ESCOLA ESPORTIVA OLESA D'ESTIU 2019

Un any més, el FSOlesa de la mà del CAOlesa tornarà a organitzar la Escola Esportiva Olesa.

 

 

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, previ concurs públic, ha comunicat a les nostres entitats l'otorgament que adjudica les instal·lacions esportives ubicades a la Zona Esportiva de Les Planes per a la realització Casals esportius d'estiu durant els mesos de Juny i Juliol de 2019.

 

 

Com en la edició anterior el FSOlesa ha arribat a un acord amb el Club Atletisme Olesa per a donar continuïtat als projectes de EE2014, EE2015, EE2016, EE2017, EE2018 de forma conjunta, atenent així a una voluntat general d’establir sinergies entre les entitats del municipi i sumar forces per a millorar la proposta que arriba al ciutadà.

 

Dins el projecte 2019 es donarà continuïtat als serveis d’autobús, menjador, acollida matinal i acollida de tarda a més de garantitzar que cada nen/a assistirà a la piscina municipal d’estiu diàriament.

 

Totes les novetats a nivell tècnic, metodològic i organitzatiu (inscripcions, serveis i preus) al nou web del Casal:

www.eeolesa.cat

 

Us hi esperem!!!

ANTIGA EDICIÓ: EE2018

L’ESCOLA ESPORTIVA 2018 HA ESTAT UN ÈXIT!

L'EE2018 ja ha acabat i ha estat un èxit. Hem tingut participant gairebé 500 infants i joves del municipi que han estat gaudint d’un estiu ple d’activitats.

Destacar el monogràfic de judo, de pàdel, de futbol, de dansa i futbol sala amb professionals de diferents esports com a convidats de luxe pels més grans.
I les activitats de circ, lectures de contes a la biblioteca, manualitats, guerres d'aigua, gimcanes i jocs significatius pels més petits. 
A més de diferents gimcanes, festa de l'espuma i activitats de conducció al medi natural.
I les activitats esportives, de lleure i aquàtiques en les millors instal•lacions del municipi.

 

Aprofitem per agrair la confiança d’aquestes gairebé 500 famílies que han confiat en nosaltres!

ANTIGA EDICIÓ: EE2017

FINALITZADA L'ESCOLA ESPORTIVA 2017!!!

Des de la EE2017 us agraïm a tots la confiança en el nostre projecte!

 

Ens mantenim a la vostra disposició a partir del Setembre i durant tota la temporada al FS Olesa i/o al CAOlesa.

 

Que tingueu un molt bon estiu!

ANTIGA EDICIÓ: EE2016

NOTÍCIES DE LA EE2016

-----

27 DE JULIOL - EL CIRC

 

Avui el grups 1, 2, 3, 4 i 5 han gaudit d'una activitat d'allò més especial dirigida per la companyia CIRQUEJA, una xarxa d'artistes amb la convicció de que l'Art pot ser una eina de transformació social.

 

Els companys de Cirqueja ens han proposat diverses activitats de Circ i Malabars, on els nens han pogut ser protagonistes i els propis artistes ens han mostrat les seves grans habilitats.

 

Moltes gràcies Isard per fer-ho possible.

 

Us deixem diverses imatges d'aquest matí.

-----

26 DE JULIOL - DANSA

 

Ahir els alumnes de la EE2016 van poder gaudir d'una activitat musical amb en Oliver i la Nuria de l'escola DANCE MACHINE.

 

Tots els alumnes s'ho van passar d'allò més bé aprenent les coreografies dissenyades pels professors i donant-li un puntet de gràcia a l'hora de posar-les a la pràctica.

 

Moltes gràcies Oliver i Nuria per fer-ho possible!

 

Us deixem algunes imatges de la jornada.

-----

22 DE JULIOL - PÀDEL

 

Avui Divendres hem realitzat la primera de les dues jornades programades a les pistes de Pàdel del Club Tennis Olesa.

 

Els alumnes dels grups 6, 7, 8, 9 i 10 han pogut experimentar aquest esport tant interessant, alhora que hem desenvolupat tasques on han pogut millorar la seva coordinació óculo-manual i óculo-pèdica.

 

A més de buscar la vessant lúdica, a la EE2016 estem convençuts que lúdic no està barallat amb l'aprentatge i el desenvolupament motriu.

 

Us deixem algunes fotografies!

-----

21 DE JULIOL - ACTIVITATS AQUÀTIQUES EE2016

 

Aquatló, Aquagym i Jocs aquàtics on els nens han millora't la seva relació amb el medi a través de jocs coordinatius, cursets de natació i/o jocs dirigits o lliures.

-----

20 DE JULIOL - LIPDUB DE LA EE2016

 

Aqui teniu el Lipdub de la Escola Esportiva 2016!!!

-----

19 DE JULIOL - EL LACROSSE EN ANGLÈS

 

Els alumnes dels grups 5 a 10 han pogut gaudir a través de l’Anglès d’un esport poc comú al nostre país: El Lacrosse.

 

El lacrosse és un esport d'equip en què s'utilitza un pal amb una xarxa a l'extrem (cross) on es manté la pilota fins que es passa a un altre company amb la finalitat de marcar un gol. Els equips són de 10 persones.

 

És un joc ràpid entre dos equips de deu jugadors cadascun que usen un pal amb una xarxa a la part superior (denominats crosses en francès) per passar i agafar una pilota de goma amb l'objectiu de fer gols entrant la pilota a la xarxa de l'equip contrari. En la seva versió moderna, lacrosse es juga amb tres davanters, tres migcampistes, tres defensors i un arquer.

 

Aquest esport és molt popular a la costa est dels Estats Units entre universitats i instituts de secundària.

 

D’aquesta manera hem donat continuïtat als jocs tradicionals Irlandesos que vam engegar la setmana anterior a través de l’Anglès. Entenem que aquesta és la millor manera de captar l’atenció dels joves, buscant activitats on la novetat aporti interès intrínsec per conèixer més sobre el joc.

 

Us deixem algunes fotografies de l’activitat.

-----

15 DE JULIOL - MÚLTIPLES ACTIVITATS

 

Les setmanes es van succeint i els alumnes de la EE2016 van realitzant dia rere dia múltiples activitats.

 

Divendres passat tots els alumnes de la EE2016 van poder experimentar una autèntica prova d’Aquatló, on petits i grans van poder combinar una prova de natació amb una prova de cursa a peu a l’estil Javier Gómez Noya i Companyia.

 

Els més petits de la EE2016, a més de gaudir de múltiples activitats físiques i esportives, diàriament estant podent conèixer més a fons el JJOO i la seva història.

 

Les manualitats i les diverses activitats realitzades són una excel·lent manera de poder conèixer una mica més de tot el que envolta a aquest gran esdeveniment.

 

Us deixem algunes fotografies del seu dia a dia.

-----

12 DE JULIOL - MONOGRÀFIC DE JUDO

 

Avui hem comptat amb la participació a la EE2016 de la MARTA ALSO, qui ha conduït i participat una activitat adreçada al coneixement d'un esport nou per la majoria de nens i nenes: El JUDO.

 

Els alumnes dels grups 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 han participat en aquesta sessió i tots els nens han acabat encantats amb l'experiència. Els nens han participat a les activitats alhora que han pogut veure com la Marta donava "canya" a molts dels nostres monitors.

 

Moltes gràcies Marta per venir a la EE2016 i esperem que contunuiis amb la teva progressió fins arribar als JJOO de Tokyo 2020.

 

Ha estat un plaer per tots nosaltres rebre't aquest matí.

-----

30 DE JUNY - MONOGRÀFIC DE FUTBOL SALA 

 

Avui hem comptat amb la participació a la EE2016 d'en Pol Pacheco, qui ha participat en una activitat molt especial per als nostres joves, on han pogut fer-li preguntes sobre els seu dia a dia i posteriorment han jugat amb ell diversos partits de joc reduït a través del seu esport, el Futbol Sala.

 

Els alumnes dels grups 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 han participat en aquesta sessió i tots els nens han acabat encantats amb l'experiència.

 

Moltes gràcies Pol per venir a la EE2016 i molta sort per la pròxima temporada.

 

Ha estat un plaer per tots nosaltres rebre't aquest matí.

Entrevistes

Últimes notícies

Contacte

C/ URGELL, S/N 
Pavelló Salvador Boada

08640 OLESA DE MONTSERRAT

(Barcelona)

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PAVELLÓ SALVADOR BOADA:

De Dilluns a Divendres de 17.30-20.30h
 
664 582 546

info@fsolesa.es

 

AMB EL SUPORT DE:

Col·laborador d'Honor

Enllaços d'interès