NOTÍCIES (MAIG 2014 - DES 2014)

En aquesta secció apareixeran sempre els esdeveniments actualitzats i les últimes novetats del nostre Club.

L'IVAN BUENO, CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA CADET!!!

El jugador Ivan Bueno del Cadet A ha estat convocat per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Cadet a un entrenament. Després de realitzar una molt bona actuació al Campionat Comarcal i durant el seu dia a dia, sembla que l'esforç pot tenir la seva recompensa.


CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (21/12/2014).


Moltes felicitats, molta sort pero sobretot disfruta d'aquesta experiència!!!

AL SEGON ENTRENAMENT, EN MARTÍ LARA I EN YELCO GARCIA, SEGUEIXEN CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!

Els jugadors Martí Lara i Yelco Garcia del Benjamí A segueixen convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí al segon entrenament.


CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (21/12/2014).


Moltes felicitats, a seguir així nois, molta sort i gaudiu!!!

YELCO GARCIA I MARTÍ LARA, CONVOCATS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA!!!

Els jugadors Yelco Garcia i Martí Lara del Benjamí A han estat convocats per la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí per a realitzar un entrenament preparatori per futurs campionats.

 
CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (14/12/2014).
 
Moltes felicitats, serà una experiència genial!!!

LA CLARA RIVERA CAMPIONA AMB LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT FEMENÍ!!!

La jugadora Clara Rivera, del nostre Femení Juvenil-Cadet i capitana de la selecció, que va ser seleccionada dins de les 12 representants femenines de la nostra comarca, i l’entrenador Adrià Maestre, com a membre del cos tècnic, després d'ahir classificar-se per la fase final, avui han aconseguit junt amb les companyes de selecció ser campions del Campionat de Catalunya Comarcal de Futbol Sala Base Femení.

 

És impressionant el sacrifici, esforç i treball fet per arribar fins aquí. Els entrenadors, les companyes d'equip i de club estem molt orgullosos de vosaltres, moltes felicitats cracks!!!

EXCEL•LENTS ACTUACIONS DELS VUIT JUGADORS DE LA NOSTRA ENTITAT QUE HAN PARTICIPAT AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE CATALUNYA!!!

Aquest cap de setmana, vuit jugadors de la nostra entitat han format part dels 12 representants de la comarca del Baix Llobregat dins de les categories benjamins, infantil, femení i cadet. Els pares, germans, familiars i membres de l'equip tècnic que els hem acompanyat en aquesta inoblidable experiència estem molt orgullosos de vosaltres.

 

- Els tres jugadors del Benjamí A, en Yelco, Martí i Blai han tingut una important participació durant tot el campionat, fent un molt bon treball ofensiu i defensiu durant tot el torneig i demostrant que aquesta temporada estan a un grandíssim nivell, tot un orgull pel nostre club veure el progrés de jugadors que porten des de ben petits amb nosaltres, la seva selecció ha estat molt superior durant tots els partits però s’han vist superats a la final per un gran rival. La Selecció Benjamí del Baix Llobregat s’ha proclamat subcampiona de la seva categoria.

 

- En Marc Murcia, porter de l’Infantil A, ho ha fet genial sota els pals de la porteria de la Selecció Infantil del Baix Llobregat donant molta seguretat i demostrant el gran progrés individual que ha fet al llarg de la seva trajectòria i en gran part gràcies al bon treball que fa amb el nostre entrenador de porters, en Jose Gil; i en Jairo Camacho de l’Infantil A també ha jugat a una gran intensitat, és increïble que en els seus primers mesos practicant el futbol sala estigui on està, un clar exemple d’esforç i sacrifici constant. La Selecció Infantil del Baix Llobregat ha aconseguit la tercera posició.

 

- L’Ivan Bueno i en Joan Navarro, jugadors del Cadet A, han sigut dels jugadors més importants de la seva selecció, participant molt durant els partits i donant energia i esperança en forma de gols o assistències quan l'equip més ho necessitava, s’han buidat a la pista. Han caigut a la final davant d’un gran rival. La Selecció Cadet del Baix Llobregat s’ha proclamat subcampiona de la seva categoria.

 

- La Clara Rivera, jugadora del Femení Juvenil-Cadet, ha fet una boníssima participació, fent gols i exercint molt bé de capitana, ha donat tot el que portava dins per aconseguir, juntament amb les seves companyes, proclamar-se Campiona del torneig. La Selecció Femení del Baix Llobregat ha aconseguit la primera posició.

 

Per altra banda destacar la participació dels tècnics de la nostra entitat, l’Adrià Maestre, de la Selecció Femení del Baix Llobregat, que ha aconseguit juntament amb la Clara la primera posició. L’Albert Lobo, dins del cos tècnic de la selecció aleví, que ha quedat en tercera posició. I en Juanma Hernandez, que està fent un treball fantàstic com a coordinador de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat, gracies a ell no els ha faltat cap tipus de detall als protagonistes.

LA COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA 2014-2015 JA ESTA AQUÍ!!!

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ens ha confirmat que la Copa Catalunya de Futbol Sala 2014 ja està en marxa en totes les categories, tots els equips federats de la nostra entitat hi participen.
La 1a ronda de la competició de referència ha donat el tret de sortida i, és a partir d’ara, quan els clubs implicats ja poden començar a assignar les dates dins del període establert, segons la categoria. Us anirem informant de les dates dels partits de cada equip de la nostra entitat en quan estigui assignat.

 

Fent clic a la següent imatge podreu veure el quadrant de competició, el pla de competició i els coeficients de cadascuna de les categories. A més, també es pot consultar la normativa de la competició.

UN TOTAL DE 8 JUGADORS/ES DE LA NOSTRA ENTITAT PARTICIPARAN AL CAMPIONAT COMARCAL DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA A BLANES AQUEST CAP DE SETMANA!!!

- Selecció Benjamí del Baix Llobregat: els jugadors Martí Lara, Yelco Garcia i Blai Vargas; del Benjamí A.
- Selecció Infantil del Baix Llobregat: els jugadors Marc Murcia i Jairo Camacho; de l'Infantil A.

- Selecció Femení del Baix Llobregat: la jugadora Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet.
- Selecció Cadet del Baix Llobregat: els jugadors Ivan Bueno i Joan Navarro; del Cadet A.

 

Us desitgem molta sort i esperem que aprofiteu al màxim aquesta experiència inoblidable!!!

ELS PARTITS DE PRESENTACIÓ I PREPARACIÓ DE LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT FS AMB LA CATALUNYA CENTRAL I EL VALLÈS OCCIDENTAL HAN ESTAT UN ÈXIT!!!

Aquest passat diumenge, 30 de novembre, es van celebrar a Olesa de Montserrat els Partits de Presentació i Preparació de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat de Futbol Sala amb la Selecció de la Catalunya Central i del Vallès Occidental, durant tota la tarda es va respirar un molt bon ambient de futbol sala i es va poder gaudir amb el grandíssim nivell dels millors jugadors i jugadores de la nostra comarca. Per a la nostra entitat ha estat un orgull poder acollir aquest esdeveniment i volem felicitar als organitzadors i als seleccionadors per la bona tasca desinteressada que estan fent i també volem felicitar als protagonistes d'aquesta festa, als jugadors de la selecció, entre els quals hi ha 8 olesans. Per últim volem desitjar-vos molta sort en el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 que afrontareu aquest proper cap de setmana!!!

LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT DE FUTBOL SALA TORNA A CONFIAR EN OLESA DE MONTSERRAT COM A SEU PER DISPUTAR ELS PARTITS AMISTOSOS DE PREPARACIÓ!!!

És un orgull per nosaltres poder tornar a gaudir del millor futbol sala de la comarca al Pavelló Mpal. Salvador Boada, moltes gracies per la confiança des de la Delegació del Baix Llobregat de la LCFS de la FCF. I en especial al Coordinador de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat de Futbol Sala, Sr. JuanMa Hernandez Escrich que esta fent un treball fantàstic!!!

UN TOTAL DE VUIT OLESANS HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!

El Club Futbol Sala Olesa té un total de vuit jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes els dies 7 i 8 de desembre.
Però abans d'aquesta gran experiència els jugadors Martí Lara, Blai Vargas i Yelco Garcia del Benjamí A; Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; i Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet estan convocats aquest proper diumenge al setè entrenament que es farà a Olesa de Montserrat en els quals la seva Selecció s'enfrontarà a la Selecció de la Catalunya Central en forma de partits de preparació.

 

CONVOCATÒRIA OLESA DE MONTSERRAT (30/11/2014)

 

Enhorabona a tots els seleccionats, ens veiem aquest diumenge i us desitgem molta sort en la vostra participació al Campionat!!!
Com també volem felicitar als cossos tècnics i als seus companys d'equip pel bon treball que estan fent, això també és mèrit d'ells!

VUIT JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT SELECCIONATS PER JUGAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS!!!

El Club Futbol Sala Olesa té un total de vuit jugadors que han estat escollits dins dels 12 representats de les diferents categories de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat. Aquest any es celebra una nova edició del Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes els dies 7 i 8 de desembre.
Però abans de tot els jugadors Martí Lara, Blai Vargas i Yelco Garcia del Benjamí A; Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; i Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet estan convocats aquest proper diumenge al sisè entrenament per preparar el Campionat.

 

CONVOCATÒRIA SANT JUST DESVERN (23/11/2014)

 

Enhorabona a tots els seleccionats, us desitgem molta sort en els entrenaments que queden i en la vostra participació al Campionat!!!

UN TOTAL DE NOU OLESANS SEGUEIXEN CONVOCATS A LA SELECCIÓ, EN EL CINQUÈ ENTRENAMENT!!!

Els jugadors/es Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; Adrià Dieguez, Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Blai Vargas, Yelco Garcia i Martí Lara del Benjamí A; formen un total de nou jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al cinquè entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després de varios entrenaments i desitgem que puguin formar part del llistat definitiu.

 

CONVOCATÒRIA CORNELLÀ DE LLOBREGAT (16/11/2014)

 

Un cop més moltes felicitats, tot el club esta amb vosaltres i us desitgem molta sort!!!

NOU JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS AL QUART ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet; Ivan Bueno i Joan Navarro del Cadet A; Adrià Dieguez, Jairo Camacho i Marc Murcia de l'Infantil A; Blai Vargas, Yelco Garcia i Martí Lara del Benjamí A; formen un total de nou jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al quart entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després de varios entrenaments i desitgem que puguin formar part del llistat definitiu.

 

CONVOCATÒRIA GAVÀ (09/11/2014)

 

Moltes felicitats a tots i molta sort, demostreu el que valeu!!!

UN TOTAL D’ONZE JUGADORS, ARRIBEN A LA 3ª CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ!!!

Tot un rècord històric de l'entitat, aquests nois i noies cada vegada estan més a prop del somni de representar a la seva comarca durant el campionat.
Els jugadors/es Clara Rivera del Femení Juvenil-Cadet; Ivan Bueno, Joan Navarro, Alex Navarro i David Márquez del Cadet A; Adrià Dieguez, Jairo Camacho i Marc Murcia de l’Infantil A; Martí Lara, Yelco Garcia i Blai Vargas del Benjamí A, en total onze jugadors del club Futbol Sala Olesa han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al tercer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ABRERA (02/11/2014)
 
Un cop més moltes felicitats, tot el club esta amb vosaltres i us desitgem molta sort!!!

CINC JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS AL SEGON ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors Martí Lara i Blai Vargas del Benjamí A; Alex Navarro, Joan Navarro i Ivan Bueno del Cadet A; formen un total de cinc jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al segon entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després del primer entrenament.

 

CONVOCATÒRIA GAVÀ (26/10/2014)

 

Moltes felicitats, serà una experiència inoblidable!!!

UN TOTAL DE DEU OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Martí Lara del Benjamí A; Clara Moreno i Claudia Piñero del Femení Base; Jairo Camacho, Adrià Dieguez i Marc Murcia de l’Infantil A; Joan Navarro, Youssef Boulachioukh, Ivan Bueno i David Márquez del Cadet A; han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes.
 
CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (19/10/2014)
 
Moltes felicitats, una molt bona experiència de la que gaudir!!!

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS. TEMPORADA 2014-2015

El passat dissabte, 4 d'octubre, al Pavelló Mpal. Salvador Boada la nostra entitat va realitzar la presentació dels equips de la present temporada. Aquest any hem tingut un increment d'equips, destacant la creació del Sènior Femení, la duplicitat d'equips en totes les categories i l'objectiu aconseguit de tenir totes les categories de la branca femenina.

ORGANITZEM LA FESTA DEL FUTBOL SALA 2014

El passat diumenge, 28 de setembre, la nostra entitat va organitzar la Festa del Futbol Sala 2014 a la Plaça Catalunya del nostre municipi des de les 10.00h fins a les 14.00h.
Una activitat gratuïta dirigida a tots els nois i noies que van voler passar el diumenge distrets practicant l’esport que més els agrada d’una manera diferent.
Per aquest motiu vam organitzar partits de 3x3 en el camp de futbol sala inflable i moltes més activitats inflables i de precisió!!!

ANUARI FS OLESA TEMPORADA 2013-2014

Aqui podeu descarregar i veure l'anuari de la nostra entitat on apareix resumida tota la activitat desenvolupada durant l'exitosa temporada 2013-2014 que ara finalitza, i que esperem superar en la propera temporada 2014-2015 que esta a punt de començar.
Volem donar les gracies a totes les persones que han col·laborat en fer-ho possible.

ANUARI FS OLESA TEMP. 2013-2014
Aquí podeu descarregar i veure l'anuari de la nostra entitat que resumeix la passada temporada.
ANUARI FS OLESA TEMP. 2013-2014.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.8 MB]

ASCENS A DIVISIÓ D'HONOR DEL NOSTRE FEMENÍ JUVENIL-CADET

Després de quedar subcampiones de lliga de la temporada 2013-2014, el nostre Femení Juvenil-Cadet obté el dret d'ascens i la propera temporada 2014-2015 seran equip de Divisió d'Honor, la màxima divisió d'aquesta categoria a nivell català.
Moltes felicitats!!!

FINALITZAT EL CASAL ESPORTIU D'ESTIU 2014 AMB MOLT ÈXIT!!!

Després de més 5 setmanes de casal i on com a novetat vam incloure una activitat nocturna amb moltes sorpreses. Avui hem fet l'últim dia de casal on tots els noies/es han realitzat una activitat especial amb vàries proves diferents, i finalment hem fet l'Acte de Cloenda fent entrega dels diplomes i fotografies del Casal.
Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que han fet possible el casal i en especial a la direcció de l'INS Daniel Blanxart per acollir-nos tant bé, i agraïm la confiança de tots els pares i mares en la nostra feina, ens quedem amb la cara de felicitat de tots els participants, fins la propera edició!

MOLT NIVELL I INTENSITAT S'HA VIST AVUI EN TOTS ELS PARTITS DEL TORNEIG CADET

Després d'un intens i disputat torneig amb molta nivell, l'equip Rabo Vallecano s'ha convertit en l'equip campió al superar a la final a l'equip Ceseka.

Volem destacar l'alta competitvitat que s'ha viscut, i agraïr la confiança de tots els equips!!!

LAS INDECISAS, ES PROCLAMEN CAMPIONES DE LES 12 HORES FEMENÍ D'ESTIU 2014 DE FUTBOL SALA

En aquesta primera edició de les 12 hores femení d'estiu 2014 de futbol sala, i després de jugar un total de 7 partits i una intensa final, Las Indecisas es converteixen en l'equip campió del torneig al superar en la final a l'equip Agora per 4-0.
Volem agrair a tots els equips participants la seva confiança i el gran nivell de futbol sala que ens han mostrat, i esperem trobar-nos un altra cop en futures edicions.

PASTISSERIES MAGDA, EQUIP CAMPIÓ DE LA 3a EDICIÓ DEL TORNEIG INFANTIL D'ESTIU!

Després d'una intensa i disputada final, l'equip Pastisseries Magda es va proclamar campió al superar a la final per 2-1 a l'equip Montse Joies.

Volem destacar l'alta competitvitat que s'ha viscut, i agraïr la confiança de tots els equips, ens veiem en la propera edició!

BEST FRIENDS, ACONSEGUEIX CONVERTIR-SE EN L'EQUIP CAMPIÓ DEL TORNEIG ALEVÍ D'ESTIU PER SEGON COP CONSECUTIU!

Avui ha finalitzat una altra edició del Torneig Aleví d'Estiu que organitzem cada any per a que els nois/es d'aquesta edat tinguin una activitat d'estiu en la qual disfrutin jugant amb els amics a l'esport que més els agrada.

Per segon any consecutiu s'ha repetit un altra cop la mateixa situació, Best Friends s'ha proclamat campió del torneig al superar en la final a l'equip Jabuguitos. Volem destacar el bon ambient i futbol sala que s'ha viscut, i agraïr la confiança de tots els equips, ens veiem en la propera edició!

CAL CASPE, ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL TORNEIG MIXTE D'ESTIU 2014 DE FUTBOL SALA

En aquesta segona edició de torneig de model mixte, i després de jugar un total de 10 partits i una intensa i igualada final, Cal Caspe es converteix en l'equip campió del torneig al superar en la final a l'equip Nimenium Chupipandi a la tanda de penals.
Volem agrair a tots els equips participants la seva confiança i el gran nivell de futbol sala que ens han mostrat, i esperem trobar-nos un altra cop en futures edicions.

BOGUE, EQUIP CAMPIÓ DE LES 24 HORES DE FUTBOL SALA D'OLESA DE MONTSERRAT

Després de 24 hores de futbol sala intenses, amb partits molt disputats i gran detalls, Bogue es va convertir en l'equip campió del torneig.

Moltes gracies a tots els equips per la vostra participació i confiança!

EL NOSTRE JUGADOR BLAI VARGAS PARTICIPARÀ AMB LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ AL TORNEIG INTERNACIONAL D'ANDORRA DE FUTBOL SALA

El jugador del Benjamí A, Blai Vargas, que ja portava varis entrenaments amb la selecció catalana benjamí, ha estat convocat per formar part de l'equip que representarà Catalunya contra la selecció nacional d'Andorra aquest proper divendres, 27 de juny, al Torneig Internacional de Seleccions Base de Futbol Sala disputat a Andorra.

 

Moltes felicitats, gaudeix d'aquesta experiència!!!

FESTA DE CLOENDA - TEMPORADA 2013-2014

Aquest passat, dissabte 14 de juny, el Club Futbol Sala Olesa va tancar la temporada amb la Festa de Cloenda, on hi va haver de tot. Tots els jugadors es van emportar obsequis i records a casa, els equips campions de lliga van tenir un reconeixement especial, les mares afortunades es van endur un val massatge del nostre patrocinador Sol Olesa i per últim vam acomiadar-nos amb un merescut pica-pica. Un cop acabat, els jugadors han pogut entrar a la piscina a refrescar-se amb els seus companys de club i familiars.

 

Moltes gràcies a tots per la vostra participació, col·laboració i confiança, aquests bons resultats són gràcies al treball de tothom. Ara a preparar la pròxima temporada, bon estiu per tots/es!!!

BON AMBIENT AL TORNEIG BASE FEMENÍ D'ESTIU 2014, ORGANITZAT PEL FS OLESA!

Avui s'ha celebrat la primera edició del Torneig Base Femení d'Estiu 2014 de futbol sala organitzat pel FS Olesa, la copa d'equip campió se l'ha emportat l'equip AEEDI després de quedar com a primer de grup.
Molta esportivitat i futur s'ha vist avui a la pista del Pavelló Salvador Boada, moltes felicitats a totes les participants pel gran torneig que heu fet!!!

VALORACIÓ MOLT POSITIVA LA QUE TRAIEM DE LA PRIMERA EDICIÓ DELS TORNEJOS ESCOLARS DE FUTBOL SALA ORGANITZATS PEL FS OLESA

Aquest passat diumenge, 1 de juny, a les pistes poliesportives de l’INS Daniel Blanxart, el club Futbol Sala Olesa va organitzar juntament amb escoles del municipi la primera edició del Torneig Escolar de Futbol Sala en tres categories, en el qual més de 200 nois i noies des de 1r fins a 6è de primària van poder gaudir d’una jornada esportiva de futbol sala amb els companys de l’escola.

Volem donar les gracies als responsables de les escoles, familiars i alumnes per la vostra col·laboració per aconseguir fer d’aquest torneig una experiència inoblidable pels nois i noies olesans! 

 

La classificació final va quedar de la següent manera:

CATEGORIA PREBENJAMÍ:

- Equip Campió: CEIP Puigventós

- Equip Subcampió: CEIP Josep Ferra i Esteva

- Equip 3r Classificat: CEIP Mare de Deu de Montserrat

CATEGORIA BENJAMÍ:

- Equip Campió: Escola Povill

- Equip Subcampió: Amics Daina

- Equip 3r Classificat: CEIP Josep Ferra i Esteva "B"

CATEGORIA ALEVÍ:

- Equip Campió: Amics Daina "B"

- Equip Subcampió: CEIP Mare de Deu de Montserrat "C"

- Equip 3r Classificat: Amics Sant Bernat

AQUEST PASSAT DIUMENGE, ES VAN DISPUTAR AL PAVELLÓ SALVADOR BOADA ELS PARTITS DE PREPARACIÓ DE LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT DE FUTBOL SALA, I ES VA FER UN ACTE DE RECONEIXEMENTS

Aquest passat diumenge, 1 de juny, es van realitzar els partits de preparació de la Selecció Comarcal del Baix Llobregat de Futbol Sala amb la Selecció del Vallès Occidental al Pavelló Mpal. Salvador Boada d’Olesa de Montserrat.

A la meitat dels partits es va fer un acte de reconeixement, on hi van ser presents, dos jugadors olesans, en Roger Sole i Bernat Povill, de la Selecció Catalana Infantil de Futbol Sala que es van proclamar Campions d’Espanya, juntament amb en Ramon Marcial, directiu responsable de l’Àrea Esportiva i Seleccions de la LCFS de la FCF. Dos jugadors professionals de futbol sala, en Diego Blanco i en Marc Areny. Els delegats comarcals del Vallès Occidental i Baix Llobregat. El President del FS Olesa, en Ricard Rosselló, i el Regidor d’Esports, Pere Oleart.

Des de la nostra entitat volem agrair a la Delegació del Baix Llobregat de la FCF, la seva confiança amb nosaltres per deixar-nos col·laborar en l’organització d’aquest esdeveniment.

EN BLAI VARGAS, ENTRE ELS DOTZE JUGADORS DEFINITIUS DE LA SELECCIÓ CATALANA

En Blai Vargas, jugador del Benjamí A, ha estat convocat entre els dotze jugadors definitius que representaran a la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí en un partit amistós.

 

CONVOCATÒRIA CORNELLÀ DE LLOBREGAT (01/06/2014).

 

Moltes felicitats, gaudeix d'aquesta experiència!!!

DEENE, ES PROCLAMA TAMBÉ, EQUIP CAMPIÓ DE LA COPA POPULAR 2014

Aquest passat diumenge, 25 de maig, es va realitzar la Fase Final de la Copa Popular 2014, i l'equip DEENE, que acabava d'aconseguir el campionat de lliga, es va convertir també en l'equip campió de la Copa al superar a l'equip GAAP en la final.

D'aquesta manera es dona per tancada durant aquesta temporada la competició, i ara ens posarem a preparar-ho tot per aconseguir que la temporada vinent també sigui un èxit, moltes gracies a tots els equips participants per la vostra confiança i esportivitat!

EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE LA QUE ENS EMPORTEM AL TORNAR DEL FUTSAL MEETING

Aquest cap de setmana els equips Aleví A, Cadet A i Juvenil han participat al torneig Futsal Meeting organitzat a Marina d'Or (Oropesa del Mar) on a més de jugar a l'esport que més els agrada han pogut compartit moments inoblidables amb els seus companys en un ambient molt agradable, i d'aquesta manera gairebé tancar la temporada a l'espera de disputar l'últim partit de lliga.
Volem aprofitar per agrair infinitament l'esforç que han fet entrenadors i col·laboradors per permetre als nostres jugadors viure moments com aquests, i també agrair a l'organització del torneig, CFS Sagarra, la bona feina feta per permetre'ns a nosaltres i a tots els amants d'aquest esport poder participar en aquest tipus d'esdeveniments!

LA SELECCIÓ COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT DE FUTBOL SALA TORNA A CONFIAR EN OLESA DE MONTSERRAT COM A SEU PER DISPUTAR ELS PARTITS AMISTOSOS DE PREPARACIÓ!!!

UN TOTAL DE SET JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS PEL PARTIT AMISTÓS QUE DISPUTARÀ LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors Guillem Mestres, David Márquez i Ivan Bueno del Cadet A, Guillem Bigordà de l'Aleví A, Martí Lara i Blai Vargas del Benjamí A, i Yelco Garcia del Benjamí C, formen un total de set jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al partit amistós amb la Selecció del Vallès Occidental per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes.


CONVOCATÒRIA OLESA DE MONTSERRAT (01/06/2014)

Enhorabona a tots els seleccionats i a les persones que han col·laborat per a que formeu part d’aquesta selecció, ens veiem el proper diumenge i us desitgem molta sort en el partit!!!

EN BLAI VARGAS, SEGUEIX FORMANT PART DE LA SELECCIÓ CATALANA BENJAMÍ

En Blai Vargas, jugador del Benjamí A, ha estat convocat un altre cop amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Benjamí per a realitzar un entrenament.

 

CONVOCATÒRIA CABRILS (25/05/2014).

 

Moltes felicitats, segueix així!!!

SET JUGADORS DEL NOSTRE CLUB HAN ESTAT CONVOCATS AL SEGON ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors Guillem Mestres, David Márquez i Ivan Bueno del Cadet A, Guillem Bigordà de l'Aleví A, Jordi Caballol i Blai Vargas del Benjamí A, i Yelco Garcia del Benjamí C, formen un total de set jugadors de la nostra entitat que han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al segon entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes, la majoria són jugadors que mantenen la confiança del seleccionador després d'altres entrenaments.

 

CONVOCATÒRIA CORNELLÀ DE LLOBREGAT (18/05/2014)

 

Moltes felicitats, serà una experiència inoblidable!!!

EN DIDAC FERNANDEZ, SEGUEIX FORMANT PART DE LA SELECCIÓ CATALANA PREBENJAMÍ

En Didac Fernandez, jugador del Prebenjamí A, ha estat convocat un altre cop amb la Selecció Catalana de Futbol Sala de categoria Prebenjamí per a realitzar un entrenament.

 

CONVOCATÒRIA ESPARREGUERA (18/05/2014).

 

Moltes felicitats, segueix així!!!

QUATRE OLESANS HAN ESTAT CONVOCATS A LA SELECCIÓ!!!

Els jugadors/es Yelco Garcia del Benjamí C, en Martí Lara del Benjamí A, la Clara Moreno de l'Aleví B i per últim l’Ivan Bueno del Cadet A, han estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat de Futbol Sala al primer entrenament per preparar el Campionat Comarcal de Seleccions Base de Futbol Sala 2014-2015 a Blanes.

 

CONVOCATÒRIA MOLINS DE REI (11/05/2014)

 

Moltes felicitats, una molt bona experiència de la que gaudir!!!

Entrevistes

Últimes notícies

Contacte

C/ URGELL, S/N 
Pavelló Salvador Boada

08640 OLESA DE MONTSERRAT

(Barcelona)

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PAVELLÓ SALVADOR BOADA:

De Dilluns a Divendres de 17.30-20.30h
 
664 582 546

info@fsolesa.es

 

AMB EL SUPORT DE:

Col·laborador d'Honor

Enllaços d'interès