ESCOLA ESPORTIVA D'ESTIU 2018

El Club Futbol Sala Olesa, de la mà del Club Atletisme Olesa tornarà a organitzar l'Escola Esportiva d'Estiu 2018.

Període d'inscripcions:

Des del Dilluns 7 de Maig fins el Divendres 16 de Juny (Ambdos inclosos).

 

Possibilitat de pagament fraccionat:

- 1r pagament del 50% de les taxes abans del Dimecres 30 de Maig

- 2n pagament abans del inici de la EE2018.

 

No us la perdeu!!!

L’ESCOLA ESPORTIVA 2018 HA ESTAT UN ÈXIT!

L'EE2018 ja ha acabat i ha estat un èxit. Hem tingut participant gairebé 500 infants i joves del municipi que han estat gaudint d’un estiu ple d’activitats.

Destacar el monogràfic de judo, de pàdel, de futbol, de dansa i futbol sala amb professionals de diferents esports com a convidats de luxe pels més grans.
I les activitats de circ, lectures de contes a la biblioteca, manualitats, guerres d'aigua, gimcanes i jocs significatius pels més petits. 
A més de diferents gimcanes, festa de l'espuma i activitats de conducció al medi natural.
I les activitats esportives, de lleure i aquàtiques en les millors instal•lacions del municipi.

 

Aprofitem per agrair la confiança d’aquestes gairebé 500 famílies que han confiat en nosaltres!

ENTREGA DOSSIER INFORMATIU EE2018

Benvolguts pares i mares,
 
Aquí teniu el Dossier Informatiu de la EE2018.
 
En ell tenen per escrit la informació necessària per al bon funcionament de la nostra escola.
 
 
Per qualsevol aclariment o dubte individual els convidem a realizar una tutoria amb els nostres coordinadors.
 
 
L'espai per a resoldre les seves inquietuds será el següent:
 
- Dimecres dia 20 de Juny de 17 a 19h a les oficines del FSOLESA (Alumnes de 2n de Primària a 4rt d'ESO) amb el Coordinador Enric Lobo.
 
- Dijous dia 21 de Juny de 18 a 20h a les oficines del CAOLESA (Alumnes de P3 a 1r de Primària) amb el Coordinador Noé Reina.
 
rebin una cordial salutació. 
DOSSIER INFORMATIU. Escola Esportiva d'Estiu 2018
Dossier informatiu EE2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.6 MB]

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Com en la edició anterior el Club Futbol Sala Olesa ha arribat a un acord amb el CAOlesa per a donar continuïtat als projectes de EE2014, EE2015, EE2016 i EE2017 de forma conjunta, atenent així a una voluntat general d’establir sinergies entre les entitats del municipi i sumar forces per a millorar la proposta que arriba al ciutadà.

 

Dins el projecte 2018 es donarà continuïtat als serveis d’autobús, menjador, acollida matinal i acollida de tarda a més de garantitzar que cada nen/a assistirà a la piscina municipal d’estiu diàriament.

Totes les novetats a nivell tècnic i metodològic les anirem desvetllant durant les pròximes setmanes, mantenint els nostres trets d’identitat i millorant i afegint tot allò que pugui sumar dins el nostre projecte.

A qui està dirigida?

Nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 16 anys (DES DE L’ANY 2014 fins el 2002 ambdós inclosos).

 

DES DE P3 D’EDUCACIÓ INFANTIL fins a 4rt curs d’ESO, ambdós inclosos, del curs 2017-2018.

Dates de celebració

Del 26 de Juny al 31 de Juliol, ambdós inclosos.

Horari i Serveis

De 8:50 a 9:10 (acollida) fins de 12:45 a 13:00 (recollida)

 

Tal i com vam fer l’edició anterior, aquest any també donarem servei d’acollida, en horari de 8 a 9 del matí i de 15 a 17 de la tarda i servei de menjador en horari de 13 a 15h.

 

Hi haurà SERVEI D’AUTOBÚS DIARI (amb sortida i arribada a la plaça de l’Oli i amb parada a la rotonda dels Clossos en els dos trajectes).

 

A més a més ES FACILITARÀ SERVEI DE MENJADOR a totes aquelles families que ho desitgin. Aquest servei es realitzarà a l’Escola Mare de Déu de Montserrat conjuntament amb el Casal organitzat per l'empresa Multiesports DIMA. El menjar serà proporcionat per l’empresa Plats Cuinats Miquel, tal i com es realitzava a les anteriors organitzacions del nostre Casal, incorporant-se part del monitoratge de la nostra escola al del centre mencionat.

Què oferim?

La nostra oferta d’activitats busca oferir gran varietat de pràctiques lúdiques a través de l’activitat física, saludable, esportiva, educativa i recreativa.

 

Les activitats aniran destinades a la pràctica de diferents especialitats esportives (Futbol, Futbol Sala, Bàsquet, Voleibol, Atletisme, Hoquei, Pàdel, Tennis Taula, Aquatló..), pràctiques a la natura (Senderisme…) o activitats lúdiques i recreatives (jocs, guerres d’aigua, gimcanes…). ELS ALUMNES GAUDIRAN D’ACTIVITATS A LA PISCINA MUNICIPAL DIÀRIAMENT, amb una durada diferent en funció de la programació d’activitats de la jornada (1h les pràctiques recreatives o 2h quan es realitzi pràctica recreativa + Esports Aquàtics).

 

A més a més aquest any continuem oferint la inclusió de l’ANGLÈS a la nostra programació. El nostre objectiu serà que el nen entri en contacte amb un llenguatge senzill, però natural, que no es limiti a unes poques paraules de vocabulari específic, sinó que constitueixi una eina amb la qual accedir a la realitat que li envolta. Entenem que l’activitat física pot ser un gran mitjà a través del qual els nens poden assolir aquest objectiu dins la llengua estrangera.

 

Els participants en etapa d’EDUCACIÓ INFANTIL desenvoluparan aprenentatges basats en històries on ells seran els protagonistes. Les activitats seran curtes per tal de mantenir l’atenció dels nens on l’eix principal serà el desenvolupament personal a través del moviment (Es realitzaran activitats com mímica, manualitats, psicomotricitat, pràctiques pre-esportives, activitats en llengua anglesa, cursets de natació o experimentació a l’entorn pròxim entre d’altres). Aquestes activitats seran coordinades per una Mestre especialista en Educació Primària i Llengües Estrangeres.

 

Seguirem aportant una proposta adequada a totes aquelles famílies amb fills d’entre 14 i 16 anys que es troben amb un mes de Juliol amb poques alternatives d’activitats dins el municipi.

 

La nostra proposta es una oferta específica per aquest col·lectiu, mostrant varietat d’activitats significatives per aquestes edats com poden ser tècniques de musculació adaptades a la seva edat, classes dirigides com per exemple l’Aquagym, activitats esportives (coneixement de diferents esports), tècniques de relaxació…

 

Com a les edicions anteriors, al inici de l’escola cada nen rebrà una motxilla i dues samarretes proporcionades per l’organització. A PARTIR DEL DILLUNS 28 DE MAIG TOTS ELS ALUMNES PARTICIPANTS A LA EE2018 PODRAN ANAR A PROVAR-SE LA SAMARRETA DE LA NOSTRA ESCOLA (PER TAL DE SELECCIONAR CORRECTAMENT LA TALLA) A LA BOTIGA ARDECO’S (Pg. del Progrés, 37 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona)).

 

LES SAMARRETES S’ENTREGARAN ALS ALUMNES A LA MATEIXA BOTIGA UN COP TANCAT EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS A LA EE2018.

On es desenvoluparà l’activitat?

 • Pavelló Salvador Boada: Seu central de l’escola.

Disposa de dues pistes cobertes i grades.

 

 • INS Daniel Blanxart: Seu auxiliar de l’escola. 

S’ubicaran part del matí els alumnes d’Educació Infantil i de 1r i 2n de primària de la EE2017, ja que disposa d’aules i gimnàs cobert i ens permet atendre les vulnerabilitats d’aquest col·lectiu.

 

 • Pistes d’atletisme de “Les Planes”.

 

 • Piscina Municipal d’Estiu: 

Cada alumne a l’escola gaudirà d’aquesta instal·lació un cop al dia durant 1h30’, entrant a la instal·lació els alumnes esglaonats al llarg de tot el matí d’activitat (9 a 13h), realitzant la mateixa rotació que totes les edicions anteriors d’acord amb els tècnics de l’Ajuntament.

Tarifes/Preus

Els preus per alumne per l’escola seran els següents:

 

Matí (De 9 a 13h)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

100 €

135 €

170 €

195 €

Matí amb acollida (De 8 a 13h)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

115 €

155 €

190 €

220 €

Matí + Menjador (De 9 a 15h)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

170 €

240 €

310 €

370 €

Matí amb acollida + Menjador (De 8 a 15h)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

185 €

260 €

330 €

395 €

Matí + Menjador + 2a acollida (De 9 a 17h)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

205 €

295 €

385 €

460 €

Matí amb acollida +  Menjador + 2a acollida (De 8 a 17h)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

220 €

315 €

405 €

485 €

Descomptes EE2018:

Condicions.

 • El 20% de Descompte a la quota d’activitat correspon a aquells participants que tenen un germà a l’escola. Aquest descompte s’aplica a partir del 2n, 3r… germà, no essent acumulatiu.

 

 • Per exemple, una família apunta als seus 3 fills a la EE2018 durant 4 setmanes (de 9 a 13h). El primer germà haurà d’abonar 170€, els altres dos hauran d’abonar 136€ cadascun (170-34€ de descompte).

 

 • El 15% de Descompte a la quota d’activitat corresponent a aquells participants a les anteriors organitzacions d’Estiu del FSOLESA i el CAOLESA que portin un amic que no ha participat en cap d’elles.

 

 • Per exemple, un nen participant a la EE2017 s’apunta amb un amic de la seva escola no participant a cap edició organitzada pel FSOlesa o el Club Atletisme Olesa. Aquest nen participarà a la EE2018 durant 3 setmanes (de 9 a 13h). El primer nen haurà d’abonar 115€ (135€-20€ de descompte), el nou participant haurà d’abonar la quota normal d’inscripció.

 

 • Descomptes no acumulables.

 

 • Els preus de menjador poden patir modificacions en funció de l’oferta de l’organitzador del servei.

 

 • Possibilitat de pagament en dos terminis.

 

Quadre de descomptes EE2017:

 

Descompte 2n/3r… germà (20% activitat)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

20€

27€

34€

39€

Descompte amic (15% activitat)

2 setmanes

3 setmanes

4 setmanes

5 setmanes

15€

20€

25€

29€

Procediment de pagament:

Transferència bancària o ingrés al Nº de compte:

 

ES44 2100 0934 9202 0015 8032 La Caixa, Oficina de la Rambla.

 

Indicar al Concepte “EE2018 + Nom i Cognoms de l’alumne/a”.

Procediment d’inscripcions:

Entrega de la butlleta d’inscripció degudament emplenada i del resguard del pagament a qualsevol dels punts d’inscripció següents:

 

 • Via e-mail al correu: escolaesportiva2018@gmail.com Butlleta d’inscripció omplerta + Autoritzacions + Resguard del pagament + fotocòpia CatSalut de l'alumne.

 

 • A les oficines del Club Futbol Sala Olesa (Pavelló Salvador Boada): Dilluns a Divendres de 17:30 a 20:30. Butlleta d’inscripció omplerta + Autoritzacions + Resguard del pagament + fotocòpia CatSalut de l'alumne.

 

 • A les oficines del Club Atletisme Olesa (Pista d’Atletisme les Planes): Dilluns, Dimecres i Divendres de 17:30 a 20:30. Butlleta d’inscripció omplerta + Autoritzacions + Resguard del pagament + fotocòpia CatSalut de l'alumne.

 

 • A l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat: De Dilluns a Divendres de 8 a 14:30. Butlleta d’inscripció omplerta + Autoritzacions + Resguard del pagament + fotocòpia CatSalut de l'alumne.

 

 • A la Regidoria d'Esports ubicada al Pavelló Mpal. Salvador Boada: De Dilluns a Divendres de 8 a 14:30. Butlleta d’inscripció omplerta + Autoritzacions + Resguard del pagament + fotocòpia CatSalut de l'alumne.

On puc informar-me?

-  Web del Futbol Sala Olesa: www.fsolesa.es

-  Web del C.A.Olesa: www.cao.cat

-  Facebook: https://www.facebook.com/escolaesportiva2018

-  E-mail de contacte: escolaesportiva2018@gmail.com

-  Oficina del Club Futbol Sala Olesa: De Dilluns a Divendres de 17:30 a 20:30.

-  Oficina del Club Atletisme Olesa: Dilluns, Dimecres i Divendres de 17:30 a 20:30.

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ DE LA EE2018 (2 cares)

Butlleta d'inscripció EE2018 (Cara 1)
Aquí podeu descarregar la butlleta d'inscripció de la EE2018 (Cara 1).
Butlleta-dinscripció-EE2018-Cara-1.pdf
Documento Adobe Acrobat [182.6 KB]
Butlleta d'inscripció EE2018 (Cara 2)
Aquí podeu descarregar la butlleta d'inscripció de la EE2018 (Cara 2).
Butlleta-dinscripció-EE2018-Cara-2.pdf
Documento Adobe Acrobat [186.4 KB]

ANTIGA EDICIÓ: EE2017

FINALITZADA L'ESCOLA ESPORTIVA 2017!!!

Des de la EE2017 us agraïm a tots la confiança en el nostre projecte!

 

Ens mantenim a la vostra disposició a partir del Setembre i durant tota la temporada al FS Olesa i/o al CAOlesa.

 

Que tingueu un molt bon estiu!

ANTIGA EDICIÓ: EE2016

NOTÍCIES DE LA EE2016

-----

27 DE JULIOL - EL CIRC

 

Avui el grups 1, 2, 3, 4 i 5 han gaudit d'una activitat d'allò més especial dirigida per la companyia CIRQUEJA, una xarxa d'artistes amb la convicció de que l'Art pot ser una eina de transformació social.

 

Els companys de Cirqueja ens han proposat diverses activitats de Circ i Malabars, on els nens han pogut ser protagonistes i els propis artistes ens han mostrat les seves grans habilitats.

 

Moltes gràcies Isard per fer-ho possible.

 

Us deixem diverses imatges d'aquest matí.

-----

26 DE JULIOL - DANSA

 

Ahir els alumnes de la EE2016 van poder gaudir d'una activitat musical amb en Oliver i la Nuria de l'escola DANCE MACHINE.

 

Tots els alumnes s'ho van passar d'allò més bé aprenent les coreografies dissenyades pels professors i donant-li un puntet de gràcia a l'hora de posar-les a la pràctica.

 

Moltes gràcies Oliver i Nuria per fer-ho possible!

 

Us deixem algunes imatges de la jornada.

-----

22 DE JULIOL - PÀDEL

 

Avui Divendres hem realitzat la primera de les dues jornades programades a les pistes de Pàdel del Club Tennis Olesa.

 

Els alumnes dels grups 6, 7, 8, 9 i 10 han pogut experimentar aquest esport tant interessant, alhora que hem desenvolupat tasques on han pogut millorar la seva coordinació óculo-manual i óculo-pèdica.

 

A més de buscar la vessant lúdica, a la EE2016 estem convençuts que lúdic no està barallat amb l'aprentatge i el desenvolupament motriu.

 

Us deixem algunes fotografies!

-----

21 DE JULIOL - ACTIVITATS AQUÀTIQUES EE2016

 

Aquatló, Aquagym i Jocs aquàtics on els nens han millora't la seva relació amb el medi a través de jocs coordinatius, cursets de natació i/o jocs dirigits o lliures.

-----

20 DE JULIOL - LIPDUB DE LA EE2016

 

Aqui teniu el Lipdub de la Escola Esportiva 2016!!!

-----

19 DE JULIOL - EL LACROSSE EN ANGLÈS

 

Els alumnes dels grups 5 a 10 han pogut gaudir a través de l’Anglès d’un esport poc comú al nostre país: El Lacrosse.

 

El lacrosse és un esport d'equip en què s'utilitza un pal amb una xarxa a l'extrem (cross) on es manté la pilota fins que es passa a un altre company amb la finalitat de marcar un gol. Els equips són de 10 persones.

 

És un joc ràpid entre dos equips de deu jugadors cadascun que usen un pal amb una xarxa a la part superior (denominats crosses en francès) per passar i agafar una pilota de goma amb l'objectiu de fer gols entrant la pilota a la xarxa de l'equip contrari. En la seva versió moderna, lacrosse es juga amb tres davanters, tres migcampistes, tres defensors i un arquer.

 

Aquest esport és molt popular a la costa est dels Estats Units entre universitats i instituts de secundària.

 

D’aquesta manera hem donat continuïtat als jocs tradicionals Irlandesos que vam engegar la setmana anterior a través de l’Anglès. Entenem que aquesta és la millor manera de captar l’atenció dels joves, buscant activitats on la novetat aporti interès intrínsec per conèixer més sobre el joc.

 

Us deixem algunes fotografies de l’activitat.

-----

15 DE JULIOL - MÚLTIPLES ACTIVITATS

 

Les setmanes es van succeint i els alumnes de la EE2016 van realitzant dia rere dia múltiples activitats.

 

Divendres passat tots els alumnes de la EE2016 van poder experimentar una autèntica prova d’Aquatló, on petits i grans van poder combinar una prova de natació amb una prova de cursa a peu a l’estil Javier Gómez Noya i Companyia.

 

Els més petits de la EE2016, a més de gaudir de múltiples activitats físiques i esportives, diàriament estant podent conèixer més a fons el JJOO i la seva història.

 

Les manualitats i les diverses activitats realitzades són una excel·lent manera de poder conèixer una mica més de tot el que envolta a aquest gran esdeveniment.

 

Us deixem algunes fotografies del seu dia a dia.

-----

12 DE JULIOL - MONOGRÀFIC DE JUDO

 

Avui hem comptat amb la participació a la EE2016 de la MARTA ALSO, qui ha conduït i participat una activitat adreçada al coneixement d'un esport nou per la majoria de nens i nenes: El JUDO.

 

Els alumnes dels grups 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 han participat en aquesta sessió i tots els nens han acabat encantats amb l'experiència. Els nens han participat a les activitats alhora que han pogut veure com la Marta donava "canya" a molts dels nostres monitors.

 

Moltes gràcies Marta per venir a la EE2016 i esperem que contunuiis amb la teva progressió fins arribar als JJOO de Tokyo 2020.

 

Ha estat un plaer per tots nosaltres rebre't aquest matí.

-----

30 DE JUNY - MONOGRÀFIC DE FUTBOL SALA 

 

Avui hem comptat amb la participació a la EE2016 d'en Pol Pacheco, qui ha participat en una activitat molt especial per als nostres joves, on han pogut fer-li preguntes sobre els seu dia a dia i posteriorment han jugat amb ell diversos partits de joc reduït a través del seu esport, el Futbol Sala.

 

Els alumnes dels grups 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 han participat en aquesta sessió i tots els nens han acabat encantats amb l'experiència.

 

Moltes gràcies Pol per venir a la EE2016 i molta sort per la pròxima temporada.

 

Ha estat un plaer per tots nosaltres rebre't aquest matí.

Entrevistes

Últimes notícies

Contacte

C/ URGELL, S/N 
Pavelló Salvador Boada

08640 OLESA DE MONTSERRAT

(Barcelona)

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PAVELLÓ SALVADOR BOADA:

De Dilluns a Divendres de 17.30-20.30h
 
664 582 546

info@fsolesa.es

 

AMB EL SUPORT DE:

Col·laborador d'Honor

Enllaços d'interès