CAMPUS FS OLESA - CARLOS CORVO NADAL'12

MÉS INFORMACIÓ

• OBJECTIU:

Aquest campus és un projecte lúdic i pedagògic, adreçat a tots aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se a la pràctica del futbol sala o bé perfeccionar la tècnica, incidint en valors ètics i educatius que se’n deriven de la pràctica d’aquest esport.

 

• CARLOS CORVO:

Jugador professional des dels 18 anys que ha militat en:

- Divisió d'Honor: Ourense, Miró Martorell, Marfil Santa Coloma, Gestesa Guadalajara, Sala 10 Zaragoza, Rios Renovables Navarra.

- Divisió de Plata: Arqué Manresa, RAM León.

- 1ª Divisió Qatar: Rayyan de Qatar (Pichichi amb 50 gols)

VÍDEO

Vídeo-resum d'imatges del Campus de Nadal - Carlos Corvo

IMATGES

1R DIA DEL CAMPUS NADAL'12 - CARLOS CORVO

 

Avui no només hem rebut unes classes magistrals dels nostres entrenadors i consells d'en Carlos Corvo, sinó que també hem pogut gaudir dels dos convidats de luxe, en Jordi Sánchez (Ex-jugador FCB Barcelona) i Julio López (Ex-jugador Marfil Santa Coloma) que ens han obsequiat amb una postal d'ells firmada.

2N DIA CAMPUS NADAL'12 - CARLOS CORVO


Avui ha estat el dia de gaudir d'un entrenador professional del futbol sala, en Sito Rivera, actual seleccionador de Romania i a la vegada al capdavant de l’equip hongarès, Dunakeszi.

Els nostres nois han rebut una sessió de futbol sala dirigida pel Sito Rivera de la que entre d’altres, han après a treballar la concentració, un aspecte molt important pel creixement esportiu i personal dels nostres jugadors.

A més a més els nostres nois han pogut gaudir com cada dia del jugador professional Carlos Corvo i dels entrenadors de la nostra entitat, que estan fent un treball genial, en Marc Marmol i en Jordi Barrero!

3R DIA CAMPUS NADAL'12 - CARLOS CORVO


Avui ha estat el dia dels nostres porters, que han rebut un entrenament específic i molts grans consells d'un porter de gran qualitat com és Didac Plana, porter del FC Barcelona que està actualment cedit al Umacon Zaragoza. 

A més, avui ha estat l'últim dia de campus, hem realitzat la cloenda fent entrega a tots els jugadors d'una gran quantitat d'obsequis: diploma, fotografia, imatge dedicada d'en Carlos Corvo, llaminadures, pilota, sorteig d'objectes que han deixat els convidats...

Ara per acabar, com a colofó del campus, anirem a veure aquest divendres, 4 de gener, un partit del FC Barcelona de Futbol Sala i ens farem una fotografia amb el primer equip.

SORTIDA CAMPUS NADAL'12 - CARLOS CORVO

PARTIT FCB ALUSPORT + FOTO AMB EL PRIMER EQUIP

 

Per tancar el Campus Carlos Corvo - FS Olesa d'aquest Nadal 2012 els nois acompanyats dels pares i entrenadors van anar a veure el partit FC Barcelona Alusport - Galdar Gran Canaria al Palau Blaugrana. A més vam baixar a la pista del Palau per fer-nos una fotografia amb el primer equip que posteriorment va emportar-se la victòria amb el 4-3 final.

Des d'aquí volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest campus sumat a la confiança dels pares i jugadors per apuntar-se. Els nois han pogut gaudir de noves experiències i aprenentatges en un ambient de futbol sala professional.

Entrevistes

Últimes notícies

Contacte

C/ URGELL, S/N 
Pavelló Salvador Boada

08640 OLESA DE MONTSERRAT

(Barcelona)

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PAVELLÓ SALVADOR BOADA:

De Dilluns a Divendres de 17.30-20.30h
 
664 582 546

info@fsolesa.es

 

AMB EL SUPORT DE:

Col·laborador d'Honor

Enllaços d'interès