tu només saps!!!

GAAP, CAMPIÓ DE LES 24 HORES DE FUTBOL SALA 2015 D'OLESA DE MONTSERRAT!!!

Aquest cap de setmana hem celebrat les 24 hores de Futbol Sala 2015. Amb un gran èxit de participants, durant tota la jornada hem viscut un bon espectacle de futbol amb un joc bastant net i amb molta esportivitat.
Donar les gracies tant als participants, com als espectadors, que han demostrat que un joc net és possible.
Gracies i us esperem l'any vinent.

 

- EQUIP CAMPIÓ: GAAP

- EQUIP SUBCAMPIÓ: OLENET - CAL FUSTER

- MÀXIM GOLEJADOR: MIQUEL ARIAS (GAAP)

- EQUIP FAIR PLAY: OLENET - CAL FUSTER

ELS NOSTRES EQUIPS CAMPIONS, PRESENTS A LA NIT DE CAMPIONS CELEBRADA A OLESA DE MONTSERRAT, RECULLEN ELS TROFEUS I OBSEQUIS OTROGATS ALS CAMPIONS DE LLIGA!!!

El nostre Benjamí "A", Infantil "A", Cadet "A", Juvenil "A" i Sènior "A" van recollir el trofeu d'equips campions de la seves respectives lligues a l'acte Nit de Campions del Baix Llobregat organitzat per la FCF amb la presencia de les diferents autoritats.
Aquests trofeus tanquen una temporada història per la nostra entitat que precisament coincideix amb el 25è aniversari del club, moltes felicitats a tots aquells que ho heu fet possible.

EL BENJAMÍ "C" RECULL EL CERTIFICAT QUE L'ACREDITA COM EQUIP CAMPIÓ DE LA SEVA LLIGA EN FORMAT JUGA VERD.

FESTA DE CLOENDA - LLIGA INTERESCOLAR OLESA 14-15

Aquest passat diumenge, al Pavelló Mpal. Salvador Boada vam tancar la temporada de la Lliga Interescolar de Futbol Sala 2014-2015 d'Olesa de Montserrat, amb la Copa Interescolar i la Festa de Cloenda.

 

Els nois i noies participants de les diferents escoles van jugar a l'esport que més els agrada, i van rebre els seus obsequis després d'una temporada molt intensa i plena de records inoblidables!

 

Ens veiem al curs vinent!!!

EL NOSTRE JUGADOR MARTÍ LARA PARTICIPARÀ AMB LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ AL TORNEIG DEL 20È ANIVERSARI DEL CE SANT JULIA D'ANDORRA DE FUTBOL SALA

El jugador del Benjamí A, Martí Lara, es tornarà a trobar amb el seus companys de la selecció catalana benjamí amb els quals va jugar el Campionat d'Espanya. Ha estat convocat per formar part de l'equip que representarà Catalunya a Andorra contra el CE Sant Julia i que anirà a gaudir al Naturlandia aquest cap de setmana, 20 i 21 de juny.

 

Moltes felicitats, gaudeix d'aquesta experiència!!

PREBENJAMÍ "A" I BENJAMÍ "C" PASSEN UN CAP DE SETMANA FANTÀSTIC AL TORNEIG ANDORRÀ I A NATURLANDIA!!!

Aquest passat cap de setmana, el Prebenjamí "A" i Benjamí "C" han participat al Torneig del 20è Aniversari organitzat per el CE Sant Julia, club de futbol sala de Sant Julia de Loria (Andorra). Els nostres dos equips van competir a un gran nivell durant el torneig, cal destacar que el Prebenjamí "A" va quedar subcampió caient a la final per penals.


A més de gaudir del seu esport preferit, els nostres nois es van allotjar a l'alberg de Naturlandia on van conviure amb la resta d'equips i companys, i el diumenge van passar-s'ho d'allò més bé en les atraccions del parc d'aventura Naturlandia.


Se'ns dubte una experiència fantàstica pels nostres jugadors.
Volem felicitar al CE Sant Julia pel seu aniversari i agrair-li per haver-nos convidat!!!

EL RUBÍ CEFS ES PROCLAMA EQUIP CAMPIÓ DE LES 12 HORES FEMENÍ DE FUTBOL SALA D'OLESA DE MONTSERRAT!

Aquest passat dissabte, 13 de juny, es van disputar les 12 Hores Femení de Futbol Sala 2015 d'Olesa de Montserrat. Ha estat un èxit de participació i de competició, hem gaudit d'un molt bon nivell de futbol sala durant tot el dia, amb aquesta qualitat el futur del futbol sala femení català està assegurat!

 

A la final el Rúbí CEFS es va imposar a l'equip La Mosca Gao, convertint-se d'aquesta manera en l'equip campió.

 

Moltes felicitats a les guanyadores, i agrair a tots els equips participants la seva confiança, entrega i esportivitat!!!

EL FUTBOL SALA OLESA PARTICIPA EN LA TRADICIONAL OFRENA DE SANTA OLIVA!

En motiu dels actes del 25è aniversari del Futbol Sala Olesa, la Comissió dels 25 Anys va organitzar la tradicional ofrena de Santa Oliva del 10 de juny, amb els més petits i les més petites del Club com a protagonistes!

FESTA DE CLOENDA - TEMPORADA 2014-2015

Aquest passat, diumenge 7 de juny, el Club Futbol Sala Olesa va tancar la temporada amb més èxit del club fent una Festa de Cloenda, on hi va haver de tot. Tots els jugadors es van emportar obsequis i records a casa, els sis equips campions de lliga van tenir un reconeixement especial, els pares afortunats es van endur un pernil i un val massatge del nostre patrocinador Sol Olesa, l'Adrià Granados va guanyar el concurs de la lletra de l'himne del club, un representant de l'Escola de Musica ens va entregar la partitura de l'himne, l i per últim vam acomiadar-nos amb una paella per celebrar el 25è aniversari de l'entitat.

 

Moltes gràcies a tots per la vostra participació, col·laboració i confiança, aquests bons resultats són gràcies al treball de tothom. Ara a preparar la pròxima temporada, bon estiu per tots/es!!!

VALORACIÓ MOLT POSITIVA LA QUE TRAIEM D'AQUESTA SEGONA EDICIÓ EN FORMAT DE TROBADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA, ON EL MÉS IMPORTANT ERA JUGAR I FER AMICS ENLLOC DE COMPETIR.

Aquest passat dissabte, 6 de juny, al Pavelló Mpal. Salvador Boada, el club Futbol Sala Olesa va organitzar amb la col·laboració d'escoles del municipi la Trobada Escolar de Futbol Sala en tres categories, en la qual 130 nois i noies des de 1r fins a 6è de primària van poder gaudir d’una jornada esportiva de futbol sala on el més important era jugar i fer amics enlloc de competir, tot això amb companys i amics de la seva i d'altres escoles.
Volem donar les gracies als responsables dels centres educatius, familiars, alumnes i membres del club per la vostra col·laboració per aconseguir fer d’aquesta trobada una experiència inoblidable pels nois i noies olesans!

BOGUE PERRUQUERIA CAMPIÓ DE LA 1a EDICIÓ DE LA LLIGA POPULAR MIXTE DE FUTBOL SALA D'OLESA DE MONTSERRAT!!!

L'equip Bogue Beauty Shop & Perruqueria es proclama equip campió de la Lliga Popular Mixte de Futbol Sala d'Olesa de Montserrat 2014-2015, a més d'emportar-se el trofeu d'equip menys golejat i el trofeu de màxima golejadora per part de l'Alba Higuera del mateix equip. Per altra banda l'equip Centre Medic Integral se li va fer entrega del trofeu que l'acredita com equip subcampió.

 

Tots els participants han gaudit molt d'aquest tipus de competició integradora i esperem que la temporada vinent torni a ser un èxit. Moltes gracies a tots els equips per la vostra confiança i felicitar als guanyadors!!!

EL FUTBOL SALA OLESA, VA SER PRESENT A LA FIRA D'ENTITATS D'OLESA DE MONTSERRAT!!!

ELS NOSTRES GAUDEIXEN D’UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA AMB ELS SEUS COMPANYS D’EQUIP, DURANT UN CAP DE SETMANA JUNTS, JUGANT A L’ESPORT QUE MÉS ELS AGRADA, TOT AL FUTSAL CUP - SALOU&CAMBRILS

Aquest cap de setmana, els equips Benjamí B, Benjamí A, Infantil A i Cadet A han gaudit d’una experiència inoblidable amb els seus companys d’equip, entrenadors i familiars, al torneig Futsal Cup - Salou&Cambrils 2015. A més del que significa tots aquests moments únics de dormir, anar a la platja, a la piscina, a l’autocar, amb els teus companys, cal destacar que a la pista també s’han buidat, aconseguint la 1a posició el nostre Benjamí A i Cadet B.
Ens quedem amb la cara d’alegria de tots i els records que tenim. Moltes gracies a tots per fer-ho possible!!!
"El futbol sala uneix, els rivals també són amics!"

EL BENJAMÍ "C", ACONSEGUEIX SER CAMPIÓ DE LLIGA AL GUANYAR L'ÚLTIMA JORNADA I TANCA UNA TEMPORADA HISTÒRICA DEL CLUB, AMB 6 LLIGUES I 5 ASCENSOS!!!

El Benjamí "C" aconsegueix en l'última jornada de lliga proclamar-se Campió de Lliga i d'aquesta manera tanca una temporada història del club, amb un total de 6 lligues i 5 ascensos.

Volem felicitar al cos tècnic que ha fet competir l'equip durant tota la temporada i als jugadors que cada jornada ens demostràven les ganes de guanyar jugant amb molta intensitat!!!

 

- COS TÈCNIC: Toni Garcia i Gabriel Hernando.

- JUGADORS: Victor Matamoros, Iker Hernando, Hugo Hernando, Biel Sanz, Manuel Rodriguez, Joan Bofarull, Adrian Granados, Xavier Llorente, Zeus Olmo, Mohamed Amarniss, Josue Miranda.

GAAP, EQUIP CAMPIÓ DE LA COPA POPULAR 2015!!!

Avui s'ha disputat al Pavelló Salvador Boada les semifinals i la final de la Copa Popular 2015.
Resultant guanyadors l'equip GAAP.
Moltes Felicitats a ells i a tots els equips participants, us esperem la temporada vinent.
Moltes gracies!!!

EL 2n EQUIP DEL FUTBOL SALA OLESA ACONSEGUEIX L’ASCENS A SEGONA CATALANA!!!

Els nois de Ruben Zambrana, també aconsegueixen l’objectiu marcat i obtenen l’ascens a Segona Divisió Catalana, d'aquesta manera el nostre Sènior "B" es suma a l’èxit del primer equip i de la resta de categories.

Moltes felicitats a jugadors i cos tècnic pel grandíssim treball realitzat, 1,2,3 OLESA!!!

EL BENJAMÍ "A" ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DESPRÉS DE PERDRE LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER UN AJUSTAT 0-1!

El Benjamí "A" del Futbol Sala Olesa es queda a les portes de classificar-se pel Campionat d'Espanya després de perdre la final del Campionat de Catalunya per un ajustat 0-1 amb el Sant Joan de Vilassar FS. Malgrat la derrota estem molt contents i orgullosos amb el gran treball que ha realitzat aquest equip durant tota la temporada.

Moltes felicitats nois, us heu entregat al màxim!!!

 

US ADJUNTEM TAMBÉ EL VIDEO MOTIVACIONAL QUE ELS VAM FER!!!

EL SÈNIOR "A" DEL FUTBOL SALA OLESA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE PRIMERA DIVISIÓ CATALANA A MÉS D'ACONSEGUIR L'ASCENS A DH!

Després de que fa unes setmanes es certifiqués l'ascens a Divisió d'Honor Catalana, aquest passat cap de setmana tot i patir una mica aconseguim proclamar-nos campions de lliga. Tres lligues i tres ascensos consecutius en els tres primers anys del retorn del projecte sènior de futbol sala al municipi, diuen molt del gran nivell de futbol sala que hi ha a Olesa de Montserrat.

Moltes felicitats a tots, ara toca preparar el proper repte a la màxima divisió catalana i a les portes de les divisions nacionals!

EL FUTBOL SALA OLESA ORGANITZA LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA!!!

Entrevistes

Últimes notícies

Contacte

C/ URGELL, S/N 
Pavelló Salvador Boada

08640 OLESA DE MONTSERRAT

(Barcelona)

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PAVELLÓ SALVADOR BOADA:

De Dilluns a Divendres de 17.30-20.30h
 
664 582 546

info@fsolesa.es

 

AMB EL SUPORT DE:

Col·laborador d'Honor

Enllaços d'interès